BMW-foorumlased välismaal
BMW-foorumlased välismaal
Tere!
Kindlasti on mitmeid foorumlasi oma igapäevast leiba teenimas kusagil kaugemal "lääne" või teistes ida-bloki maades.
Võiksite endast märku anda.
Postitus ajendatud siis sellest, et endal tuleb ka nüüd see tee ette võtta ja firmas kuhu lähen, pole teadupärast ühtegi eestlast.
Kindlasti on teisigi selliseid, kes mõne teise foorumlasega heameelega peale tööd kusagil kokku saaks ja mõned õlled libistaks...
Seega teen ka ise otsa lahti:
1.07.08 kuni ........ Stockholm
EDIT: kirjaviga
Kindlasti on mitmeid foorumlasi oma igapäevast leiba teenimas kusagil kaugemal "lääne" või teistes ida-bloki maades.
Postitus ajendatud siis sellest, et endal tuleb ka nüüd see tee ette võtta ja firmas kuhu lähen, pole teadupärast ühtegi eestlast.
Kindlasti on teisigi selliseid, kes mõne teise foorumlasega heameelega peale tööd kusagil kokku saaks ja mõned õlled libistaks...
Viimati muutis tambets, 26.06.2008 22:51 31, muudetud 1 kord kokku.
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Ise kolistan ka Rootsi vahet, küll rohkem Lõuna- Rootsi pool, kuid eks Stockholmist peab ju laeva/laevalt maha minema Just hiljuti sain Värnamos jackpuugiga kokku hiljuti
Tõsi küll, plaan oma tegemistega Stockholmi poole kolida, Tamps
Mind sa peaks teadma ka, seega vast poleks sul minuga Eesti õllede vastu Rootsis midagi
Kusjuures olen isegi laeval foorumlasi kohanud, kaasa arvatud mu sõber veekaheksa, kes ka Rootsi poole peal tööd teeb, baasiks samuti Stokk
Tõsi küll, plaan oma tegemistega Stockholmi poole kolida, Tamps
Mind sa peaks teadma ka, seega vast poleks sul minuga Eesti õllede vastu Rootsis midagi
Kusjuures olen isegi laeval foorumlasi kohanud, kaasa arvatud mu sõber veekaheksa, kes ka Rootsi poole peal tööd teeb, baasiks samuti Stokk
- veekaheksa
- Huviline
- Peamine sõiduk: Audi A4 3.0 TDIQ
- Telefon: 5295728
- Kontakt:
Alates 29.aug.2008 saab minu uueks kodukohaks Austraalia, täpsemalt Brisbane esialgu.
Ja minu tegemistega saab ka kursis olla, kuna kavatsen blogi pidama hakata, otsa tegin lahti juba: http://gm-aus.blogspot.com/
Ja minu tegemistega saab ka kursis olla, kuna kavatsen blogi pidama hakata, otsa tegin lahti juba: http://gm-aus.blogspot.com/
Re: BMW-foorumlased välismaal
Edit2: Esialgu siis kuni 31.08 (nädal siia-sinna)tambets kirjutas:Tere!
Hea mõte, aga internetti otsid sa seal tikutulega taga.Gristo kirjutas:Ja minu tegemistega saab ka kursis olla, kuna kavatsen blogi pidama hakata, otsa tegin lahti juba: http://gm-aus.blogspot.com/
Oli jah võimalus selline, et saime AARE530-ga kokku, tore kutt, iseloom kindel, põhjamaine . Kuu aja jooksul on võimalik minuga kokku saada, kes liigub E4 mööda lõunasse 450 versta, vajadusel saab ka öömaja. Pikemat aega enam minu närvid vastu ei pea,kahe aastaga on jevladest siiber saanud, isamaa kutsub. Ehkki Aare räägib, et taanlased pidavat veel hullemad olema . Aga kellel plaan minna, käige ära, kogemus omaette ja pole kohta, kust eestlast ei leia . Aga alati on hea seal, kus meid pole
3 takti: imeb, surub ja kohe läheb!
Kevadeti (märtsi-paiku) tavaliselt kuu aega veedan Saksamaal. Enamus ajast Berliini-kant, kuid tavaliselt ca nädal ka Lõuna-Saksas, Sveitsis või Austrias.Fabulous kirjutas:kuna paljud on siin vaatan et rootsis ja soomes(kes ka kaugemal - taani, norra)
ma siis küsiks seda, kas meil ka selliseid klubilisi on, kes töötavad või lausa elavad saksa???
Harri.
- veekaheksa
- Huviline
- Kontakt:
- veekaheksa
- Huviline
- Kontakt: