differ hakkab vist ära koolema!
differ hakkab vist ära koolema!
Niisiis.... Käiguvahetusel on kuulda mingisugust kolksu tagasilla kandis, miski nagu loksuks. Igatahes üsna häiriv on, miski tahaks nagu ära kohe kukkuda.
tahaks enne korda teha, kui täitsa hulluks asi läheb. Ja umbes nii 90-100 km/h sõita hakkab undama kah veel, ei usu et see kummidest tuleb, miski on mäda!
Äkki kellelgi on kogemusi sarnase juhusega või üldse mingit nõu anda, et kas saab üldse midagi seal päästa, või peab kogu kupatuse välja vahetama?
Oleks väga tänulik!
tahaks enne korda teha, kui täitsa hulluks asi läheb. Ja umbes nii 90-100 km/h sõita hakkab undama kah veel, ei usu et see kummidest tuleb, miski on mäda!
Äkki kellelgi on kogemusi sarnase juhusega või üldse mingit nõu anda, et kas saab üldse midagi seal päästa, või peab kogu kupatuse välja vahetama?
Oleks väga tänulik!
Mul sama et käiguvahetusel kolksub, just hiljuti tekkis,mul endal sama jama E32 -el räägitud ka et tagasilla puksid, aga ise mõtlen et kardaani rist !? kui just käiguvahetusel
Kunagi varem sai Valdeku juures midagi muud remonditud, siis ta näitas
ka mulle pystipidi asetsevaid tagasilla pukse, ja ütles et need suht kutud.
Maksma pidi mingi 800.- tk vist
Pole veel ära vahetanud, ja ei oska kindlalt öelda, kui arvan et asi selles.
BMW 530d -01 142kw
oeh....sama undamine....(alul arvasin et ees rattalaager kuna kostus nii)proovisin tagaistmel sõita ja pühapüss kui kole urisev undamine hakkas ca 60-nelt alates...so..usun kah et differ..küsimus kohe..äkki kellelgi vedeleb selline vidin kusagil..kui ei..siis äkki keegi soovitab omadest kogemustest kust võiks saada veidi soodsamalt.(ja palju üldse hinne oleks???) autox E 34 520i `89
GAY.. Girls Are Yummy
Mul ka undab (318i 1992 e36). Aga kuidas kindlaks teha, et on ikka tõesti diffri laagrid?Charly kirjutas:tagasilla pukside vahetusel on pukside enda hind kübe võrreldes töörahaga...
tallinnas saab neid töökodasi ilmselt ühe käe sõrmedel lugeda, kes ette võtavad...
..kui undab, siis difril laagrid läbi
Tere
Minu masinal sama viga. Äkki võite anda töökodade kohta infot, sooviks lasta need ära vahetada. Paluks siis aadress või tel nr-t.
Tänud
Minu masinal sama viga. Äkki võite anda töökodade kohta infot, sooviks lasta need ära vahetada. Paluks siis aadress või tel nr-t.
Tänud
Cado kirjutas:Tallinas 480.EEK vahetus.Nu kirjutas:hmm, puksid maksid mul üle 700 natuke ja tööraha küsiti 400.Charly kirjutas:tagasilla pukside vahetusel on pukside enda hind kübe võrreldes töörahaga...
BMW-tu hetkel,
Suzuki GSX750F ja G3 GTI
Suzuki GSX750F ja G3 GTI