Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
-Henri- kirjutas:BMW e34 520i touring. Minukäest läks ta Tallinna. Kui vaadata maanteeameti lehekülge, siis on toimunud värvi vahetus. Uueks tooniks on kollane...
See kollane tuli vastu mulle täna Tallinn-Haapsalu mnt-l
Peaks veel endiselt Pärnus liikuma.
Keegi otsis vist 383TET numbriga e34 touringut ka siin taga, ei?
mariovtt kirjutas:Tere. Huvitaks, et mis on saanud e46 330ci kupee m paketist, 330bbl. Viimati oli vist Tallinnas. https://www.upload.ee/image/5958356/buumerr22222.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nägin seda autot täna tartus. Muidu ilus madal, aga ku.at veljed, karbikatted, peeglid, tagastange splitter esistange lisa oranziks värvitud. Kahjuks pilti ei saanud teha.
Viimati muutis Kriisa H, 16.07.2016 10:09 33, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus:pildiga postitusele viitamisel eemaldatakse postitusest (img)-tagid ([img]ja[/img]), alles jääb vaid pildifaili aadress. Aadressid, millele vastuses ei viidata, kustutatakse.
Keegi sellest autost teab midagi?
Mina müüsin ta 2013 aasta kevadel Tallinna, sealt tuli üsna kiirelt tagasi Rõngu ja juba samal aastal müüdi ta Narva. Peale seda pole autol olnud enam kuni tänaseni ei kehtivat TÜV ega ka kindlustust, samuti ajutiselt arvelt maas ja 100 kohtutäiturit peal.
Teab keegi, et kas auto rauaks läinud või vedeleb kellelgi hoovinurgas?
Tere otsin ühte kadunud autot, sellesmottes et mitte varastatud aga lihtsalt pole enam kaua kuskil müügis nainud, auto on 535 91a manuaal auto nr oli 534 TFE . Kas äkki keegi teab kus/kellel seisab. Soov oleks osta.
Oskab keegi pajatada E46 330i nr 069 ARA ajaloost midagi, mina ostsin ta Pärnust, eelmine omanik väga midagi suurt ei osanud rääkida. Huvitaks just mis enne tehtud on jne. Võib siis siia kirjutada või PS mulle.
eero32 kirjutas:Tere otsin ühte kadunud autot, sellesmottes et mitte varastatud aga lihtsalt pole enam kaua kuskil müügis nainud, auto on 535 91a manuaal auto nr oli 534 TFE . Kas äkki keegi teab kus/kellel seisab. Soov oleks osta.
pilti pole sellest autost?
Bmw E28x 5 ex / Bmw E30x29 ex / Bmw E34x 6 ex / Bmw E39 525d touring x2-ex /Bmw e39 530d touring-00-ex
Bmw E61 530d -06-ex / Bmw E61 530d -05 ex / Bmw E39 525i -00 ex/ Bmw E39 525d Touring-01 ex
Hetkel BMW e39 540i sedaan `02 ,BMW e39 525d sedaan `02
Kas keegi tartlastest mu endist E36 kupeed pole näinud? Paar korda on mu sõber näinud seda peale mu müüki (müüsin dets 2015) Hetkel puudub kindlustus ning alates märtsist on kohtutäituri poolt käsutamiskeeld peal ja üv saab see kuu läbi. Kas tõesti mädaneb kuskil
pilt kah
Mis on saanud autost nr 613TJM 530d müüsin ta Tallinnase.
Oli: Bmw e34 530i r6. Bmw e34 520iT (2.5) touring. Bmw e34 520i (3.0 v8) touring. BMW e39 touring facelift. BMW e28 535i. bmw e36 320i
On: bmw e38 730d fl.
iiv6l kirjutas:[img]hhttp://s21.postimg.org/g9y3v0tbr/IMG_2321.jpg[/img]
Kas keegi teab selle olevikust midagi? 2000a 318ci, automaat, nartsusisu ja hõbedase liistuga. Läks minu käest mahakandmisele 2007a. Pärast seda oli üles klopsitud ja a24 müügis. Omal ajal oli vist ainukene Eesti valge, ühtegi teist sellel ajal vastu ei liikunud.
Praeguseks reg nr vahetatud, VIN on WBABL31070JR35412 ja LKF uuringu järgi näitab, et kehtiv kindlustus olemas. Kas seda uut nr ei saa kuidagi teada? Mõned aastad tagasi tuli kuskil ida pool üks vastu aga ei jõudnud vaadata, kas oli sama masin.
Sai seda autot aeg ajalt otsitud aga ei kippu ega kõppu. Veetsin siis võsul 2016 jaanipäeva ja öösel nägin autot unes. Keegi oli selle punaseks värvinud ja olin ilgelt õnnelik et selle tagasi sain osta. Olin mingi 7 ajal plaksti üleval. Istusin silmad punnis voodis ja võtsin auto24 lahti ja auto oli müüa. Reg nr on 719 MNA. Auto on üle värvitud ja katus must. Sai siis paar päeva hiljem vaatama mindud Elvasse. Minu autost polnud seal järgi midagi, ju ma igatsen rohkem neid aegu mil see auto minu käes oli kui seda autot ennast.
Kas keegi minu vanast E39-st teab midagi? Masin liikus septembris Tallinnasse mingile vene kutile, nüüd aga ülevaatus ja kindlustus puudub pikemat aega...