e30 käivitusprobleem
e30 käivitusprobleem
lugu selline et 324td 89.a ei taha starterist käima minna (ei soojalt ega külmalt), lükates kohe, tõmme kõik on nii nagu peab, pihustid kõik korras...ei oska ise seal enam midagi nagu eriti teha, äkki on kellelgi mõni samasugune probleem olnud.
ja kas tõesti on pump peetis:s
ja kas tõesti on pump peetis:s
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Nissan Leaf
kusjuures siiamaani olen sellega pea igapäev sõidus, kuid ainult seisma ei saa panna:PWots kirjutas:väga võimalik,et jah.No tean näiteks kui pump siuke kulunud siis ei taha hästi sooja mootoriga minna kuna küte vedel soojast peast.Kui ikka külmast peast ka ei lähe siis täitsa läbi.Usun,et siuksega stardides võid kuskile teele ka jääda.Remondi ära
ma olen nii aru saanud, et kui oleks pump, siis ei oleks ka eriti tõmmet, ja ma arvan et väike suits tuleks vast ka w?
Akusid olen erinevaid proovinud, panin ka rekka aku peale, kuid ei olnud sellest ka kasu... Algul starter käis aeglaselt kingi, võtsin maha, panin taavetit vahele ja ladusin kokku, sellega sain selle vea lahendatud ja starter korras...No ja ma nii loll ka ei ole, et aru ei saa kas mootor käib ringi või ei...Tom kirjutas:Aku peetis äkki, proovi mõnda teist akut.
Ja kas starter ikka veab mootorit ringi või lihtsalt peksab üle või käib tühjalt ringi?
Asjatundjad rääkige seda, et kas ta mul kuskilt pumbast õhku ei või vahele võtta w? Või ei ole sellist asja kuulnudki?
Ja kas pumbast saab kohe küte tagasi voolata?
Ma loodan, et ta saab ka nädalavahetusel kätte, ja et temalt saab head nõu.Hans kirjutas:Helista Valdekule, ta tuntud diislispets:
www.hot.ee/impulss