Soovitus modedele

Ettepanekud foorumi ladusamaks kasutamiseks
Indrek_M
Huviline
Postitusi: 3449
Liitunud: 31.08.2004 12:58 12
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas Indrek_M »

Genne kirjutas:Tsitaat lukustaja postist:
Eile õhtune minu juhtum: maja ees mingi Opel Vectraga tüüp alustuseks sõitis prügikasti ümber ... seejärel ronis autost välja - püsti ei püsinud, konkreetselt täis. Sai prügikasti püsti, sõitis selle veel korra ümber ... rihtis peaaegu minu auto ära, napilt pääses veel üks auto. Kutsusin politsei. Poole tunni pärast tuli politsei kohale, öeldi, et midagi teha ei saa - prügikast on ju terve ja juht kükitab majatrepi peal mitte roolis. Politsei kohal olles loomulikult ta rooli ei istunud ka. Lubati ainsa lahendusena ümbruses patseerida mõnda aega. 15 minuti pärast oli Opel läinud linna peale lapsi alla ajama - kedagi ei kottinud.

Ehk siis mida rohkem järelvalvet seda parem. Kui keegi rikkumisega vahele jääb siis tore. Enamustele ei tule mõistus enne pähe kui korralikult rahakoti kallal käidud on või saanud veidi aega rahulikult arestikambris veeta. Pole mõtet niutsuda, et politsei on paha.

Teema lukku.
tsitaadi lõpp.



Ei saa aru, miks kohe lukku? Kas sellepärast, et lugedes sellist posti tekib igal normaalsel inimesel küsimus, et kuhu jäi kodanuku julgus ja ettevõtlikus? Miks sa ei takistanud purjus idiooti linnapeale minemast?

noh, pange jah jälle lukku :)
Esiteks teema lukustamise põhjus polnud minu räägitud lugu vaid lukustamise eesmärk oli ära hoida tüüpilist delfilikku lahmimist.

Sinu kommentaari kohta ... kinomees oled? Kodanikujulgus ja ettevõtlikus ... politsei sai kutsutud. Mis moodi ma takistama pean? :lol: Istun pühade ajal võõra auto kõrval võibolla näiteks 72h kuni juht tuleb, rooli istub ... ja edasi? Ootan jälle pool tundi politseid?
Politsei sai kutsutud - edasine on politsei mure.
Indrek
jackpuuk
Huviline
Postitusi: 300
Liitunud: 27.02.2007 00:00 08

Postitus Postitas jackpuuk »

72 tundi on loomulikult liig , aga võid olla kindel , et kui keegi minu auto kallal käib ja sa annad mulle infi mille abil ma debiilikud kohe kätte saan , see tasumata ei jää !!! Usun , et poleks see asi vastupidigi .
hanno
Huviline
Postitusi: 4711
Liitunud: 01.10.2002 11:41 05
Peamine sõiduk: BMW 520d
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas hanno »

Millest siin teemas üldse räägitakse?
Korduvalt on öeldud ju, et kui on konkreetseid ettepanekuid, siis tehke need. Ainuke ettepanek siin teemas on esimene post, kus soovitatakse meil tagasi tõmmata.
Antud juhul on siinse foorumi moderaatorid ja adminnid valinud suuna, et asi on ja jääb võimalikult autopõhiseks foorumiks ning samas proovime ära hoida just sedasama delfilikku postituste laviini, millel ei ole mitte mingisugust väärtust.
Jah, selliseid teemasid on kindlasti veel mitmeid, kus pläma on palju, kuid selle asemel, et nüüd hakata võrdlema, et miks üks teema on lahti ja teine kinni, siis kui midagi ei meeldi, anna sellest märku.

See teema on juba piisavalt kaldunud oma algsest ideest kõrvale (mis vabandust väga minust on mööda läinud).

Igasugune nokkimine ja torkimine ja üksteise kallal võtmine on tüütu.
Ja nagu ka varem kirjutasin, kui seisukohad on ebselged, siis sarnaseid teemasid siin varemgi olnud, mille võite huvi korral läbi lugeda.

