e39 makile rca ots.
- tarvo525i
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61 530d LCI
e39 makile rca ots.
kas e39 originaal makile saab kuidagi võimuväljundi panna??
Re: e39 makile rca ots.
saab lähed ostad poest sellise vidina
http://www.noortehnik.ee/grupid/action/ ... t_id/1174/
ja asi toimib mul endal sama
http://www.noortehnik.ee/grupid/action/ ... t_id/1174/
ja asi toimib mul endal sama
- fheisis
- Huviline
- Peamine sõiduk: E30-E39-E65 kalla ja talla
- Kontakt:
minul mängib selle vidinaga millegi pärast poole halvemini ,
Ära sõida kiiremini kui su kaitseingel lennata suudab!
mul on täitsa hea. ei kurda küll
See vidin on filter, mis võtab ära teatud sagedused helist. Aga mida teemaalgataja tahab üldse?
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Kui on plaan võimendi ja subwoofer lisada, siis peaks see "kärama" küll.
Osadel võimudel on juba tehasest HIGH level input, kuhu võid autokõlari signaali juhtida. Sellega pole vaja eelpool mainitud converterit ja heli on parema kvaliteediga kah.
Muidugi võib ka maki seest enne lõppvõimu kivi pre-amp signaali võtta ja läbi RCA-de aftermarket võimendi sisenditesse juhtida. Helikvaliteet peaks samuti parem olema kui tolle HIGH-LOW converter'iga. Signaali pinge aga ei pruugi olla piisavalt kõrge, et iga võimendi sisendile sobiks. See aga selgub tavaliselt katsetamise käigus.
Osadel võimudel on juba tehasest HIGH level input, kuhu võid autokõlari signaali juhtida. Sellega pole vaja eelpool mainitud converterit ja heli on parema kvaliteediga kah.
Muidugi võib ka maki seest enne lõppvõimu kivi pre-amp signaali võtta ja läbi RCA-de aftermarket võimendi sisenditesse juhtida. Helikvaliteet peaks samuti parem olema kui tolle HIGH-LOW converter'iga. Signaali pinge aga ei pruugi olla piisavalt kõrge, et iga võimendi sisendile sobiks. See aga selgub tavaliselt katsetamise käigus.
tel. 51 949 859
- taff911
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520i e39 110kw
Enamus kaasaegsetel võimudel juba HI/LO converter sisse ehitatud, endal sedaan e39 ja tehase originaal makk. Võtsin võimule sisendi tagakõlarite juhtmetest ja kvaliteediga rahul. Hea lihtne install ka, ei pea juhtmeid eest vedama kuskile.
Minul enda e39 reverse makil auxi juhe nüüd küljes ja toimib
Ei hakanud isegi plaadi pealt tinutama tegin natukene teistmood. Olen väga rahul.
Ei hakanud isegi plaadi pealt tinutama tegin natukene teistmood. Olen väga rahul.
Bemmi raadio kõlari väljundid on teatavasti balanced type signaal(kõlli signaal on maast eraldatud). Kui nüüd sealt signaal võtta aftermarketi 4-kanal võimendisse siis peaks võimendi Hi-speaker sisendid toetama balanseeritud signaali. Väga vähesed eestis müüdavad võimud toetavad seda optioni. Või kasutad line driverit mis teeb Hi-speaker balanseeritud signaalist RCA line level signaali. Kui ainult bassivõimendi signaali vaja siis pole nii karmiks vaja minna.