e34 armatuuri valgustus
e34 armatuuri valgustus
Tere!
Probleem selline, et paljud pirnid on armatuuris ära surnud. Uurisin natuke netist ja enamuste pirnide vahetuse õpetuse leidsin, kuid kuidas vahetada lähitule ja udukate lülitite pirne ?? Ning olen ma õigesti aru saanud, et puhuri ja analoogkella valgustust saan vahetada läbi raadioava lükates nad sealt välja?
PS: mitu pirni üldse e34 armatuuris on (ilma kondita, analoogkellaga)
Allar
Probleem selline, et paljud pirnid on armatuuris ära surnud. Uurisin natuke netist ja enamuste pirnide vahetuse õpetuse leidsin, kuid kuidas vahetada lähitule ja udukate lülitite pirne ?? Ning olen ma õigesti aru saanud, et puhuri ja analoogkella valgustust saan vahetada läbi raadioava lükates nad sealt välja?
PS: mitu pirni üldse e34 armatuuris on (ilma kondita, analoogkellaga)
Allar
Kella pirni vahetamiseks pead raadio ja kui on, siis ka makki ümbritseva pleki välaj võtma. Siis pistad käe sealt avast sisse ja kella peal on üks hoob millest tõmmates kell välja hüppab.
Viimati muutis draggo, 11.08.2005 16:51 03, muudetud 1 kord kokku.
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
Re: e34 armatuuri valgustus
Võtad lüliti oma peasat välja ja siis teed ta tagant lahti.allark kirjutas:Tere!
kuid kuidas vahetada lähitule ja udukate lülitite pirne ??
Allar
Soovitan teha seda lauapeal sest seal sees on vaikesi osakesi mis kipuvad sealt välja pudenema. siis võtad pirni sealt välja, kui ma õieti mäletan siis need olid joodetud. Siis joodad sinna uue pirni ja paned selle puzzle kokku tagasi.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
kellelgi on piltie millised pirn sinna lähevad?? ja selle digi kella taga milline sinna. ma läheks ennem ostaks poest ära ja siis alles võtax lahti, mitte vastupidi.Tarmo kirjutas:Võtad lüliti oma peasat välja ja siis teed ta tagant lahti.allark kirjutas:Tere!
kuid kuidas vahetada lähitule ja udukate lülitite pirne ??
Allar
Soovitan teha seda lauapeal sest seal sees on vaikesi osakesi mis kipuvad sealt välja pudenema. siis võtad pirni sealt välja, kui ma õieti mäletan siis need olid joodetud. Siis joodad sinna uue pirni ja paned selle puzzle kokku tagasi.
The BMW E36 M3 is considered to be one of the better-handling cars of all time, and was awarded "Best-Handling Car" award by Car and Driver magazine in 1997.
udutulede blokki on suht raske avada. kuidas ma teen seda?:D nagu kust poolt? lüliti poolt või pistiku poolt?
lüliti poolt tuleb lihtsalt lahti aga suurt kasu pole, sest sealt ma saan katsuda ainult pirni pead. igatahes saan ma aru, et see blokk tuleb avada sealt pistiku poolt. sealt aga ei taha ta lihtsalt lahti tulla. milles küss?
lüliti poolt tuleb lihtsalt lahti aga suurt kasu pole, sest sealt ma saan katsuda ainult pirni pead. igatahes saan ma aru, et see blokk tuleb avada sealt pistiku poolt. sealt aga ei taha ta lihtsalt lahti tulla. milles küss?
The BMW E36 M3 is considered to be one of the better-handling cars of all time, and was awarded "Best-Handling Car" award by Car and Driver magazine in 1997.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E39 525dA
Mul kah nüüd see jama hakanud pihta,et armatuuris erinevad tuled järjest ära kustuma hakanud(viimase paari kuu jooksul) Esiteks kustus ära selle temperatuuri rulliku juures üleval, nüüd kustusid ära pliidinuppude pirnid...ning enne seda kunagi juba mõlema poole tuledelülitite valgustus.
Kui keegi viitsiks visata siia mingi hea lingi, kust saaks vähe infot ja õpetust, kuda neid kõiki vahetada ja mis pirnid sinna täpselt lähevad, siis ma oleksin ülimalt tänulik.
Autoks E34, 518i
Kui keegi viitsiks visata siia mingi hea lingi, kust saaks vähe infot ja õpetust, kuda neid kõiki vahetada ja mis pirnid sinna täpselt lähevad, siis ma oleksin ülimalt tänulik.
Autoks E34, 518i
- m2llarmees
- Huviline
Natuke teemast mööda aga mis võib põhjustada armatuuri tulede vilkumist, eriti hommikuti kui tuled peale tõmmata hakkab salolgis disko või suunda näidates. Olen kuulnud midagi Dimmeri vahetamisest aga ei tea kas on ka abi või tuleks lisa mass vedada ??
Aku muidu laeb korralikult ja aku ise täis ilusti?
- m2llarmees
- Huviline
aku on kenasti täis, hommikuti käivitamisega probleeme pole
Kas udutulede lüliti lahti saamiseks tuleb mingid needid ka puruks puurida ? Need kõrvad saab lahti, aga kõik on ikka sama jäigalt kinni.
Katuseluugi lüliti pirni vahetus on üldse võimalik ? Need pirni "jalad" jooksevad sinna needitud plaadi alla ja pealt saab ainult pirni peale ligi, jalgadele ei saa kuidagi ligi.
Katuseluugi lüliti pirni vahetus on üldse võimalik ? Need pirni "jalad" jooksevad sinna needitud plaadi alla ja pealt saab ainult pirni peale ligi, jalgadele ei saa kuidagi ligi.
E36 328i cabrio & E36 328iT Winterbeater
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E34 520i
nende neetidega on siuke värk, et vahel saad selle lihtsalt välja lükata sealt seest ja kui ei saa siis pealt, jah, kergelt lahti puurida ning seejärel välja lükata.
katuseluugi lüliti pirni vahetus võimalik ja ise tegin, panin t10 pesas istuva resistorledi sinna asemele. lõikasin vanad jalad ära poole pealt ning panin uued jalad vanadega kokku, töötab küll.
katuseluugi lüliti pirni vahetus võimalik ja ise tegin, panin t10 pesas istuva resistorledi sinna asemele. lõikasin vanad jalad ära poole pealt ning panin uued jalad vanadega kokku, töötab küll.