On kasutajaid, kes saavad meist aru, ja kasutajaid, kes ei saa. Küll soovitakse siin foorumil lahata poliitikat, küll teha sopateema, et ennast välja elada, hetk tagasi kustutasin ära ühe pornolingi, mis huumoriteemasse postitatud oli jne jne jne. Kõikide selliste teemade jaoks on laias internetis omad kohad olemas.

Provokaator ja diislijoodik, teie lahendage oma isiklikud probleemid PS-i vahendusel.
Provokaator
Huviline
Postitusi: 187
Liitunud: 30.12.2006 16:08 00
Peamine sõiduk: ZX14R

Postitus Postitas Provokaator »

hanno! no sina oled küll vist üks nendest kes peaks üldse modeks olemisest loobuma. Tuututad ja targutad kui vana kommar. Ma saan aru, et võtad oma ülesannet tõsiselt, aga isiklikult mulle ei meeldi sinu seisukohad ja meetodid enese seisukohtade väljendamisel. Oled kuulnud midagi isikuomadustest? Vot just sellest jääb sul tugevalt puudu kaaskodanikele oma õiguse selgitamisel. Inimesena pole mul midagi isiklikult sulle ette visata, aga siinse "jumalana" küll.
Ära võta seda isiklikult. Lihtsalt minu sõnum on sulle, et mees, käi õige ka ... !
Samas hanno, oskad küll hea poiss olla kui püüad :)
Aga kui õllelauataga kohtume, siis vast parandad suhumist sinusse :roll:
Viimati muutis Provokaator, 27.12.2007 11:48 34, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kalmer K.
Huviline
Postitusi: 1095
Liitunud: 10.03.2004 22:54 18
Asukoht: Võrumaa

Postitus Postitas Kalmer K. »

See nüüd küll viisakas polnud..... :|
E90 325I LCI´10 M-Tech
Provokaator
Huviline
Postitusi: 187
Liitunud: 30.12.2006 16:08 00
Peamine sõiduk: ZX14R

Postitus Postitas Provokaator »

No kaua sa jaksad viisakas olla kui mõni lubab omale õigusest lähtuvalt nn kas otsest või varjatud sõnavabadust ja mina siis pean õigusteta saba liputama?! Vahest prooviks ise ka midagi kaagutada :lol:
Tanel_P
Huviline
Postitusi: 1759
Liitunud: 07.08.2004 21:07 40
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas Tanel_P »

Kas see teema ongi selleks, et osad kodanikud saaksid oma pingeid maha laadida? Ka mul on hannoga omad erimeelsused olnud, aga neid saab lahendada PSi teel, mitte siin avalikult nagu kuskil Kroonikas. Kollane meedia on hakanud vist inimese mõtlemisviisi juba vussi keerama. :roll:
Provokaator
Huviline
Postitusi: 187
Liitunud: 30.12.2006 16:08 00
Peamine sõiduk: ZX14R

Postitus Postitas Provokaator »

PS eelistan ma ilusate naistega rääkida. Antud probleem puudutab foorumit ennast ja võtan õiguse sellest avalikult rääkida( hädaldada).
hanno
Huviline
Postitusi: 4711
Liitunud: 01.10.2002 11:41 05
Peamine sõiduk: BMW 520d
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas hanno »

Algas teema sellega, et lukustame liiga kiirelt meile mitte sobivana tunduvaid teemasid.
OK, tõmbasime ennast tagasi ja seda teemat kinni ei pannud. Mis aga sellest välja tulnud on? Paratamatult tekib tahtmine panna võrdusmärk sinu nime ja sinu väljaütlemiste vahele...
Provokaator kirjutas:Lihtsalt minu sõnum on sulle, et mees, käi õige ka ... !
Kui mina jumalasse usuks, siis teda küll pikalt saatma ei läheks :D

Provokaator, ütle palun mida selle teemaga saavutati?
Kas said avalikult mulle "ära panna", avalikult mind solvata? Mina sind ei tunne ja ei tule sind kuhugile saatma, sina aga võtad selle õiguse küll endale.
PS! Vaadates su poste, siis ära kindlasti kommenteeri sõnaühendist "ära panna" - see oleks isegi sinu suust liiga lapsik.

Erinevatest isikuomadustest võid mulle privasse kirjutada, vaatamata sellele, et ma pole ilus naine.

