e36 328 mootor uimane
e36 328 mootor uimane
Minu arust probleemiks siis et mootori pöörded ei tule gaasipedaalile piisavalt kiiresti järgi. Kui vahegaasi anda vajutades pedaal korraks põhja lähevad pöörded u 1500-ni. Tundub kummaline. Kui kellelgi on on väärt nõu anda, oleks tänulik.
- Heix
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 3.0 D FL
Re: e36 328 mootor uimane
klassik kirjutas:Minu arust probleemiks siis et mootori pöörded ei tule gaasipedaalile piisavalt kiiresti järgi. Kui vahegaasi anda vajutades pedaal korraks põhja lähevad pöörded u 1500-ni. Tundub kummaline. Kui kellelgi on on väärt nõu anda, oleks tänulik.
mõttekas oleks minna diagnostikasse(u 15-20eur) kui hakata umbe nt asju vahetama.
Tõenäoliselt mõni andur laisaks jäänud:Lambda,õhulugeja......lase vaadata mootori töö üle,näeb kohe kas kõik toimetab nii nagu peab....
Või..
Kui oled hooldusega unarusse jäänud(õhufilter,küünlad,kütusefilter..) soovitaks ka need kõigepealt ära vahetada.
E36 m50b20
njah, hoole on korralikult tehtud, eks diagnostika on siis õige valik.
- Heix
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 3.0 D FL
klassik kirjutas:njah, hoole on korralikult tehtud, eks diagnostika on siis õige valik.
ise hiljuti käisin Mustamäe teel bmwremont`is(OÜ Karivol oli vist)
Läbi foorumi leppisime hinnaks 15eur,läksin kohale ja vaatasime asjad üle,lisaks veel lasin vaadata üle abs süsteemi kuna see mul ei tööta ja sain teada ka millised andurid läbi on....
E36 m50b20