BMW e32
BMW e32
Plaanis saksamaalt selline isend ära tuua.
700 seeria e32 kerega.
Küsiks enne teadjamate meeste käest nõu. Mida ostes vaadata. Millise mootori/käigukasti kombinatsiooni eelistada.
Peaks olema automaatkastiga, aga on neid erinevaid?
mida arvata 3.0 V8 mootorist - ise oma lolli peaga ostaks sellise mootoriga
700 seeria e32 kerega.
Küsiks enne teadjamate meeste käest nõu. Mida ostes vaadata. Millise mootori/käigukasti kombinatsiooni eelistada.
Peaks olema automaatkastiga, aga on neid erinevaid?
mida arvata 3.0 V8 mootorist - ise oma lolli peaga ostaks sellise mootoriga
- tr22nsmees
- Huviline
- Kontakt:
735 on mootori poolest vast odavaim pidada. Muidugi kui raha pole probleem siis ikka 750iL.
Nii palju kui ma kuulnud olen, tasuks vaadata, et kõik elektri asjad töötavad. Plekid, klaasid, tihendid peaksid terved olema (need ei ole odavad vahetada) ja kui roostetab siis on laksu pannud.
Ja isiklikult soovitaksin ainult nahk sisuga, kuna see on selle klassi autole peaaegu kohustuslik ja kui tahad autot hiljem edasi ärida on lihtsam ostja leida.
Nii palju kui ma kuulnud olen, tasuks vaadata, et kõik elektri asjad töötavad. Plekid, klaasid, tihendid peaksid terved olema (need ei ole odavad vahetada) ja kui roostetab siis on laksu pannud.
Ja isiklikult soovitaksin ainult nahk sisuga, kuna see on selle klassi autole peaaegu kohustuslik ja kui tahad autot hiljem edasi ärida on lihtsam ostja leida.