E34 520 Ei saa läbisõitu nullida
E34 520 Ei saa läbisõitu nullida
Tundub, et autole on needus peale pandud. Vägisi tahab näppude vahel laiali pudeneda. Eile läksin tankima. Lasin paagi triiki täis ja tahtsin seda 3 kohalist "päevasõidu" läbisõitu nullida. Vajutan nuppu ja mitte midagi ei toimu. Vajutan kõvemini - ikka mitte midagi. Mudin juba päris paaniliselt ja tolku pole. Mängisin süütega, logistasin diagnostika pistiku üle, mitte midagi ei aita. Kas võib asja mõjutada hiljuti diagnostikas käimine? Et cluster "jooksis kokku"? Proovisin täna hommikul uuesti ja ikka mitte midagi.
Teine küsimus oleks "tujurikkuja" kohta. Kas selle näitu on võimalik kalibreerida? Näitab nii täpselt üks liiter rohkem kui tegelik kulu on (võrdlen seda siis OBC näiduga).
Teine küsimus oleks "tujurikkuja" kohta. Kas selle näitu on võimalik kalibreerida? Näitab nii täpselt üks liiter rohkem kui tegelik kulu on (võrdlen seda siis OBC näiduga).
Nii tuleb vist ise küsin - ise vastan topic. Igaljuhul kiskusin välja kaitsmed F1, F17 ja F20 ning läbisõit läks ilusti 000,0. Sõitsin veidi ja nüüd toimib nullimise nupp igati korralikult. Ilmselt vajas restarti peale diagnostika arvuti külaskäiku. Teine küsimus tujurikkuja koht on ikka aktuaalne - kuidas saaks kalibreerida?
Jah OBC paigaldasin ise. Võetud sai see samuti 520 pealt. Kodeeringu kohta ei oska tuhkagi öelda. Minu auto teema alt väike lõik:priitv8 kirjutas:Kuna Sul on 520, siis kas OBC on tehasest ja õige kodeeringuga?
1) Salongi tuulutus funktsioon. Manualis on kirjas, et selle funktsiooniga autodel stopper puudub OBC pealt. Minul on stopperi funktsioon aga tahaks tuulutust saada - mida teha? Kas varustusaste on coding plugi peal kirjas?
2)real oemˇi järgi OBC sobib minu autole aga coding plug on liiga vana - sobib autodele kuni 10/1993 aga minu oma on veidi noorem sellest ja alates 10/1993 on juba teise varuosa numbriga coding plug. Mida teha? hetkel on kõik nagu OK aga päris kindel ma ka selles ei ole. Kas seda coding plugi tarkvara oleks võimalik kusagilt hankida? Programaator on mul olemas, vaja ainult õiget softi.