F1
F1
Kas keegi sel hooajal seda üritust ka vaatab ?
Käisin just F1 kodulehel ja juba teist sõitu järjest on punased kuramus teab kus ja järjestus eestalates on ... kahjuks hommikust sõitu ei näinud
Käisin just F1 kodulehel ja juba teist sõitu järjest on punased kuramus teab kus ja järjestus eestalates on ... kahjuks hommikust sõitu ei näinud
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
jätab suht külmaks F1 ja kõik seal toimuv. Eriti viimastel aastatel.
Viimati muutis rajko, 19.03.2005 23:37 25, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
Radu tuleb ju juurde pidevalt.renks kirjutas:sama ka siin igavaks n muutunud see F1 koguaeg lasevad ühte ja sama ringi ja seda igal aastal võiks siis vähemalt mõni uus rada kuskile tekkida ,aga praegu jätab külmaks!
Ja just viimase kahe sõidu põhjal asi huvitavamaks läinud, pole neid mõttetuid punaseid junne seal ees kogu aeg.
et siis varsti on oodata BMW vahetust Ferrari vastu?Viljar kirjutas:No jah, kuidas kellelegi, minule meeldivad punased ja lausa kahju, et ei ole sama algust nagu eelmisel aasatl, aga samas loodan, et küll nad hoo sisse saavad
mina ikkagi Williams-BMW poolt, kuigi kahju, et Montoya sealt leelet pani....
bemari mootor ikka üks stabiilsemaid seal karussellis(erinevelt MB-st)
järjekordne tõestus, et bemm ruulib!
punaste kohta ütleks niipalju, et muutus juba igavaks, kui kogu aeg mingi Mihkel esikoha saab...
nüüd tuleb veits tööd ka teha, et Renault-st ja isegi Toyotast jagu saada...
ja ikkagi, olles täielik bemu fänn, ootaksin aasta lõpus näha Williamsi tiimi kõige ülemisel astmel pedjestaalil
sa tahtsid vist öelda et ikka väga-väga suur raha on taga...need team´d kelle rulli on saavad arendada masinaid ja mootoreid ja need kellel seda pole on alati viimased ja sinna nad ka jäävad. Sellepärast ongi F1 natuke igavavõitu...aga vaatan siiskiViljar kirjutas:Noo muidu küll BMW fänn, aga seal ikkagi meeldib punane
Ja ma julgen mainida, et ega need punased päis tühjast kohast neid võite pole võtnud, eks seal ka ikka väga-väga suur töö selja taga.
Ot küll saavad oma uue mudeli ilusti liikuma
See kontor on ju lõplikult laiali!truumu kirjutas:mina ikkagi Williams-BMW poolt, kuigi kahju, et Montoya sealt leelet pani....
Nüüd ootame BMW Sauberi tulemusi, BMW ostis Sauberi ära ja see on 100% tehasetiim nüüd.
http://www.bmw-sauber-f1.com/en/index.html
Suursponsoriteks on Intel ja mobiilioperaator O2 (vähemalt saksas hästi nähtav).
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 530D E60
F1 2006
Natukene pildimaterjali ka siis.
http://www.motorsport.com/photos/select ... echnology#
http://www.motorsport.com/photos/select ... echnology#
Saa sa nüüd aru, mis seal siis kvalifikatsioonis toimus, eks peale kolmandat etappi hakkab nagu aru ka saama, aga igatahes on lootust, et tuleval hooajal on 1800 Cup-ile mootoreid saada kui nii edasi läheb , litraaz väheneb ja kiirused kasvavad, seega kustmaalt läheb siis nn alamõõdulise mootori piir ?
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
Ja jah, mina olen arjunud lapsest saati ferrarit fännamaraimo86 kirjutas:Igal ühel on õigus öelda kelle poolt ollakse.Mina ei hakka kll midagi unustamahanno kirjutas:Homme igatahes teleka ees ja hoian pöialt BMW kui tehasetiimi debüüdile.
Ferrari unustame ära ja muud loomad ka.
Ja proovige harjumuseks saanud Williamsile kaasa elamine nüüd ka ära unustada
Mercedes EQS 450+ 2022