Enamvähem õige kokkuvõte, va. see, et kui peatasin kaane mahavõtmise, siis mulle üteldi, et ma päästsin poltide ja tihendi raha. Seega ma kujutasin väga hästi ette kaane eemaldamise operatsiooni. See summa ei olnud ka lihtsalt paarsada, ikkagi arvestatav rahaline sääst, mida polnud lihtsalt niisama profülaktika mõttes otstarbekas kulutada.Kuno_T kirjutas:Mootor ei andnud käe jõul pöörata, mitte ei pandud käima ja kui tahad pointi täpsemalt teada, loe Mihkli autoteemat ka.
Lühidalt teesid kokkukorjatuna:
-Mihkel viis auto kontrolli P juurde
-seal avastati, et 1 sisselaseke pöördklapp on kadunud
-Mihkel nõustus plokikaane eemaldamisega
-Kui enamus töid kaane eemaldamiseks oli tehtud, sai ta teada, et eelmine omanik oli selle eemaldanud ja käskis kaane mahavõtmise lõpetada. Kusjuures Mihkel kujutas vääralt ette asjaolusid, et kaanepoltide lahtikeeramine on ainukene ja/ või põhiline kaane eemaldamise operatsioon.
-Siis selgus, et mootor ei käi ringi, kusjuures Mihkel möönis, et V ei pidanud üles näitama sellist hoolsust, mis seotud millegi mootori põlemiskambrisse sattumisega.
-Siis Mihkel tegi siia teema, küsides, kas tahm võib seda tingida.
-Nüüd sai P-lt vastuse, et pea võeti lõpuks maha ja oli tahm.
-Vahepeal selgus, et Mihklil on rahaprobleemid ja üritab oma käsundeid kantida töövõtja hooletuseks.
Kõik, aga nüüd võiks teema siiski dev 0-i saata, kui täiesti pointless teema.
Viimast punkti sinult küll poleks oodanud, ei ürita midagi kuhugi kantida. Kui tahmajutt vastab tõele, mida ta senise info põhjal ka teeb, siis ei ole mul ses osas Valdekule midagi ette heita.