Silmatorkav 750iL
Pole küll nii hull aga siiski see sisu... http://auto24.delfi.ee/kasutatud/auto.php?id=80872
R4, R6, V6
Alar_P kirjutas:Pole küll nii hull aga siiski see sisu... http://auto24.delfi.ee/kasutatud/auto.php?id=80872
Marko_J kirjutas:krt see sisu küll ikka ajab iiveldama...milleks tellida ilus auto ja siis seest ära rikkuda
rahu, rahu. mõnele meeldib kollane -> tema arust pole rikutud.
mulle ka meeldib. alecoq selle peale.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Sarvedeta troll
Eks maitseid ole jah erinevaid, mõni paneb ülikonna juurde ka valged sokid, kuna tema arvates on nii ilusam. Ise eelistaks ikka sise- ja välisvärvi puhul mingitki harmooniat, musta välisvärvi juurde selline oksekollane sisu minu arvates ei sobi.
Ja E38-le selline tibukollane... "a bit gay" ütleks ma selle kohta...
Ja E38-le selline tibukollane... "a bit gay" ütleks ma selle kohta...
mis puutub piltidesse, eriti sisu piltidesse, siis digiga tehtud pildid on väga tihti valesti valgustatud ja värvid paigast ära.
sõbra audil oli ülikena tumeroheline nahksisu, mis müügikuulutuses nägi välja nagu mingi pleekinud roheline, suht kole.
ja kollane on veel eriti kontrastne värv ka, nii et see e39 võib oma silmaga täiesti normaalne olla.
aga ei pruugi
sõbra audil oli ülikena tumeroheline nahksisu, mis müügikuulutuses nägi välja nagu mingi pleekinud roheline, suht kole.
ja kollane on veel eriti kontrastne värv ka, nii et see e39 võib oma silmaga täiesti normaalne olla.
aga ei pruugi
- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
Re: Silmatorkav 750iL
mis asi- auto või tibiSee auto on ju juba tükk aega Tallinnas ringi sõitnud.
Läti number peaks olema jah.
Mina nägin mingit tibi selle roolis.
Jube kole
E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
Re: Silmatorkav 750iL
Tauri kirjutas:mis asi- auto või tibiSee auto on ju juba tükk aega Tallinnas ringi sõitnud.
Läti number peaks olema jah.
Mina nägin mingit tibi selle roolis.
Jube kole
auto
Selline värvikombinatsioon on maitse asi, aga must-kollane nagu ka tumesinine-kollane paarid on värviõpetuses vägagi harmooniliseks peetud kombinatsioonid. Piisab kui vaadata seda millisel hulgal sama gammaga logosid/kujundusi on tehtud. Tihti väga ilusad. Samas ise pigem valiks pigem kollase auto ja musta sisu, mitte vastu pidi.Anti kirjutas:Ise eelistaks ikka sise- ja välisvärvi puhul mingitki harmooniat, musta välisvärvi juurde selline oksekollane sisu minu arvates ei sobi.
Piltide järgi tundub küll asi värske olevat.Tarvo kirjutas:http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... a/id=93658
lisainfo lõpus läheb huvitavaks
Aga eks oma silm on kuningas
GS
Ilmselt on siiski miskit hooldusraamatu laadset asja silmas peetud.
Samas, mu eelmise auto kohta oligi analoogne paber olemas. Tüüp oli käsitsi kirjutanud (incl. hooldusraamat) kõik hooldused ja teostatud tööd, ning rehvide ostmised jne jne kõik paberile. Mis seal ikka imestada. Selliseid asju juhtub, kuigi väga harva.
Samas, mu eelmise auto kohta oligi analoogne paber olemas. Tüüp oli käsitsi kirjutanud (incl. hooldusraamat) kõik hooldused ja teostatud tööd, ning rehvide ostmised jne jne kõik paberile. Mis seal ikka imestada. Selliseid asju juhtub, kuigi väga harva.
GS
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
Nojah.
Eks see ikkagi usalduse küsimus.
Näide:
Ostan auto millel selline hooldusraamat olemas.
Vahepeal annab kiiruseandur otsad, mistõttu kilomeetrilugeja ka ei liigu. Ei viitsi asja korda teha ning aastaga koguneb paar tuhat kilomeetrit läbisõitu.
Ühesõnaga sellist raudpolt kindlat meetodit mina küll ei kujuta ette, kuidas tõestada läbisõitu.
Eks see ikkagi usalduse küsimus.
Näide:
Vahepeal annab kiiruseandur otsad, mistõttu kilomeetrilugeja ka ei liigu. Ei viitsi asja korda teha ning aastaga koguneb paar tuhat kilomeetrit läbisõitu.
Ühesõnaga sellist raudpolt kindlat meetodit mina küll ei kujuta ette, kuidas tõestada läbisõitu.
Ma ei mõista seda elevust, mis alati tekib, kui keegi kusagil müüb korralikku ja vähese läbisõiduga autot. Selle asemel, et siin targutada, parastada ja igaks juhuks omanikku pettuses süüdistada, võiks parem kasvõi piltide põhjal hinnata auto seisukorda. Kasvõi nahkistmete järgi vaadates ei ole see auto mingeid miljoneid läbi uhanud. **** ilus näeb välja igal juhul. Loomulikult on alati võimalik võltsida hooldusraamatut, kerida spidomeetrit või sõita kümme aastat ilma näituriplokita, kuid miks peab see alati esimene hinnang olema. Samas kui keegi müüb keskpärast käru, millel 300 000 ees, siis on kõik muhedad, et "selle raha eest autot küll".hanno kirjutas:Nojah.
Näide:
Ja kusjuures Saksas sõidavad veel üsna tihti vanamehed S-mersuga või 750 bemariga. Ja satub neidki müüki. Auto seisukord on siiski väga hea. Ennastki ajab kadedaks. Samuti pole BMW 750 selline müügiprojekt, millega loodetakse tohutut raha teenida, võltsitakse selle nimel pabereid ja siis ikka oodatakse ostjat umbes aasta. Paljud inimesed on lihtsalt nõrga närvikavaga (nagu ma ise) ja kui näeb Saksas sihukest auto soodsa hinnaga müügis, siis ostetakse see asi pimesi ära ja alles pärast hakatakse mõtlema, et mis sellega peale hakata.
E32 750i (1994)
- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
ka meil see karm seadus nüüd olemas, millel nimeks Võlaõigus seadusKaidos kirjutas:USA foorumites ei kahtlusta keegi kunagi, et spidot oleks keritud. Seal vist mingid karmimad seadused?
vahe selles, et meie kohtusüsteem ja USA oma nagu öö ja päev (mõni igapäevaselt juuraga tegeleja võib seletada) ja meil puuduvad ka kohtu pretsedendid- aga võin öelda, et ega need tulemata jää
Olen kindel, et kui siin foorumis kaevame ca 5 aasta pärast selle teema üles siis naerame muheledes tänase probleemi üle ja muheleme mõnuga vaadates neid samu automüüjaid
E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
Jutu mõte polnud omaniku pettuses süüdistada, ega antud autot maha teha. Pigem lihtsalt viide nendele müütidele müüjatest-ostjatest, kes räägivad, a´la et 80-aastase kirikhärra masin, kes ainult kodu ja surnuaia vahet sõitnud.Tarvo kirjutas:http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... a/id=93658
lisainfo lõpus läheb huvitavaks
Antud masin tundub piltidelt tõesti suht värske olemisega. Kas keegi on juba asja kaemas käia ka jõudnud?