Tere!
Vahetasin õli ja hakkasin siis servist nullima. proovisin siis tagumisi klotse ka resettida ja lõi -25000 km ette ja punase tule põlema. Enne oli veel 2500 jäänud hoolduseni. -25000 enam eest ei saa. Äkki kellelgi sama asja olnud?
e61 kuidas resettida piduri servis
-
kloox
- Huviline
- Peamine sõiduk: g31M-pakett
Re: e61 kuidas resettida piduri servis
uus andur,uued klotsid ja ja mina nullisin kts-ga ja toimis jälle.Andur tal 3 astmeline mu meelest ja kui korra näpid ja juba on andur kulunud,siis ei aita resettimine ennem,kui uue anduri paned.
530d
mis asi see kts on? Kui palju peavad olema klotsid kulunud, et hakkab andurit sööma. Ise vaatasin, et klotsil oli pinda ming 5mm, et see peaks veel pikka aega minema, selle hakkasingi näppima, kuna hooldu olek olnud 2500 km pärast.kloox kirjutas:uus andur,uued klotsid ja ja mina nullisin kts-ga ja toimis jälle.Andur tal 3 astmeline mu meelest ja kui korra näpid ja juba on andur kulunud,siis ei aita resettimine ennem,kui uue anduri paned.
-
kloox
- Huviline
kts ehk bosch-i esi tronic ja uus andur on ikka suhteliselt jäme,et poole klotsi pealt hakkab kuluma(umbes).Sul näitas ju 2500,mis sa arvad,kust ta selle jutu võttis,kindlasti mitte kõhutunde järgi
.Anduri kulumise kiiruse järgi arvutabki,palju saab klotsiga veel liigelda.Seda ei maksa enne ikka näppida,kui andur ise märku ei anna,muidu pead hakkama rahakotti kergendama 
530d
Siis tuli jah vähe endale kulu tehtud, ma arvasin, et see samasugune nagu e39, et kui andur läbi kulub, siis lööb veateate. no siis tuleb ikka klotsid ära vahetada ja uus andur ka pannakloox kirjutas:kts ehk bosch-i esi tronic ja uus andur on ikka suhteliselt jäme,et poole klotsi pealt hakkab kuluma(umbes).Sul näitas ju 2500,mis sa arvad,kust ta selle jutu võttis,kindlasti mitte kõhutunde järgi.Anduri kulumise kiiruse järgi arvutabki,palju saab klotsiga veel liigelda.Seda ei maksa enne ikka näppida,kui andur ise märku ei anna,muidu pead hakkama rahakotti kergendama
aga kui klotsid ja anduri nüüd ära ahetan. Kas siis saan salongist nullitud selle servise, või peab arvut taha lükkama?
-
kloox
- Huviline
Võid salongist ka nullida,mul lihtsalt pold viitsimist ja aega seal menüüs surfama hakata ning nii sai kiiremini. 
530d