Mure siis selles et nagu ma aru saanud olen peaksid parda kompuutri peal service numbrid vähenema, et teada kunas vahetus tuleb vms ?
nimelt ostsin auto ca 2 kuud tagasi ja numbrid on endiselt samad. õli 15000 piduriklotsid 32000 jne.
ta näitab küll intervalle et mis aja tagant.
Kuid kõik on rohelised ja OK: aga kui vajutan teatud asjade peale siis näitab seda intervali numbrit ehk oil 15000
ja siis all on kiri see above: ja ei mingit numbrit ega miskit.
kas oskab keegi ehk öelda milles asi ?
endale tundub et keegi on need ära progregnud vms:D
K: e61 service kohta.
- mafeikin17
- Huviline
- Peamine sõiduk: bmw 530 G31
Re: K: e61 service kohta.
Palju sa sõidad kahes kuus. Piduriklotsid hakavad alles siis kiiresti vähenema, kui andur hakkab kuluma. Enda auto üle poole aasta tagasi vahetatud kõik klotsid ja pole ka vähenenud. Esimestel 100000 ees ja tagumistel ist 60 või 80 ei mäleta. Õlivahetus vahetus langeb seal 1000 km korraga. ja ilmselt arvestab auto seal külmkäivitusi ja sõidustiili ja muud seesugust.
Üldjuhul vaheta õli ikkagi ära, kui seda veel teinud pole, kes teab kuna ja mida sisse pandud. Ise näiteks vahetan 15000 pealt õli, sest ei sõida longlife-ga. service näeb ette vist 30000 km
- mafeikin17
- Huviline
- Peamine sõiduk: bmw 530 G31
Õli vahetan jah kindlasti ära.
siin sõbral oli sama teema. enne õlivahetust kõik asjad seisid. nüüd hakkasid lõpuks vähenema ja tööle
ehk proovin sama teha.
no 2 kuuga olen kindlasti juba 10 000 läbisõitnud
siin sõbral oli sama teema. enne õlivahetust kõik asjad seisid. nüüd hakkasid lõpuks vähenema ja tööle
no 2 kuuga olen kindlasti juba 10 000 läbisõitnud