jahutussüsteem

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
jörps328
Huviline

jahutussüsteem

Postitus Postitas jörps328 »

tere.....Ehk on oskab keegi anda nõu.
BMW-328 autom. hamann kupee 1999a. -mure jahutussüsteemis......et kas vastab tõele et paisupaaki eraldi ei vahetatagi?.
Lekib nimelt radiaatori küljes oleva paisupaagi all olev plastiktoru, ja see on 90kraadise nurga all, ning sees asetsevad klapid....
Olen küll kuulnud et sellise vea puhul vahetataxe terve radiaator koos kõigega.....kuna eraldi neid osi vist ei vahetata...
äkki keegi teab täpsemalt sellest?
axs112
Huviline

Re: jahutussüsteem

Postitus Postitas axs112 »

Mina vahetasin endal ainult paisupaagi, maksis 800 eeku B-osa.
Lauri_R

Postitus Postitas Lauri_R »

Antud juhul peaks saama paisupaaki eraldi vahetada küll, kuid nagu ma aru saan, siis see katkine toru ei puudutada paisupaaki, vaid radiaatori korpust ennast:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/C ... l_gearbox/
Siis tuleb jah radiaator ise vahetada (kui remondivõimalus alternatiivina puudub)
jörps328
Huviline

Postitus Postitas jörps328 »

tere jälle.....Et sai sis see paisupaagi ja radikavaheline toru mingi erilise hermetsiga ära paigatud.....pidas nädala.....nüüd jälle sama leke. Et läheb järgmise asjana radiaatori vahetuseks kogu komplektiga. Ainuke mure et radiaatori hinnad mõnusad kirved (460e) kui astuda sisse suvalisse autotarvetepoodi. On kellelgi mõnda head soovitust kus või mis kandist,poest võiks selle tellida. Masinaks sis nagu öeldud bmw 328 kupee automaat 1999a. Lisana sis mainin et paisupaak on sisuliselt radiaatori küljes, eestvaatest parempool.
tänud!
parm00
Huviline

Postitus Postitas parm00 »

otsi carwayst cvõi kuskilt mujalt kasutatud asi milleks sulle tutikat vaja kui raha vähe.vaata ennem kuskilt romulast või siit samast foorumist varuosde alt.Tuuakse ju igast pille juppideks küll sa leiad ka omale sobiva radika sobiva hinnaga.Kui soov uut siis jah poodi minek igaühe oma asi.Radikas arvan,et pole nii **** kui kasutatud võtad.Siis vb kui mõni laager vms on pees ei soovitax kasutatud asja osta aga radikas on savi.

otsi foorumist ja pane kuulutus vruosadesse ja saad oma radika.
BMW 318i 93.a . 320i 93.a. 530d 99.a. 525tds 98.a. 525 tds 98.a. :))) 530d 03.a. 530dx 2008.a. 530xd 14.a.
Fattony
Huviline
Peamine sõiduk: BMW 320D

Postitus Postitas Fattony »

Lauri_R kirjutas:Antud juhul peaks saama paisupaaki eraldi vahetada küll, kuid nagu ma aru saan, siis see katkine toru ei puudutada paisupaaki, vaid radiaatori korpust ennast:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/C ... l_gearbox/
Siis tuleb jah radiaator ise vahetada (kui remondivõimalus alternatiivina puudub)
mul siuke küsimus et kas radiaatori korpuse küljes all paremas nurgas olevat punni saab vahetada või ei saa?
Ostsin ka carwayst 50 euriga uue veeradadika, panin kõik alla ja 4 liitrit pidas vastu, peale mida hakkas alt jorisema (sellest punnist), päris kehv oleks kõiki neid torusid jälle küljest kiskuda.
Vasta