E46 Karterituulutuse filter
E46 Karterituulutuse filter
Tere!
Oskab keegi öelda, kus võib asuda E46 karterituulutuse filter. Mootor on 2.0 diisel, 110Kw.
Tänud juba ette!
Oskab keegi öelda, kus võib asuda E46 karterituulutuse filter. Mootor on 2.0 diisel, 110Kw.
Tänud juba ette!
- jass161
- Huviline
- Peamine sõiduk: E91
Re: E46 Karterituulutuse filter
http://bmwfans.info/parts-catalog/E46-S ... ead_cover/" onclick="window.open(this.href);return false;
Detail nr 11
Detail nr 11
Tark oleks see filter üldse vahetada plastikust klapi moodi asja vastu. Ei pea pärast muretsema iga õlivahetusega ka selle filtri vahetuse pärast.
E91 330XD
Filter on efektiivsem. Um soovitab ka klapi vahetada filtri vastu, kui on klapp tehasest pandud.
Filtrit peab vahetama iga kolmanda õlivahetuse järel. Aga mina vshetan iga teise ehk 20000km pärast.
Filtrit peab vahetama iga kolmanda õlivahetuse järel. Aga mina vshetan iga teise ehk 20000km pärast.
BMW
Mul vist arvatavasti oligi see klapp, sest filtrit ma ei leidnud, päris huvitav junn oli, andis ikka mõistatada.
võib olla targad seletavad miks, siis üldse filtrit vaja, kui uuematel seisab plast separaator ja veel uuematel üldse seda sees ei ole. Kui keegi 100% teab siis andke infot, kui see hakkab kõlama nii et "seal öeldi või sõber ütles" siis sellist infot küll pole mõtet kirjutada.
+372 5 100 607
Um on väitnud, et jah uuematel tulekski see filtriga asendada. Ise ei oska seisukohta võtta.
BMW