Jääb minule ka arusaamatuks, mida sa minust tahad.
Enda arvates kirjutasin piisavalt viisaka tooniga ja inimkeeles lahti, mis selle teemaga viga on. Sinu isikuomadustele vist minu stiil ei olnud sobilik.

Pannes inimestele mingeid silte, siis kõige pealt ole meheks ja loe oma senised kommentaarid siin teemas üle ja siis mõtle uuesti üle, kas see fraas "tuututad ja targutad kui kommar" käib ikka minu kohta.
Kui sa püüaksid natukenegi teemas püsida või midagi asjalikku siia kirjutada, siis oleks vast kõigil huvitav seda lugeda.

Diislijoodik, niipalju kui sina oled tehnilistes teemades silma jäänud, siis väga tore, et sa oma teadmisi ka siin foorumil jagad. Kuid sa ei saa eeldada, et kui oled tehnik, siis igal pool peab sinu arvamusega ühtima.

Lepime nüüd vähemalt selle kokku, et isiklikuks siin minema ei hakka - enam.
Veljo_V
Huviline
Postitusi: 2638
Liitunud: 27.04.2006 21:57 54

Postitus Postitas Veljo_V »

diislijoodik kirjutas:
Mis puudutab tehnilisi teemasid, siis on ikka hale lugeda küll, kui pidevalt tulevad PÕHJENDAMATA soovitused a'la vaheta õli ja filter, küünlad ja juhtmed jne (mis muidugi ei tähenda, et näidustusel neid vahetatakse). Ma ei saa aru, miks selliseid ilmselgeid lollusi ei killita :?: :!: Kas mõistus ei küündi või on see vaikiv accept?
Lollused????
ruut
Klubiliige EKBK
Postitusi: 538
Liitunud: 03.09.2004 09:55 48
Asukoht: tln-harju

Postitus Postitas ruut »

diislijoodik kirjutas:... nüüdseks varjusurma vajunud uudigrupi ee.auto.
Kuigi nimi muudetud aga stiilist on ikka tunda "vana hea" kt :D
e10 & e21 & e24 & e30 & R
ruut
Klubiliige EKBK
Postitusi: 538
Liitunud: 03.09.2004 09:55 48
Asukoht: tln-harju

Postitus Postitas ruut »

diislijoodik kirjutas:Muig, kas sai midagi valesti öeldud?
Lihtsalt äratundmisrõõm :) Su tehniliste sõnavõttude kohta ei ole ühtegi paha sõna. Üldpoliitilised targutamised lähevad aga vahest liiale.
e10 & e21 & e24 & e30 & R
Kasutaja avatar
Andrez
Huviline
Postitusi: 820
Liitunud: 18.02.2007 23:22 17
Asukoht: Tallinna lähiümbrus

Postitus Postitas Andrez »

Inimesed kas teil tõesti midagi targemat teha pole? Diislijoodik võiks ka vähe tuure maha võtta. Kui sa ei suuda taluda foorumis vohavat "tehnilist lollust" siis palun ära vaata ja veel enam - ära võta sõna. Jäävad närvid alles nii sinul kui teistel. Palun ära solvu aga kasutaja nime alla võiks sulle lisada eristaatuse "lõuapoolik". Kuidas muidu, seda suht aukartust ärataval kiirusel kasvavat postituste hulka, nimetada? Ja tea, et absoluutset tõde ei eksisteeri. Aga seda viimast sa ju siin parimate soovidega levitada soovid?

oi kus ma nüüd saan eest ja tagant.....
Kasutaja avatar
Andrez
Huviline
Postitusi: 820
Liitunud: 18.02.2007 23:22 17
Asukoht: Tallinna lähiümbrus

Postitus Postitas Andrez »

Ääremärkusena lisaksin, et olen tavakasutaja ja kinni ei plõksa ma siin midagi. Loomulikult viskab vastuste osas siin jama vahele aga mis teha - tegu on avaliku foorumiga. Samas kui küsimuse püstitajal on vähegi oidu siis suudab ta rämpsu välja filtreerida ja keskenduda asjalikude nõuannete peale. Ning otsingu nupp on abiks. Nii on see minuga siiani töötanud ja töötab ka ilmselt edasi. Kui soovid asja parandada siis palun - saa foorumi juhatusega kokkuleppele ja tehakse uus rubriik "diislijoodik vastab". Sinna saaks siis kasutajad küsimusi postitada ja sina neile vastata. Lihtne.
Indrek I
Huviline
Postitusi: 508
Liitunud: 17.01.2003 12:34 31
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas Indrek I »

