Libedat nautima
Järvamaa ja Virumaa meestele:
Rakke karjääris jäärada olemas.
Nädala alguses sai peal käidud, viis autot korraga peal, jääpaksust seega peaks olema.
Suurt kiirust küll koguda ei saa, kuid käeharjutuseks väga hea.
Kubi poolt ootaks ühist üritust, kus jäärajal ennast, autot ja rehve testida!
Uusaasta tervitustega:
randos
Rakke karjääris jäärada olemas.
Nädala alguses sai peal käidud, viis autot korraga peal, jääpaksust seega peaks olema.
Suurt kiirust küll koguda ei saa, kuid käeharjutuseks väga hea.
Kubi poolt ootaks ühist üritust, kus jäärajal ennast, autot ja rehve testida!
Uusaasta tervitustega:
randos
Ilmatsalu rada on jah väga hea. Pole kunagi eriline jääraja austaja olnud, kuid Ilmatsalu rada on pannud arvamust muutma. Hea kiire rada, kus ei pea piik alla olema, et sõitu nautida. Ainus jama on see, et rahvast on palju peal. Olen seal kaks päeva järjest käinud ning tahtsin ka täna minna, kuid vihma sajab.
Meil jällegi seda probleemi ei oleCardo kirjutas:Vihmaga ja lögase ilmaga paluks mitte jääd rikkuma minna, ma ka vist homme ei lähe, esiteks rikub rada ja teiseks lõhub ka rehve kui hiljem sõita tahab, aga alati on neid idioote, kes lörtsiga sõidavad ja pärast ei saa keegi enam korralikult sõita
Ise sõitsime selle raja sisse ja kui läheb tuksi, siis teeme kõrvale uue
Ruumi on piisavalt
Täna sai mõnda aega jääl oldud jälle.
BMW 530d -01 142kw
Ilmatsalus ei ole enam kuulduste järgi jäärada. Tamm olevat purunenud ja vesi ära voolanud ning loomulikult jää kokku vajunud. Sellest ja teistest Lõunaosariikide jääradadest rohkem kohalikus foorumis selles teemas : http://www.street.ee/viewtopic.php?t=23 ... c&start=15
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
mina kahjuks ei saa teiega ühineda sest olen nädalavahetuse soomes.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
Männikule oleks ka täitsa käpp tulema.
Kas seal juba sõidetakse? Jää on piisavalt paks?
Eelmise aasta Corolla õnnetus, mis täpselt minu ees juhtus on mu ikka üsna ettevaatlikuks jääradade puhul muutnud.
Enne, kui see Toyots seal sisse kukkus, mõtlesin, et teen kalda peal veel 1 suitsu ja siis lähen... Ja siis järsku see juhtuski
Jumal tänatud, et ma suitsetan, vähemalt 1 kordki on sellest kasu
Ise olin veel suurema ja raskema autoga.
Eelmise aasta Corolla õnnetus, mis täpselt minu ees juhtus on mu ikka üsna ettevaatlikuks jääradade puhul muutnud.
Enne, kui see Toyots seal sisse kukkus, mõtlesin, et teen kalda peal veel 1 suitsu ja siis lähen... Ja siis järsku see juhtuski
LOWRY kirjutas:Männikule oleks ka täitsa käpp tulema.
Ehk räägid kuidas see juhtus, kas liikumisepealt või ta seisis kohapeal mingi aeg kui sisse kukkus. Ise olen Mämmikul sõitmas sel aastal juba käinud, aga esiveolisega suht igav
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
Seal oli juba enne selle auto sissevajumist vesi väljas. Aga see koht kust see vesi tuli oli nati sisselükatud rajalt eemal. Nii et autod sõitsid selle nö. augu juurest suht lähedalt mööda ja eks siis seal ikka rohkem vajus ja vett tuli rohkem jää peale, mis omakorda nõrgendas/sulatas seda jääd.
Ja siis see Corolla tuli, minu meelest suht vaikse hooga... ja ühe poole ratastega sinna kinni jäi( või siis vajust põhja peale 1 poolega). Tykk aega oli seal pool vildakalt, kui korraga hakkas rohkem ja rohkem sinna poole kalduma kus need ühepoole rattad juba läbi jää olid. Ja nii kaua ta vajus, kui läbi vajus Vee all veel tykk aega tuled põlesid. Kui läbi jää oli, siis minuteada nina ees väjus sinna täitsa põhja.
Ja siis see Corolla tuli, minu meelest suht vaikse hooga... ja ühe poole ratastega sinna kinni jäi( või siis vajust põhja peale 1 poolega). Tykk aega oli seal pool vildakalt, kui korraga hakkas rohkem ja rohkem sinna poole kalduma kus need ühepoole rattad juba läbi jää olid. Ja nii kaua ta vajus, kui läbi vajus Vee all veel tykk aega tuled põlesid. Kui läbi jää oli, siis minuteada nina ees väjus sinna täitsa põhja.
Nii Männikul käidud ja rada alla igasugust arvestust! Peale selle, et seal olid nagu meeletud vaod sissesõidetud (eks siis ikka sulaga) jää ka ragises ikka väääga hirmuäratavalt. Üle 30-40 sisse ei saanud, sest autost hakkas kahju, lausa hambad pidid välja kukkuma Nii, et ma ei teagi kas ja millal sinna võiks uuesti vaatama minna.
Aaa ja muidu oli kõik jääs aga 1 kohas oli vesi väljas, kui sealt läbi sõitsin ja võttis ikka junni suht jahedaks
Aaa ja muidu oli kõik jääs aga 1 kohas oli vesi väljas, kui sealt läbi sõitsin ja võttis ikka junni suht jahedaks