Parimad toonklaasi panijad
- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
Re: Parimad toonklaasi panijad
Pisut huumorit.Mõned aastad tagasi kui ÜV polnud nii karm siis ülevaatuse mees ütles et täna ta küll sellele autole ülevaatust teha ei saa Et tule homme,auto pargi eemale(võimalikult kaugele ÜV punktist),too ainult dokumendid,siis saab teha küll
Sai ka kasutatud Olavi 40 teenuseid. Töö korralik ja hind mõitlik.
e32 750i & IX35 & A6 4F & Jeep GC
- xtrcraz
- Huviline
- Peamine sõiduk: 328i
Arvatavasti erinevad paigaldajad paigaldavad ka erinevaid kilesid. Sooviks leida sellist, mis väljast sisse eriti ei paista ja kaitseks võimalikult palju päikese eest, samas seest välja võiks ka hämaras normaalselt näha. Soovitusi?
E36 328i
Audiclub.ee: "ma pole väga raske jalaga ka, kui ainult sund olukordades kus mõned propeleeri mehed väga pressima hakkavad"
Audiclub.ee: "ma pole väga raske jalaga ka, kui ainult sund olukordades kus mõned propeleeri mehed väga pressima hakkavad"
Selline kile oleks vast 50%-ne, aga seda omal vastutusel!!!
- xtrcraz
- Huviline
Omal vastutusel? Arvatavasti mõtled, et ma soovin esimesi klaase toonida - siiski mitte.
E36 328i
Minu viga! Aga ma ise arvan et sulle sobiks 20% kile.
Muutis vahur_s:
Vastates eelnevale postitusele, kasutame ikka VASTA nuppu!
Muutis vahur_s:
Vastates eelnevale postitusele, kasutame ikka VASTA nuppu!
Kas seaduses on punkt, et üldse kilet olla ei või? Kunagi Mazdale lasin panna ette lubatud piirini, politsei isegi ei maininud (kuigi kinni peeti aeg ajalt muude asjade pärast) ja ka Ülevaatuse sain tehtud, see oli muidugi mõned head aastad tagasi.darkie kirjutas:Sa võid kasvõi läbipaistva turvakile panna esiklaasile, isegi siis on see 70% läbinähtavus lõhki juba.
Ise plaanin enda autole ka lähiajal midagi sellist teha, plaan ikka ka ette panna lubatud piir ja taha rohkem läbipaistvust, et oleks ilus ühtlane.
Midagi sellist mõtlesin
Rumal küsimus:
Kas uue kile kannatab ka vana peale panna? Praegu on suured klaasid ja vana äranokkimine on väga julm töö.
Kas uue kile kannatab ka vana peale panna? Praegu on suured klaasid ja vana äranokkimine on väga julm töö.
+372 53482016
Kõik on võimalik.SaareSiim kirjutas:Rumal küsimus:
- xtrcraz
- Huviline
Mulle soovitati ja soovitan edasi siit korduvalt läbi käinud toonklaas.ee.
Maasturile/universaalile läks paigaldus maksma 95€ ja aega läks 3 tundi. Tulemus on korralik toonkile.ee tegi 15€ kallima pakkumise.
Maasturile/universaalile läks paigaldus maksma 95€ ja aega läks 3 tundi. Tulemus on korralik toonkile.ee tegi 15€ kallima pakkumise.
E36 328i
- Alari.
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw e38 730d
- Telefon: 5181397
- Kontakt:
Soovitan samuti toonklaas.ee -d.Hiljuti lastud panna täis ring e38sale ja tulemusega väga rahul+töö kõik korralik ja kokkutagasi ladudes midagi nagisema ei hakand.
Toonkile paigaldamine Valgas.
Paremat kohta, kuhu seda teemat teha ei leidnud.
Pmst teema mõte on valja uurida, kas keegi paigaldab Valga linnas/maakonnas toonkilet. Hinnakiri jne ka siia teemasse.
Vastused võiks olla enamvähem sellised
Toonkile paigaldamine Valgas
Hind : kokkuleppeline.
telefon : nr vms.
Pmst teema mõte on valja uurida, kas keegi paigaldab Valga linnas/maakonnas toonkilet. Hinnakiri jne ka siia teemasse.
Vastused võiks olla enamvähem sellised
Toonkile paigaldamine Valgas
Hind : kokkuleppeline.
telefon : nr vms.
Valgas ma sellist kohta ei leidnud kus otseselt tegeletaks klaaside toonimisega, aga uuri Autoga Vanni autopesula poistelt. Nad seal ajavad mingi koguse autosid kokku ja siis kui see arv täis saab, tuleb Tartust keegi paigaldama. Mina lasin igatahes Tartus teha.
530d 135kw. touring 04.99a.
Selleks,et omletti teha,ei pea kana olema.
Selleks,et omletti teha,ei pea kana olema.
- Zipp
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36>E46>E93>F30>Audi>G20
UpiksKassu01 kirjutas:Sellises firmas nagu Db-Hp paigaldatakse 3M kileKus kohas Tallinnas pannakse 3M kilesid? KKG-d enam ei eksisteeri nagu ma aru olen saanud.
