Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Päris lahe
Aga ma millegi pärast ei usu, et algmaterjal oli algusest peale kuuene
Igatahes hästi tehtud ja näeb ilus välja, kahju et selle jaoks bmw ohverdati
e36forever kirjutas:Päris lahe
Aga ma millegi pärast ei usu, et algmaterjal oli algusest peale kuuene
Igatahes hästi tehtud ja näeb ilus välja, kahju et selle jaoks bmw ohverdati
Kõigepealt tehti 8seeria cabrio 6seks ja siis hakati alles volgat ehitama? Mina selles toorikautos küll ei kahtle. Venemaal neid rikkaid küllaga, mitte nagu meie väikses Eestis.
Aga mulle meeldib. Ei jää kuidagi maha sellele, mis ta nüüd oli - endine disainer, kes nüüd oma butiigi avanud ja igalpool näitustel edvistab, töödest.
Ise-enesest järgiproovitud võte - võtta parim tootmises olev asi ja selle baasil midagi täiesti ainulaadset ehitada. Vastupidavuse tagab ju originaal.
Mõned stiililised apsakad (esitiivad ja mootorikate ei tohiks olla nii längus, rohkem Volga fassongi), aga iseenesest OK. Meeldib see meile või mitte, sellised projektid avaldavad tehtud investeeringute mahult ja korrektsuselt muljet. Mina kiidaks ennem seda kui Hiina vuffel BMWd.
Muhv kirjutas:Aga mulle meeldib. Ei jää kuidagi maha sellele, mis ta nüüd oli - endine disainer, kes nüüd oma butiigi avanud ja igalpool näitustel edvistab, töödest.
Ise-enesest järgiproovitud võte - võtta parim tootmises olev asi ja selle baasil midagi täiesti ainulaadset ehitada. Vastupidavuse tagab ju originaal.
Sa mõtled Henrik Fisker? Mulle meeldib ikka Bangle'i toores stiil. Aga eks see maitse üle arutamine on selline nagu ta on. See volga versioon ka muidugi ilus tegelikult ju. Kui jätte kõrvale, et lõhuti korralik 6ne.
Kaido S kirjutas: Meeldib see meile või mitte, sellised projektid avaldavad tehtud investeeringute mahult ja korrektsuselt muljet. Mina kiidaks ennem seda kui Hiina vuffel BMWd.
Selles pole kahtlustki.
Aga imo oli see V12 Volga etem kui see siin. Aga see on juba minu enda probleem muidugi.
Mulle iseenesest see BMWolga meeldib tegelikult, stiililt täitsa kobe, kuigi jah, nõustudes Raivoga, oli selles kunagises V12 Volgas midagi , mis nagu tekitas mulje kui millestki v äga ülbest- mis aga puutub konkreetsesse Volgasse, siis mind natuke häirib esiklaasi suur kalle, mis ei sobi minu meelest Volga stiiliga päriselt... Üldiselt aga- sarnaselt mõne eelpoolkõnelejaga, hakkab mul süda verd tilkuma, kujutledes relakat toorelt sädemeid pildudes uue 6se cabrio saledat siluetti lõikumas