Identsel ja sarnasel on suur vahe. BMW originaalosad.
- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Identsel ja sarnasel on suur vahe. BMW originaalosad.
Nüüd kõigis United Motorsi esindustes BMW originaal veermiku detailid
kuni 50% soodsamalt ning veermiku kontroll tasuta. Küsi lisainfot klienditeenindajalt.
Sooduspakkumine kehtib järgmiste mudelite enammüüdavatele veermiku detailidele:
BMW 3-seeria (E36; E46) 1991-2004 a
BMW 5-seeria (E34; E39) 1988-2003 a
BMW 7-seeria (E38) 1994-2002 a
United Motors AS
Tallinn, Paldiski mnt 108, tel 659 3760;
Tartu, Võru tn 242, tel 730 2873;
Pärnu, Tallinna mnt 64C, tel 448 1744;
Kohtla-Järve, Järveküla tee 22, tel 336 4704
www.bmw.ee
kas see -50% kehtib siis kui lasta töö seal teha??? mul lihtsalt see asi, et mul tagumisi õõtsapukse vaja aga mul tagumised õõtsad pole autol kyljeski
EDIT: ja see ka veel.... mis asjad on enam müüdavamad? kust mina tean mida nad enam müüvad? ma telline neilt õõtsa puksid ja käsipiduri remondikomplekti ja nad võivad ka öelda, et need pole yldse enam müüduva kauba seas ja maksan ikka 100%
EDIT: ja see ka veel.... mis asjad on enam müüdavamad? kust mina tean mida nad enam müüvad? ma telline neilt õõtsa puksid ja käsipiduri remondikomplekti ja nad võivad ka öelda, et need pole yldse enam müüduva kauba seas ja maksan ikka 100%
Peaks ka ilma tööta kehtima...eelmisel korral sai igaljuhul hunnik juppe ostetud.hollow kirjutas:kas see -50% kehtib siis kui lasta töö seal teha??? mul lihtsalt see asi, et mul tagumisi õõtsapukse vaja aga mul tagumised õõtsad pole autol kyljeski
EDIT: mine kohale, helista...suu on peas, et küsida ja uurida
E60 530i
Metallide termotöötlus.
Metallide termotöötlus.
Avatud:hollow kirjutas:väga keeruline on minna kohale kui hommikul 10st õhtul 9ni peab letitaga kliente teenindama... kuigi nad mul siit paarisaja meetri kaugusel
E-R automüük ja varuosad 9-18, hooldus 8.00-20.00. L 10.00-15.00. P suletud.
Leia mingi vaba päev, ärka varem üles või siis vaheta töökohta...
kõige lihtsam on ikka nii, et
http://www.bmw.ee/otsing/otsing.php
paned koodi sisse ja näitab ära mis soodushinnaga on praegu.
ise vaatasin eelmine nädal juba, et rooli otsad jms. olid soodusega.
E43 alumiinium alumised õõtsad ei ole soodusega selle järgi. teras õõtsad aga on.
http://www.bmw.ee/otsing/otsing.php
paned koodi sisse ja näitab ära mis soodushinnaga on praegu.
ise vaatasin eelmine nädal juba, et rooli otsad jms. olid soodusega.
E43 alumiinium alumised õõtsad ei ole soodusega selle järgi. teras õõtsad aga on.
muidugi kehtib see -50% kui ostad osad niiõelda kaasa , aga siis ei kehti see 2a garantiid mis annab UM siis kui lased seal asja ka paigaldada.hollow kirjutas:kas see -50% kehtib siis kui lasta töö seal teha??? mul lihtsalt see asi, et mul tagumisi õõtsapukse vaja aga mul tagumised õõtsad pole autol kyljeski
PS: see soodukas oli juba 04.04.2007 kui ma UM-is piduriklotse vahetada lasin
Diesel see on power mis liigub ka antarktikas!
http://www.bmw.ee/?c=/soodus.php
siin ju kirjas mis on sodustusega... keri lehte allapoole ja voilaa
siin ju kirjas mis on sodustusega... keri lehte allapoole ja voilaa
vahetan endal ka igaks juhuks veel stabikakondid ära hea hinnaga praegu 337.-tk, siis terve esisilla staff uus peale roolilati
hea meel kohe kui selliseid alesi tehakse...saavad jooksuosad korda ja autod ka turvalisemaks jne, pole näiteks kuulnud, et mõni teine esindus selliseid kampaaniaid teeks
hea meel kohe kui selliseid alesi tehakse...saavad jooksuosad korda ja autod ka turvalisemaks jne, pole näiteks kuulnud, et mõni teine esindus selliseid kampaaniaid teeks
Diesel see on power mis liigub ka antarktikas!
http://www.bmw.ee/news.php?nsID=3ef8154 ... 3&lang=estrixa kirjutas:Ega kellelgi pole siseinfot, kas 2008 aastal kah mõni varuosakampaania varsti tulemas on?
E34 M5
-
- Huviline
- Kontakt:
Mida tähendab Teine Eesti??rixa kirjutas:Seda ma nägin ise kah. UM'i sõbrapäeva kingitus Teisele Eestile
Pidasin silmas mingit korralikku tehasekampaaniat nagu siin on piduri- ja sillaosadega varem on olnud.
Aga kui teemasse, siis mingi aeg sain meili Tartu UMilt. Milles oli selline lõik:
Meil on ka suvised kampaaniad, kus veermiku detailidele on letihinnas pea 50% allahindlust. Järgmine kampaania algab tõenäoliselt mais 2008.
x
BMW E36 ja E39 kasutatud varuosad - Nimekiri ja pildid: http://bmw.planet.ee/lopp
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
sest tallinnas on piisavalt kliente, ääremaadel pole järjekordi ollagi, see nädal sai näiteks esimese aja 6 tunniga
terv
erich
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee