Millise turvatooliga kaunistate teie oma BMW istet?
Millise turvatooliga kaunistate teie oma BMW istet?
Et siis küsimus järgmine: Millist turvatooli kasutate oma lapsekese vedamiseks? Millist soovitaksite? Lapse turvalisus siiski väga oluline.
PS! Loodan et see teema sobib ikka siia.
Sander
PS! Loodan et see teema sobib ikka siia.
Sander
- veekaheksa
- Huviline
- Peamine sõiduk: Audi A4 3.0 TDIQ
- Telefon: 5295728
- Kontakt:
Kui on kaks autot on hea kui on ka kaks tooli sest ootamatute olukordade puhul (läheb auto katki, satud teel lapsele järgi kuskile õnnetusse vms) pole ju alati võimalik tooli ümber vahetada. BMW tool oleks muidugi kõige parem valik, kuid arvestades lapse kasvu kiirust eriti esimestel eluaastatel tuleb neid toole nagunii vahetada - kõigepealt häll, siis väiksem tool, siis juba suuremate oma. Soovitan ise eelkõige tuntud ja turvalisemaid tootjaid Maxi Cosi, Britax ning väikese lapse puhul on väga oluline, et käiks kerge liigutusega magamisasendisse ning poleks kaalult väga raske ja sellepoolest on Maxi Cosi minuarust parim.
X3 3,0D E83 & 123c E82
ADAC on nüüd avanud ka interneti-telekanali
http://www.adac-tv.de/
Ja õnneks on seal paljude muude testide hulgas ka see eelpoolmainitud laste turvatoolide oma.
Selleks tuleb vasakul menüüs klikkida "Test/Technik" ja rullida kuskile loetelu keskele, kus on filmi pealkiri "Kindersitztest 2006". Seal võib klikata nii pildil, kui ka lingil "> Beitrag starten".
Vaadake!
http://www.adac-tv.de/
Ja õnneks on seal paljude muude testide hulgas ka see eelpoolmainitud laste turvatoolide oma.
Selleks tuleb vasakul menüüs klikkida "Test/Technik" ja rullida kuskile loetelu keskele, kus on filmi pealkiri "Kindersitztest 2006". Seal võib klikata nii pildil, kui ka lingil "> Beitrag starten".
Vaadake!
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Kuna laps hakkab tasapisi juba turvahällist välja kasvama siis on vaja istet mis oleks mõeldud 9+ kg jaoks.
Käisin täna vaatamas seda BMW poolt pakutavat tooli. Mõeldud siis lapse kaalule alates 9kg ja kannataks kasutada kuni 7 eluaastani. Kuna minu vanades BMW-des puudub ISOFIX siis vaatasin tavalist versiooni.
Iste tundus küll väga viisakas ja korralik. Hind oli 4290 eek (ISOFIX kinnitusega oli u. 2000eek kallim). Ehk tehakse ka väike allahindlus, siis nagu nii hull ei tundugi. Tegelikult ma ei tea mis need teised turvatoolid maksavad...
On kellelgi sellise bmw tooliga kogemusi?
Netist leitud analoogse tooli pildid:
* Piltidel siis Isofix kinnitustega, tavaline on samasugune aga lihtsalt kinnitub auto enda turvavööga.
Käisin täna vaatamas seda BMW poolt pakutavat tooli. Mõeldud siis lapse kaalule alates 9kg ja kannataks kasutada kuni 7 eluaastani. Kuna minu vanades BMW-des puudub ISOFIX siis vaatasin tavalist versiooni.
Iste tundus küll väga viisakas ja korralik. Hind oli 4290 eek (ISOFIX kinnitusega oli u. 2000eek kallim). Ehk tehakse ka väike allahindlus, siis nagu nii hull ei tundugi. Tegelikult ma ei tea mis need teised turvatoolid maksavad...
On kellelgi sellise bmw tooliga kogemusi?
Netist leitud analoogse tooli pildid:
* Piltidel siis Isofix kinnitustega, tavaline on samasugune aga lihtsalt kinnitub auto enda turvavööga.
BMW 325i E30 2,7 Turbo & BMW X3 F25 xDrive20d & BMW E46 S54B32 + M SMG & BMW X7 G07 Pure Excellence
Näeb omapärane välja küll.
