BMW uuendab kolmandat seeriat
-
- Huviline
- Kontakt:
BMW uuendab kolmandat seeriat
3. september 2007, lenta.ru
Saksa väljaandes Auto, Motor und Sport ilmus informatsioon BMW uuenevast kolmanda seeria sõidukist. Masin jäädvustati testisõitudelt Saksamaal. Ajakirja andmeil näidatakse elusuuruses eksemplari juba järgmisel kevadel Genfi autonäitusel.
Avaldatud fotole tuginedes võib esialgu väita, et muudatused võrreldes senise mudeliga tulevad küllaltki minimaalsed – erinevusi on näha vaid pisidetailides. Re-stylingu tulemusena saavad uued BMW-d teistsuguse kujuga tuled, mootorikatte ja põrkerauad.
Arvatakse, et uueneva BMW kolmanda seeria masinate sõitjateruumid disainitakse samuti mingil määral ümber. Mootorivalik muutub aga kindlasti - kasutusele võetakse ökonoomsemad ning keskkonnasõbralikumad jõuallikad. Millised täpselt, seda aga veel teada pole.
Edit: Valesse kohta sai teema tehtud, äkki keegi tõstab ringi
Saksa väljaandes Auto, Motor und Sport ilmus informatsioon BMW uuenevast kolmanda seeria sõidukist. Masin jäädvustati testisõitudelt Saksamaal. Ajakirja andmeil näidatakse elusuuruses eksemplari juba järgmisel kevadel Genfi autonäitusel.
Avaldatud fotole tuginedes võib esialgu väita, et muudatused võrreldes senise mudeliga tulevad küllaltki minimaalsed – erinevusi on näha vaid pisidetailides. Re-stylingu tulemusena saavad uued BMW-d teistsuguse kujuga tuled, mootorikatte ja põrkerauad.
Arvatakse, et uueneva BMW kolmanda seeria masinate sõitjateruumid disainitakse samuti mingil määral ümber. Mootorivalik muutub aga kindlasti - kasutusele võetakse ökonoomsemad ning keskkonnasõbralikumad jõuallikad. Millised täpselt, seda aga veel teada pole.
Edit: Valesse kohta sai teema tehtud, äkki keegi tõstab ringi
- Joosep325i
- Huviline
Mulle isiklikult kupee ja cabrio täitsa meeldivad - sedaan on ka minu meelest täiesti ebaõnnestunud tagaosaga peletis. Paistab, et tootja on sellest ise ka aru saanud kui juba facelift'itakse ja püütakse parandada.Muhv kirjutas:Isegi facelift ei suuda seda masinat kenaks muuta See põlvkond jääb minu jaoks meelde kui aastad, mil ma loobusin 3xx ostust...
Indrek
just, coupe on ikka tõesti sigailusIndrek_M kirjutas:Mulle isiklikult kupee ja cabrio täitsa meeldivad - sedaan on ka minu meelest täiesti ebaõnnestunud tagaosaga peletis. Paistab, et tootja on sellest ise ka aru saanud kui juba facelift'itakse ja püütakse parandada.Muhv kirjutas:Isegi facelift ei suuda seda masinat kenaks muuta See põlvkond jääb minu jaoks meelde kui aastad, mil ma loobusin 3xx ostust...
e91-l on tagaosa täiesti talutav võrreldes e90ga.Indrek_M kirjutas:Mulle isiklikult kupee ja cabrio täitsa meeldivad - sedaan on ka minu meelest täiesti ebaõnnestunud tagaosaga peletis. Paistab, et tootja on sellest ise ka aru saanud kui juba facelift'itakse ja püütakse parandada.Muhv kirjutas:Isegi facelift ei suuda seda masinat kenaks muuta See põlvkond jääb minu jaoks meelde kui aastad, mil ma loobusin 3xx ostust...
Best-Machine-World
BMW 530i 2003 Individual-M-packet
BMW 530i 2003 Individual-M-packet
- Zipp
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36>E46>E93>F30>Audi>G20
M3 sedaan on küll täitsa OK isegi "hyunday"-tagatuledega... ja loomulikult coupe esiotsryan kirjutas:e91-l on tagaosa täiesti talutav võrreldes e90ga.Indrek_M kirjutas:Mulle isiklikult kupee ja cabrio täitsa meeldivad - sedaan on ka minu meelest täiesti ebaõnnestunud tagaosaga peletis. Paistab, et tootja on sellest ise ka aru saanud kui juba facelift'itakse ja püütakse parandada.Muhv kirjutas:Isegi facelift ei suuda seda masinat kenaks muuta See põlvkond jääb minu jaoks meelde kui aastad, mil ma loobusin 3xx ostust...
tavaline e90 aga ei kuulu ka enda lemmikute sekka!
On the 8th day, God created boost.
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Re: BMW uuendab kolmandat seeriat
Kuna E90-st ainult M3 või kupee (E92) teemad, siis postitab siia
LAVis tuleb müüki 300-st autost koosnev eriseeria "Dynamic Edition". Antud eripaketti pakutakse ainult 320i, 320d ja 335i sedaanidele.
Päris kuri näeb välja ja 335i-na pole kindlasti tegemist ka "all show, no go" mudeliga
LAVis tuleb müüki 300-st autost koosnev eriseeria "Dynamic Edition". Antud eripaketti pakutakse ainult 320i, 320d ja 335i sedaanidele.
Päris kuri näeb välja ja 335i-na pole kindlasti tegemist ka "all show, no go" mudeliga
Re: BMW uuendab kolmandat seeriat
feilakibo kirjutas: http://www.upload.ee/image/717818/BMW-3 ... tion-6.jpg
all show
win:
http://sportscaradvisors.com/wp-content ... -white.jpg