Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
see bemm elas mu lähedal ja oli normaalse inimese käes, mingi vanem mees 40aastates, ise ei tundnud teda ,kuid auto jäi silma alati,sest need veljed ei sobi üldse sinna. Seisukorra kohta ei oksa öelda midgi, aga rullide käes see auto pole olnd.
Endal oli eelmine oktoober E36-e ostusoov ja siis sai käidud vaatamas ka seda, väljast vaadates jättis juba kuidagi rimaka mulje. Seest olid vist istmed kah veidi katki ja väljast siit sealt roostet näha.
Ühesõnaga juba visuaalsel vaatlusel sai loobutud, mootorit ei uurind.
carman on üldse üks romu aed, vähemalt need autod mida mina seal vaatamas olen käinud on olnud kõik suured pettumused, see bmw on ka praeguseks päris rooste läinud, üks teine bmw 318 on seal veel müügis 29900.- sellel ei olnud ühtegi kohta kus roostet ei olnud, mõlemad autod on minu mäletamist järgi seal seisnud ligi aasta juba.
Hind tõesti odav, need rooste ja sisu väike asi. Kõige tähtsam ikkagi mootor ja sillad.
NB! Saksast küll sellise hinnaga ei saa. 320 vähemalt 2000.- euri + eestisse toomine jne.