Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Nagu e30-nete omanikud teavad, on paljudel(?) kolmestel indikaatorlampide konsool tahavaatepeegli kohal. Kuna kirjeldused on saksa keeles siis ei kohma kõiki neid ära...mõni üksik vaid on teada. kui ma nii loll paistan siis ärge kohe päris maha lööge, ehk aitab väike abi:D:D..samuti on arusaamatuks jäänud kollase lambi otstarve, mis asub armatuuris keskel...miski hyyumärk kolmnurgas vms.
see peaxki nii olema...kui käivitad annab kohe märku, et piduri tuled ei põle siis sõkud pedaali e. paned korrax piduri tuled põlema ja ongi asi korras.
nii palju, kui minul neid kolmeseid on olnud, on kõigi nii...see on nagu, et kohe kui sõitma akkad asud autoga suhtlema.
Kas korras autol peavad need lae märgutuled üldse põlema ka mingil hetkel, nt käivitamisel? Mul laes "must maa" ehk mitte midagi ei põle. Kas need märgutuled sõltuvad ka armatuuris olevatest märgulampidest?
Süüte sisse keeramisel ja auto käivitamisel peavad minema kõik märgutuled korraga põlema ja kui auto käib ja kõik on korras siis kustuvad ära välja arvatud piduritule indikaator, millega koos armatuuris vilgub kiri kontrolli, vajutus piduripedaalile kustutab nii armatuuris tule kui ka kompus
mul ka E30 kust kohast saaks neid juhtmeid mis sinna käivad mul pole neid tahaks saada selle juhtmeid mis seal tahavaate peeglikohal on kas kellelgi on neid yle aru
MairoG kirjutas:mul ka E30 kust kohast saaks neid juhtmeid mis sinna käivad mul pole neid tahaks saada selle juhtmeid mis seal tahavaate peeglikohal on kas kellelgi on neid yle aru
kui väga vaja siis võin enda juurest vaadata kui maale garaazi satun. üks komplekt peaks seal vedelema
no kui sul aega yle jääb siis võixid uurida küll ja ehk kirjutaxid siia ka hinna, et ma niikui nii jälgi seda foormit kogu aeg, et siis saan teada aga tänud kui on olemas sul need