Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Leidub ehk keegi,kes korraldaks kuskil Lõuna-Eestis mõne kogunemise või kokkutuleku vms? Et eesmärgiks oleks see, et inimesed lööks kevadel juba auto särama ja saaks teha kambaga mõned head fotoseeriad jms. Olenevalt olemusest võiks lihtsalt kuskil veidi teisi autosid vaadata ja juttu ajada vms või siis mingi kevadine grillikas kusagil?
Pakuks välja mõtte minna kuskile loodusesse, Näituseks mõnda RMK matkarada või siis mõne sihtasutuse matkarada kasutada. Neil radadel enamusel ka olemas vastavad kohad grillimiseks ja puhkamiseks just nimelt Looduses.
Kuna sai käidud Tallinna Touringute kokkutulekul ja sealt väga positiivne mulje siis Päälinna kodanikele pakukski Elva linna ümbruses olevaid Matkaradu
Reegel nr. 1: Ära näpi mis töötab.
Reegel nr. 2: Tahad teada, uuri foorumeid ja kui ei usu, siis tuleta meelde reegel nr. 1
Head lammutamist
Otepää tundub küll päris hea mõte olevat!!!
Selle seiklusraja jaoks on wist varavõitu veel, aaga grillimiseks chillimiseks autode vaatamiseks ja katsumiseks on paaras aeg juba ju:P
Vaatame ehk tuleb veel mõni hea ettepanek ja varsti peaks hakkama kindlamaid plaane tegema....soojad ilmad lähenevad...!
ei ma arvan et oleks igatahes käpp
loodan et siin kohal on autos samad inimesed koos kes eelmistel trippidelgi. Ode528 roolis!
Ma arvan et need iskud saavad aru, keda ma mõtlen.
Aaro kirjutas:Võiks ennastki tuulutada lõuna eesti teedel Teeme siis nii, et mai kuus eks
aga olgu....hakkame siis sellest pihta, et ootame päris neid mõnusamaid ilmasid...soe õhk ja võibolla õnnestub varbaidki juba kuskil kasta...
et levitage seda innfi ja sebige rahvast juurde ja võiks täitsa ette võtta selle asja!!!
Pakun omapoolt, et võiks kokku saada Palojärve ääres. Seal võiks korraldada ka suvepäevad (olemas grillimis- ja ujumiskoht, võrkpalli plats). Sinna sõites põhja poolt tulijatele Lõuna-Eesti extreemne mägitee. Ise saaks tulla aprilli lõpus või mai teisel poolel.
kõrs kirjutas:Pakun omapoolt, et võiks kokku saada Palojärve ääres. Seal võiks korraldada ka suvepäevad (olemas grillimis- ja ujumiskoht, võrkpalli plats). Sinna sõites põhja poolt tulijatele Lõuna-Eesti extreemne mägitee. Ise saaks tulla aprilli lõpus või mai teisel poolel.