Diislijoodik ,niiväikse asjapärast selline kära ,kui ei suuda seda taluda siis koli mujale. Loodan ,et sul hakkas selle kisamise pärast nüüd kergem ja rohkem tagakuiusamise juttu ei tule.
Kasutaja avatar
Ilves
Huviline
Postitusi: 1932
Liitunud: 23.02.2005 11:07 45
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas Ilves »

Mis jama see on, et pikkade riigipühade ajal inimesed kuidagi tundlikuks lähevad? Eelmisel aastal oli miski analoogne teema. See foorum on täiesti vabatahtlik koht kus käia sõbralikult juttu puhumas, kui midagi ei meelgi võib vabalt ka lugemata ja kirjutamata olla. Siiani pole modede tegevuse kohta küll midagi halba öelda ja ka enamik kasutajaid on mõistlikult ennast ülal pidanud.

Ilves, liberaal.

Ja head lähenevat vana-aasta lõppu ka kõigile :)
Kasutaja avatar
kimmo
Klubiliige - admin
Postitusi: 2998
Liitunud: 30.09.2002 15:51 18
Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Asukoht: Harjumaa

Postitus Postitas kimmo »

Poetaks kah sõna sekka..

Provokaator - avaldan kahetsust, et sinu sõnavõtte siin foorumis kärbitakse, lukustatakse ja kustutatakse. Kuid mis siin pattu salata - sellepärast sa ju endale uut kontot luues sellise kasutajanime võtsidki, et foorumikasutajate/moderaatorite taluvuse piire kombata. Arusaamatuks jääb see, et juhtides tähelepanu mõnele valupunktile, ei suuda sa aktsepteerida teiste kasutajate arvamust. Kritiseerid, kuid ise kriitikat ei kannata?

Ehk siis - kas sinu ülesanne on tolmu keerutada ja vaenu õhutada või vaevab sind mingi probleem, millele otsid tõsimeeli lahendust?

Diislijoodik - mõistan su ärritust, et sinu loodud teema lukustati. Kuid kui teema on sisutühi ning sellest kumab õigustamata politseivaenulikkus, siis ma ei leia teema olemasolul põhjendust.

Enne foorumisse postitamist soovitaks kõikidel siiski oma kirjutis rahulikult üle lugeda - kas postitusel on sisu, mida teistega jagada ning kas tekst on lugejatele arusaadav.

Lõpetuseks - tegemist on BMW Klubi foorumiga. Siin arutletakse BMW teemadel - nii üldiselt kui tehniliselt. Muude arutluste, probleemide ja pudipadi müügiks/lahkamiseks on olemas teised portaalid ning foorumid.

PS. Tõstsin teema Foorumist alateema alla.
Kasutaja avatar
tyler
Huviline
Postitusi: 43
Liitunud: 16.12.2006 19:45 40

Postitus Postitas tyler »

üks offtopic küsimus - kas siin foorumis on juba teema 'MIKS sõidad bmwga?'
Tanel_P
Huviline
Postitusi: 1759
Liitunud: 07.08.2004 21:07 40
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas Tanel_P »

Küllaga, kasuta otsingut. Iga paari kuu tagant tuleb mingi uus kasutaja ja teeb samasuguse teema. ;)
Indrek_M
Huviline
Postitusi: 3449
Liitunud: 31.08.2004 12:58 12
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas Indrek_M »

diislijoodik kirjutas:Kui Indrek_M väidab, et see koht ei peaks olema delfi, siis vaadaku hoolega tehnilisi rubriike- 9 posti 10-st on ju delfi-stiilis. Kui ta väidab, et üldises rubriigis 1 teema kinniklõpsamine seda delfist palju kaugemale nihutab, siis ma ei tea...
Ja milline on sinu panus selle foorumi vähemdelfilikumaks muutmises? Paistab, et sinu eesmärk ongi teha sellest foorumist midagi Delfi taolist, kus käib vastastikune süljepritsimine. Ilmselgelt selle koha peal meie huvid põrkuvad - minu eesmärk on siiski hoida selline delfilik stiil siit foorumist eemal. Igal teemal ei pea Eesti BMW Klubi foorumis arutlema.
Indrek
Provokaator
Huviline
Postitusi: 187
Liitunud: 30.12.2006 16:08 00
Peamine sõiduk: ZX14R

