Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Et mul siis miski jama.
Kui paagis kütet ~20l siis hakkab auto turtsuma, nagu ei saaks ta kütet kätte.. lasen 10l peale, jälle natuke aega muretu olla.. oskab keegi pakkuda, milles see jama olla võib? et mis rohtu ma enda kallikesele söötma peaks, et ma saaks näha ka seda rõõmsat orani tulukest seal bensiini seieri juures..
Kui siin foorumis veidi ringi vaadata, siis selgub, et ega see bensunäidik mingi kõige täpsem mõõteriist ei ole (st. võib oluliselt rohkem näidata, kui tegelikult on). Kontrolli, palju selle turtsumise ajal bensiini sisse mahub, kas ikka on 20 liitrit paagis.
Enne kui mul bensupump saba andis, tekkisid ka mootori töösse augud kergelt. Ka käivituda ei tahtnud hästi. Peale pumba vahetust kadusid need sümptomid ära.
siin sama, kui paak hakkas tühjenema, ei läinud soojast peast käima ja kiirendustel või mäest üles sõidul tekkisid vahest augud, mootor suri põhimõtteliselt välja korraks, siis edasi kõik jälle toimis. pärast tuli välja et pumba korpus oli pooleks, vahetasin pumba ära ja kõik toimib praegu.