Sooviks musta kilet (üldjuhul 3M), mõni koht veel peale db-hp.ee ja toonkile.ee?
On the 8th day, God created boost.
Kes tooniks E39 tagumise ringi saaremaal ja kui palju läheks umbkaudu maksma?
Võta ühendust kasutajaga M1kko.matumees kirjutas:Kes tooniks E39 tagumise ringi saaremaal ja kui palju läheks umbkaudu maksma?
A6 c6 & e60 545i
Tänan info eest
Kasutaja olavi40 mul kaks autot kiletanud ja julgen soovitada. Töö korralik ja hind mõistlik.
Tere taas kallid klubilased!
Kuna ilmad on jälle ilusaks läinud, siis ootaks teid toonima!
Hinnad on soodsad ja toonimise kvaliteet on hea.
Vaata ka http://www.toonimine.euvõi http://www.facebook.com/toonimine.eu
Kuna ilmad on jälle ilusaks läinud, siis ootaks teid toonima!
Vaata ka http://www.toonimine.euvõi http://www.facebook.com/toonimine.eu
ka minu auto käis olevi40 juures, töö kiire ja korralik.
1. e36 320 /2. e36 325 /3. e36 320 kupee /4. e36 328 /5. e36 320-->328 kupee /6. e46 330i kupee / 7. e90 320d sedaan
Upitaks
On kellelgi kontakte kes teeks Järvamaal ka head tööd? Öeldi, et Väätsal keegi on aga kontakti ei leia kusagilt.
Tänud
On kellelgi kontakte kes teeks Järvamaal ka head tööd? Öeldi, et Väätsal keegi on aga kontakti ei leia kusagilt.
Tänud
- aimz23
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70
- Telefon: 53736328
Ehk keegi teeb ka viljandimaal,mis protsendiga kile esiusteklaasidel lubatud on.
BMW X5 E70
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Kui esiukse klaasidel on tehase toon peal, tähendab see, et lubatud % on põhimõtteliselt käes ning juba turvakile pidi selle % lõhki ajama. Kuigi see on see, mis paberil kirjas on, lõpliku nö. otsuse teeb ment, kes tumedale klaasile tähelepanu pöörab. Kui pöörab muidugi
Tere taas kallid klubilased!
Kuna teema on pisut tahaplaanile jäänud, siis uuendaks teemat ja ootaks teid toonima!
Vaata ka http://www.toonimine.eu" onclick="window.open(this.href);return false; või http://www.facebook.com/toonimine.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Kuna teema on pisut tahaplaanile jäänud, siis uuendaks teemat ja ootaks teid toonima!
Vaata ka http://www.toonimine.eu" onclick="window.open(this.href);return false; või http://www.facebook.com/toonimine.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
- darkie
- Huviline
- Peamine sõiduk: 750iL
Mitu raha läheks e38 esimesed ukseklaasid? Polstrid võtad maha?
- RazzKalbass
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 525TDS
Kuressaares soovitan AB klaas
Tallinnas soovitan SolarSolutsions (3M ametlik)
Tallinnas soovitan SolarSolutsions (3M ametlik)
Olnud :BMW 316i, e65 BMW 730D, e65 745d, 2xBMW 730LD, 7x E70, X6M Vorsteiner, F15 SD, F01 730d; 5x F10+F11 fl, 3x E61, 2x E53, E60 M5, E63 M6
Solarisest on ju pärispalju paska tulnud.
Seda mitte ainult klientide vaid ka sõpradest klientide suust kuuldud.
Kes aga soomes tahab toonida, teippida, klaase vahetada või nt bussi ehitada siis soovitan meiepoole pöörduda.
http://www.teippipojat.fi" onclick="window.open(this.href);return false;
Asume kotkas, aga korra nädalas käib inimene helsinkis klaase toonimas ja tuulekaid vahetamas.
Seda mitte ainult klientide vaid ka sõpradest klientide suust kuuldud.
Kes aga soomes tahab toonida, teippida, klaase vahetada või nt bussi ehitada siis soovitan meiepoole pöörduda.
http://www.teippipojat.fi" onclick="window.open(this.href);return false;
Asume kotkas, aga korra nädalas käib inimene helsinkis klaase toonimas ja tuulekaid vahetamas.
- RazzKalbass
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 525TDS
Hmm võimalik, ise kuulnud ei ole ja jäin oma toonimisega seal rahule..
Olnud :BMW 316i, e65 BMW 730D, e65 745d, 2xBMW 730LD, 7x E70, X6M Vorsteiner, F15 SD, F01 730d; 5x F10+F11 fl, 3x E61, 2x E53, E60 M5, E63 M6
16 aastat kogemust. A-Autokile, Peterburi tee 46, Tallinn,Tel. 6139883, 51 06 495. e-mail: info@a-autokile.ee .Avatud E-R 9.00-18.00 L-P Suletud. Meistri nimi on Aivar. 6-autot teinud mul ja koik tuttavad ka sinna saadetud. Yhtegi negatiivset tagasisidet!! Pure quality!