Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
oskab keegi öelda palju küljekarpide "hullem korda tegemine" või vahetus maksma võib minna ?
karbid on suht õhtal omadega, ei julge aukudest läbi sõita enam varsti
mine varuosa poodi, küsi palju maxab, siis mine töökotta ja küsi palju maxab, vahetus+ värvimine
raudpolt et niimoodi lambist arvates on hinnavahe 2000.
või te teema et ostad külje karpe, võtad kõige odavama pakkumise ja ostad ära
Kui ma ei eksi, siis E28 kyljekarbid olid ilma nn. voolanguteta ehk siis mingi asjatundlik plekimees v22nab nad sulle valmis ja kui oskab keevitab ka kylge. Hinda ma pakun t2itsa musta vee pealt ennustades jah kuhugi sinna 1 - 2K juurde peaks tulema.
no siis on ju hea, et odavad on, ma ju ytlesin, et must vee pealt pakkudes. Ma hinna panin ka nii et t66raha sees siis peakski ju tulema 1K ja t6rts peale.
sooviks teada,kust saab reaalselt näiteks 600 krooni eest neid osta.
küsisin ühest töökojast,seal öeldi karbi tegemise hinnaks 2500eek ,kuna neid 2 siis kokku 5k.
päris palju ,mis?
oiramix kirjutas:sooviks teada,kust saab reaalselt näiteks 600 krooni eest neid osta.
küsisin ühest töökojast,seal öeldi karbi tegemise hinnaks 2500eek ,kuna neid 2 siis kokku 5k.
päris palju ,mis?
See 2.5 kilo karbi eest on ju normaalne hind, võiks isegi öelda et soodne. Ega kui karp läbi on, ei piisa ainult karbi vahetusest enam, karbi all on ka ühtteist ning vaja ju uus karp ka kuhugile kinnitada .
oiramix kirjutas:sooviks teada,kust saab reaalselt näiteks 600 krooni eest neid osta.
päris palju ,mis?
siis tuleb juba odavam painutada tuuning küljekarbid
ma tellisin E28-le autoosad.ee-st E12 karbid, kõige odavam ja tegelikult on E12 ja E28 sama küljekarp, külge sobis igal juhul nagu valatud ainult pleki kvaliteet tundus halb (klokkerholm oli firma), tuleks seest ka korralikult ära värvida, kuskil odavamas töökojas seda aga nagunii ei tehta.