MartinH. kirjutas:Midagi isiklikku või miks antud avarii nii hinge läks?Seigo kirjutas:Halvasti läheb ?? 1 Dets kuni 28 veebruar on meie riigis talverehvid kohustuslikud!! Mis teha kui mõni slikreissing rullnokk slikkidega veel sõidab.. Konkreetne juhtum leidis aset Ida-Virumaal Koogu tankla läheduses.. Kes ei tea , kus asub, guugel aitaboja87 kirjutas:miks Kustase ja minu komentaarid kadund? peab ka parastav inimene olema? kui kellelgi halvasti läheb ss kohe parastama hakkama või oletama KUI SEAL OLEKS olnud inimene või teine auto??
jah on ei seedi absull neid kaskadööre, kes endaarvates on kõvad ralliässad ning tõmblevad maanteedel ning sõidavad olematu rehvimustriga ringi põhjustades liiklusavariisi jms jama..
Ning pean tõdema et ei ole ühtegi avariid teinud(väljaarvatud metsloomaga kokkupõrge ja see ka tööautoga) selle 12 aasta jooksul mil olen rooli keeranud, Sõidan päevas samapalju kilomeetreid kui mõni mees kuuajaga kokku ning näen liikluses ikka tõelisi kaskadööre. Igasugu margid teevad neid trikke, kuid enamus on siiski päevinäinud ront millega üritatakse driftikunni mängida... Võtame näiteks selle juhtumi kus JÄLLEGI bmw sõideti Tartus Sõbra prisma parklas vastu posti. Olin kohal nägin, naersin nii kuis jaksasin. See selleks , kui keegi tundus end puudutatuna siis sorry meen Mul telefon pilte ja videosi täis. Ei hakka neid postitama võibolla tunneb mõni veel ära ennast ja siis jälle kisa ja kära nii et halb hakkab.