Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
kuuldavasti pidi selle kuu alguses kolima kuhugi peterburi tee äärde...
aga saatsin ps-i talle mõned päevad tagasi postkast näitab et saatmata
ja nüüd telefon andis kah kinnist... äkki oskab täpsustada selle aadressi
Viimati muutis Leho, 19.06.2006 18:13 53, muudetud 1 kord kokku.
up ! kuna teda tel teel raske kätte saada siis äkki keegi oskab õelda kummas kohas ta hetkel tegutseb veel kas silikatsiidis või peterburi mnt ääres..
oleksin väga tänulik
Telefoni ta igatahes ei võta tõesti, asi kisub juba veidi piinlikuks ära, kas hakatagi üldse Tallinnasse viima, kui ei tea, kas tal näiteks on ikka see aeg alles, mis kunagi sai lepitud, kas on kõik jupid saanud jne.
Ei tea kuidas või kunas tee helistate, mina olen küll alati ühendust saanud. Tõesti tasub pikemalt lasta heliseda ja veel proovida või mitte teha korra soodukat ja loota et tagasi helistatakse.
Ärge tekitage paanikat!
Laske inimesel ka tööd teha ja mitte minutis 30 kõnet võtta.
Kõigil kellel on aeg kinni pandud siis ka lähtuge sellest.
Kui toimub aadressi muutus siis antakse sellest ka koheselt foorumis teada!
Niipalju eelreklaamiks, et uues kohas saab olema 4 tõstukit ja palju abikäsi ning ka käsi mis vastab igale kõnele, lisaks veel rehvivahetuspink jne jne.
kuna sinna tuleb palju abikäsi siis ei ole varsti vahet kas käija valdeku juures või kusagil koplis . seni olen käinud mõttega, et valdek teeb korda, aga siis parandab see kel vaba aega juhtub olema. minu sooviks on ikkagi, et autol oleks üks arst kes teab mis autol tehtud/tegemata on. eks vaatab mis sellest tuleb.
Kuulge sõbrad, ega Valdek ka kummist ei ole, inimene juba pikki aastaid üksinda rabelenud, kaua nii viisi jaksab.
Eks ta ikka seal kohal figureeriks, ega laseks mingit üle käe tööd teha. Ning kui vaja ka käe külge paneb.
Jaanus_P kirjutas:kuna sinna tuleb palju abikäsi siis ei ole varsti vahet kas käija valdeku juures või kusagil koplis . seni olen käinud mõttega, et valdek teeb korda, aga siis parandab see kel vaba aega juhtub olema. minu sooviks on ikkagi, et autol oleks üks arst kes teab mis autol tehtud/tegemata on. eks vaatab mis sellest tuleb.
Nali naljaks aga Valdeku endise tööandja juurde oma autot viies ma olin väga vastu, et minu jaoks keegi poisike nimega Valdek minu autot tegema hakkab, et miks ei tee meister ise. Aga see on juba ajalugu, nüüdseks on isegi puud soola koos ära söödud, nii et...