Reeglid

Eesti BMW Klubi 2013 aasta kalendri konkurss.
Lisa pilte ja vali oma lemmik.
Suletud
hanno
Huviline
Postitusi: 4711
Liitunud: 01.10.2002 11:41 05
Peamine sõiduk: BMW 520d
Asukoht: Tallinn

Reeglid

Postitus Postitas hanno »

MTÜ Eesti BMW Klubi korraldab fotokonkurssi "Kalender 2013". Konkursil selgitatakse välja 12 fotot, mis illustreerivad EBK 2013 aasta kalendrit.

REEGLID
* Konkursil saab osaleda
a) pildiga, mis on tehtud foorumi kasutaja poolt. Auto omaniku luba peab olemas olema ning selle eest vastutab pildi üles laadinud foorumi kasutaja.
b) pildiga, mis on tehtud foorumi kasutaja autost. Pildi autori luba peab konkursil osalemiseks olemas olema ning selle eest vastutab pildi üles laadinud foorumi kasutaja.
* Pilt ja kuu/aastaaeg peavad omavahel sobima, kindlasti ei sobi jaanuaris jaanitule ja juunis lumehange taustaga pilt. Foorumi administraatoril on õigus mittesobiv pilt konkursilt eemaldada.
* Pildil peab olema teemakohane taust, kui vastupidine olukord pole taotluslik. Foorumi administraatoril on õigus mittesobiv pilt konkursilt eemaldada.
* Pildil olev auto peab olema puhas, kui mustus pole taotluslik. Foorumi administraatoril on õigus mittesobiv pilt konkursilt eemaldada.

* Pildil ei tohi olla fotograafi allkirja või vesimärki.
* Pildi kvaliteet max .jpg või .raw
* Ühe kasutaja poolt võib ühe kuu teemasse lisada maksimaalselt 3 pilti.
* Ühest autost võib ühe ühe kuu teemasse lisada maksimaalselt 3 pilti.
* Pildi üleslaadimisel kasutaja kinnitab, et omab autoriõigusi pildile või on olemas nõusolek pildi autorilt. Kui pildi autor ei ole kasutaja ise, siis tuleb pildi juurde lisada ka pildi autor.

Hääletuse võitnud kasutaja/fotograafi pilt tuleb saata korraldajatele aadressile info@bmw-club.ee hiljemalt 7 päeva jooksul peale konkreetse kuu hääletuse lõppemist.

Oktoobri, novembri ja detsembri piltide lisamine kuni 2011 aasta lõpuni, hääletamine jaanuar 2012.
Ülejäänud kuude piltide lisamine toimub konkreetsel kuul, hääletamine sellele järgneval kuul.
Viimane võidupilt selgub seega 01.11.2012.

Eelmise konkursi võidutöid näha ning 2012 kalendrit tellida saab siit: http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=3&t=140066
hanno
Huviline
Postitusi: 4711
Liitunud: 01.10.2002 11:41 05
Peamine sõiduk: BMW 520d
Asukoht: Tallinn

Re: Reeglid

Postitus Postitas hanno »

hanno kirjutas:Oktoobri, novembri ja detsembri piltide lisamine kuni 2011 aasta lõpuni, hääletamine jaanuar 2012.
Erandkorras on pikendatud nende 3 kuu piltide lisamist kuni 31.01.2012
Madis.
Klubiliige - admin
Postitusi: 4591
Liitunud: 08.09.2005 23:35 57

Re: Reeglid

Postitus Postitas Madis. »

Rajareits kirjutas:Kui pilt on tehtud avalikul üritusel (nt ralli, ringrada), kas siis peab ka auto omaniku käest luba olema küsitud?
Avalikul üritusel tehtud pildi võib avalikustada juhul, kui autoomanik on aru saanud pildistamise faktist ning tal on olnud võimalus pildistamist vältida. Ehk siis tuleks küsida autoomanikult, kas autot võib pildistada ning pildi avalikustada.

Teavitamiskohustus ei kehti avalike ürituste puhul, mille avalikustamise eesmärgil jäädvustamist võib mõistlikult eeldada. Sellist olukorda saaks kasutada juhul, kui pildistada võistlusel osalevat autot – võidusõiduautodel olev reklaam ongi mõeldud eksponeerimiseks. Avalikule üritusele tulnud pealtvaataja nõusolekut, tema auto pildi avalikustamiseks, ei saa eeldada.

Rajareits kirjutas:Kui jah, siis miks?
Antud valdkonda reguleerib Isikuandmete kaitse seadus (RT I 2007, 24, 127).

Rajareits kirjutas:Mis saab siis, kui pilt on tehtud kogunemisel/kokkutulekul, kus pildi peal on palju autosi.
Autoomanike (andmesubjektide) paljusus ei mõjuta olukorda. Kehtiv eelnevalt toodud põhimõte – kui avalikustamise eesmärgil jäädvustamist võib mõistlikult eeldada, siis ei ole andmesubjekti nõusolek vajalik.
Rajareits kirjutas:Kui omanikke ei tea, siis ei tohi pilti lisada?
Kui omaniku luba ei ole võimalik hankida, tuleks jällegi läbi mõelda, kas tema nõusolekut võiks eeldada. Samuti tuleb arvestada, et autoomanik võib alati nõuda pildi eemaldamist.

Ka tasub silmas pidada, et Eesti BMW Klubi poolt korraldaval kalendri konkursil osalemine on vabatahtlik ning osalemiseks tuleb täita klubi poolt kehtestatud reegleid.
Suletud