kas soendusmootor voi harjad
kas soendusmootor voi harjad
ostsin endale 528 98a universaal touring...kliimaga selline jama et auto on seisnud eelnevalt pikalt ja peale seda hakkas kliimaga see pull pihta..et ei tööta üldse ja kui töötab siis teeb jubedat häält nägu **** probeller käix..kas mul on soendusmootor pekkis voi harjad jamavad..mis arvate
ja kus sellised tõid tehaxe,nägu ma arusaan et kui saan vea teada siis see soendusmootor asetseb kuskil salnogis armatuuri taga..kuidas sinna ligi pääseb..kust kohast peaks hakkama armatuuri lammutama..voi on kellelgi kogemusi sellega ja teab soovitada kohta kus on spetsialistid kes seda teevad kiiresti ja korralikult..et siis tean enam vähem kaua parandamine aega võtab kauax ilma autota olen
ja kus sellised tõid tehaxe,nägu ma arusaan et kui saan vea teada siis see soendusmootor asetseb kuskil salnogis armatuuri taga..kuidas sinna ligi pääseb..kust kohast peaks hakkama armatuuri lammutama..voi on kellelgi kogemusi sellega ja teab soovitada kohta kus on spetsialistid kes seda teevad kiiresti ja korralikult..et siis tean enam vähem kaua parandamine aega võtab kauax ilma autota olen
Viimati muutis rakovich, 17.05.2011 18:53 28, muudetud 2 korda kokku.
Re: tere esimene buumer aga ei jaga nooti veel
Kliima ja soendusmootor on kaks eri asja, kumb sul jamab? PS. Tee teema pealkiri normaalseks 
Palun loe foorumi reeglid läbi enne kui teema teed, sest sellise pealkirja eest võiks selle teema kohe ära kustutada, aga kuna sa oled siin uus, siis seda ei tee ja annan sulle võimaluse see ära parandada. Vaata kasvõi kuidas teised on teinud oma teemade pealkirjad!
no peaks jama soendusmootor..sest klmiina töötab aga õhku ega sooja ei tule..ja kui mootor hakkab lambist käima siis teeb probelleri häältenn1 kirjutas:Kliima ja soendusmootor on kaks eri asja, kumb sul jamab? PS. Tee teema pealkiri normaalseks
Re: kas soendusmootor voi harjad
Tundub, et soendusmootori puksid läbi, võibolla harjad samuti.
väike pilt minu auto soojendusmootorist...üldjuhul harju ei tasu vahetada, sest rootori pinnad nagunii kulund ja mõne aja pärast võtad uuesti kogu krempli lahti ja vahetad mootori. kogemused w210 ...vahetasime alguses harjad ja nädala pärast mootori, kuna harjad ei andnud ikka hästi ühendust. Peale mesa mootori vahetust vaatasin huvi pärast ka oma autol ventika üle. Oli veel harju üle poole sendi alles, kuid oli söönud mõnuga võlli.
teemas ka veits juttu, miks lahti võtsin. http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=4&t=112948

teemas ka veits juttu, miks lahti võtsin. http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=4&t=112948

Soendusmootori vahetus pole ju üldiselt keeruline, aga selleni jõudmine... 
ei ole keeruline...just sinna jõudmine, et midagi ära ei lõhuks jne. aeg ja pusimist lihtsalt ja kindlast kainet mõistust!enn1 kirjutas:Soendusmootori vahetus pole ju üldiselt keeruline, aga selleni jõudmine...
tere..aga kus sa seda tegid.ise vahetasid ve..et ma peaxki nägu uurima kus sellist tööd tehakse sest ei soovi et seal midagi ära lõhutakse ja arvan et ise ma veel sellega hakkama ei saa..maarekl kirjutas:ei ole keeruline...just sinna jõudmine, et midagi ära ei lõhuks jne. aeg ja pusimist lihtsalt ja kindlast kainet mõistust!enn1 kirjutas:Soendusmootori vahetus pole ju üldiselt keeruline, aga selleni jõudmine...