Aga mine tee proovi, pista laps sinna sisse ja vaata mis ta arvab. Samuti ei saa aru, kas rihmad kui sellised puudvad ja kinni hoiab teda ainult see "kõhu ees olev barjäär?". Uued turvatoolid on tavaliselt ikka nö kolmepunkti vöödega.
Ning sa võid ju uurida, kes bemmile neid istmeid toodab, vaevalt et ta ise neid teeb.
Hindadest, isofix maxi-cosi priory XP maksab vist ca 4.5-5K. Tavaline oli u 2.8K vist.
Aga mine tee proovi, pista laps sinna sisse ja vaata mis ta arvab. Samuti ei saa aru, kas rihmad kui sellised puudvad ja kinni hoiab teda ainult see "kõhu ees olev barjäär?". Uued turvatoolid on tavaliselt ikka nö kolmepunkti vöödega.
Ning sa võid ju uurida, kes bemmile neid istmeid toodab, vaevalt et ta ise neid teeb.
Hindadest, isofix maxi-cosi priory XP maksab vist ca 4.5-5K. Tavaline oli u 2.8K vist.
Ainult see padi hoiabki kinni. Mingeid muid rihmasid ei ole. Last proovisin sinna sisse aga hetkel on ta veel tiba liiga väike - hädavaevu näeb üle selle padja. Tegelikku istme tootjat unustasin vaadata.Raivo kirjutas:Näeb omapärane välja küll.
BMW 325i E30 2,7 Turbo & BMW X3 F25 xDrive20d & BMW E46 S54B32 + M SMG & BMW X7 G07 Pure Excellence
Ma olin kõrval kui inimesed tundsid tooli vastu huvi (~kuu tagasi) ja lõpuks küsisid, et kes on tootja! Vastuseks oli, et "meie ei tea"! Kas see tõele vastab või ei tahetud vastata seda ma ei tea.
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
Kuuesele pakuti tehase poolt oma, istmega sobivat, lastetooli. Olen küll üritanud silmad lahti hoida, kuid ei ole kusagil müügil näinud. See standardiste sinna kuuese tahaismele ei taha kuidagi sobida.Silwer kirjutas:Käisin täna vaatamas seda BMW poolt pakutavat tooli. Mõeldud siis lapse kaalule alates 9kg ja kannataks kasutada kuni 7 eluaastani. Kuna minu vanades BMW-des puudub ISOFIX siis vaatasin tavalist versiooni.
e10 & e21 & e24 & e30 & R
- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
selle ettepanemisega on nagu on! (airbag)
Kui ma ei eksi siis silmasin suvel kodanik Lille M3-s sarnast BMW istet.
Võin eksida, kuid kuskilt on BMW istme tootjana kõrva jäänud maxi-cosi!
paar aastat tagasi oli UM letis midagi 8k selle hind ja jäi ära- hetkel siis 1 autos toona soetatud maxi-cosi (ca 3000) ja teises juba selline kus vöö käib rinnalt (tootjat ei mäleta)- "jukust" sai soetatud (1400)
Kui ma ei eksi siis silmasin suvel kodanik Lille M3-s sarnast BMW istet.
Võin eksida, kuid kuskilt on BMW istme tootjana kõrva jäänud maxi-cosi!
paar aastat tagasi oli UM letis midagi 8k selle hind ja jäi ära- hetkel siis 1 autos toona soetatud maxi-cosi (ca 3000) ja teises juba selline kus vöö käib rinnalt (tootjat ei mäleta)- "jukust" sai soetatud (1400)
E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
Mul on selles autos vaid juhi airbag. Ja minu teada ei tohi panna airbagiga vaid sellist turvatooli mis on seljaga sõidusuunas, või mis?Tauri kirjutas:selle ettepanemisega on nagu on! (airbag)
Aga uurin siis Lille käest kuidas tema oma tooliga rahul on.
- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
see tagurpidine on jah keelatud aga ka õietpidi ei ole soovitatav- siis soovitatakse esiiste tagumisse asendisse.Silwer kirjutas:Mul on selles autos vaid juhi airbag. Ja minu teada ei tohi panna airbagiga vaid sellist turvatooli mis on seljaga sõidusuunas, või mis?Tauri kirjutas:selle ettepanemisega on nagu on! (airbag)
Aga uurin siis Lille käest kuidas tema oma tooliga rahul on.
E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
http://www.autopartner.ee/index.php?lan ... mine&id=77 - see päris recaro huvitav
Diesel see on power mis liigub ka antarktikas!