Postitus Postitas Provokaator »

kimmo! Pole hullu, vähemalt mis öelda oli sai öeldud. Kahju muidugi, et siin selline GLAVLIT vohab, aga eks sirguv noorsugu ihka seda mida vanem kaader juba punasest ajast tunda on saanud. Vahe on vaid selles, et lasteaed kujutab liialt ette omale.
Jõudu
Kasutaja avatar
Cardo
Huviline
Postitusi: 4221
Liitunud: 27.12.2002 00:08 12
Asukoht: Jüri

Postitus Postitas Cardo »

Ammu on tehtud juba ettepanekuid, kuid võiks ikkagi teha gallupi inimeste suhtes, kes mingilgimääral ära tüütavad ja kui otsus on enamhäälne, kodanik lihtsalt blokeerida.
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
Provokaator
Huviline
Postitusi: 187
Liitunud: 30.12.2006 16:08 00
Peamine sõiduk: ZX14R

Postitus Postitas Provokaator »

cardo, kas ma võiks alustada? Pakun, et kimmo ja hanno on täiesti mõttetud ja tüütud:lol:
Kasutaja avatar
kimmo
Klubiliige - admin
Postitusi: 2998
Liitunud: 30.09.2002 15:51 18
Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Asukoht: Harjumaa

Postitus Postitas kimmo »

Provokaator - kas sind seob foorumiga huvi BMW vastu või otsid kohta kus oma sappi välja pritsida? Esimesel juhul pea piiri ja arvesta teistega. Teisel juhul, nagu varem juba mainitud, on muid keskkondi kus ennast välja elada.
Kasutaja avatar
Maiks
Huviline
Postitusi: 665
Liitunud: 13.08.2005 19:15 45
Asukoht: Märjamaa

Postitus Postitas Maiks »

Kurb kui inimene terve pühade aja ainult joob ja siis käib ennast foorumis võõraste inimeste peal välja elamas. Leia endale tegevus, jaluta metsas või vii naine teatrisse ja maailm muutubki kohe ilusamaks ning pohmell kaob rutem ;)
525 TDS´a EXECUTIVE
Mikk_O
Huviline
Postitusi: 259
Liitunud: 21.07.2005 00:29 24
Asukoht: pärnu
Kontakt:

Postitus Postitas Mikk_O »

Tükk aega lugesin, ning ei saanud vaiki olla...
Esiteks ei meeldi mulle ka see, et paljud räägivad kaasa selle koha pealt, kus nad tegelikult kaasa rääkida ei oska. kui mõni inimene teadmatusest või harjumusest kirjutab mõne sõna, mis tehniliselt pole autoga seotud, siis tuleb kohe mitu postitust kellegi "vaimukaid" ütlusi nt kumm läks katki, kus parandada saab...

samas on siin foorumis päris palju inimesi, kes teavad autodest kõvasti rohkem, kui tavakasutajad, kuid kuna seda läbu on siin nii palju ja isehakanud targutajaid ka, siis ei tahetagi enam teemadele vastata vältimaks uue läbu tekkimist.

Provokaatorile- ei ole sina ka päris puhas, tuleb sinugi suust "vaimukusi"
kuid julgen siiski väita, et suuremat tähelepanu tuleks pöörata teemadesse sisse (postitused) ning kustutada sealt rämps, mitte terve teema (olenevalt muidugi teemast). kuid olen ka märganud, et keegi nö spetsialist on siin lamppi ka õigeid postitusi kustutanud jättes valed alles.

nt selline teema.

auto ei käivitu, milles probleem.

1. postitus- kas sa ikka võtit keerasid (alles)

2. postitus- Kas säde on (kustutatud)

antud teema ei ole minu teada siit foorumist läbi käinud, see oli lihtsalt lihtne näide.
Suletud