tilkuv radikas
tilkuv radikas
autoks siis e36 318is . Avastasin ,et radikas on tilkuma hakanud alt paisupaagipoolsest nurgast . Küsimus siis mida teha annaks , kas tasub proovida neid kemikaale mida tosooli hulka valatakse või on mingi teine variant?
Re: tilkuv radikas
ise kunagi ammu ammu igasugu solke proovinud ja sisse valanud olen ja olen ka lasknud nii tinutada kui keevitada aga lõppkokkuvõtteks kõik ikka lekkima varem või hiljem uuesti hakkavad(muidugi aluminium radikas ja kui väike defekt siis võib keevitusest ka aidata) aga need stopp lekkid veel ka lisaks veepumba ja soojendusradika endaga kaasva võtavad ,gauts kirjutas:autoks siis e36 318is . Avastasin ,et radikas on tilkuma hakanud alt paisupaagipoolsest nurgast . Küsimus siis mida teha annaks , kas tasub proovida neid kemikaale mida tosooli hulka valatakse või on mingi teine variant?
soovian siiski otsi uus radikas kasvõi lammarist(sealt ka mingi lühiajalise garantii saa vist) aga kõigeparem osta uus kasvõi b osa.
aga kemikaale ära kindlasti kasuta või proovi kõigepealt kuskil remondis asja parandada lasta võibolla veab ja jääb pidama!
Diesel see on power mis liigub ka antarktikas!
Mul e30'l kunagi hakkas ka radikast immitsema vaikselt, mitte väga hullult, aga tilk oli maas kogu aeg. Ostsingi mingit "radiator stop'i", lugesin õpetuse läbi, sülitasin üle vasaku õla ja valasin sisse. Võiks öelda, et vedas, sest jäi pidama. Juhtus asi mingi 5-6 a. tagasi ja tean täpselt, et veepump ning salongiradikas toimivad tõrgeteta siiamaani (jahutusvedelik loomulikult mitu korda juba vahetunud). Soovitada seda trikki ei julge, kuna liiga palju on negatiivseid kommentaare, nii et pead ise otsusele jõudma, kas uus radikas või..., sest parandada minu teada neid pole võimalik.
see on vist iga bmw radika tüüpviga et paisupaagi ja radika ühendusest lekib,huvitav kas siis radikatootjad ei või tõesti selliseid radikaid teha et kestaks ka, sest välimuselt paljud ju neist peaaegu tutikad ,teistel autodel ikka vahetatakse radikas ainult siis kui ribisid enam pole või tilgub mujalt aga need reeglina juba väga vanad ja koledad.
radikas
kui lekib paisupaagi alumise pesa vahelt, ostad UM st uue O rõnga ja vahetad ära ja ongi korras aga kui ribid lekivad siis kasuta eelnevaid võimalusi või osta korralik radikas, endal oli selline variant, edu. Muidugi kui on üldse selline radikas aga vist peaks ikka olema, sest tavalisel 318 l on küll ärakäiv paisupaak.