BMW automudelid
BMW automudelid
kuna tegelen ka vabal ajal mudelismiga , siis tekkis selline küsimus et kas keegi foorumlastest äkki tegeleb sellega , või mudelite maale toomisega. ja keegi kes külastab tihti UM-i võiks äkki sealt uurida kas neil on seal müügis midagi , tean et mesa keskus müüb küll ka mudeleid. oleks soovi bmw 7 seeria mudelile 1994-1999/2000 see vist e38 kerega
kollektsiooni täiustamiseks muidugi. kui kellelgi pakkuda siis ps abiks;)
et siis selline väike küsimus
kollektsiooni täiustamiseks muidugi. kui kellelgi pakkuda siis ps abiks;)
et siis selline väike küsimus
Viimati muutis Heigo_K, 05.08.2005 19:35 44, muudetud 1 kord kokku.
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Njah, ütleme nii, et ma tegelen mudelite ehitamise- kogumisega ka ise, seni on suuremalt jaolt olnud veokamudelid, aga ka mõni sõidukas on sekka sattunud Tuleb tunnistada, et ka ise oleks jubedalt huvitatud E38 ja miks mitte ka E34 mudelist, eriti lahe oleks 1:24 skaalas, aga ei kujuta hetkel ette, kuidas selline asi võiks õnnestuda... UMist ostsin E60 M5 mudeli, see küll 1:43 skaalas, aga silma hakkas ka E39, silma järgi 1:24 ja ka vist oli 600se ja äkki ka E65 mudel suuremas skaalas. Hinnad... 1:24 oli hinnaklassis ja suuremad sinna 1000kanti...
et siis mul oleks vaja sellist tõsist kollektsiooni mudelit
mis oleks autoga detailide suhtes 1:1le st (kõik luugid asjad jne avatavad jne jne ös võimalikult detailselt päris autga sarnane)
kuskilt saksa lehelt leidsin sellise, aga hind oli mega kirves (koos saatmisega tuli hinnaks miskit 8k ) aga enam ei suuda seda lehekülge leida
mis oleks autoga detailide suhtes 1:1le st (kõik luugid asjad jne avatavad jne jne ös võimalikult detailselt päris autga sarnane)
kuskilt saksa lehelt leidsin sellise, aga hind oli mega kirves (koos saatmisega tuli hinnaks miskit 8k ) aga enam ei suuda seda lehekülge leida
See siis https://shop.bmwgroup.com saadaval aga 1:87 skaalas. Seal muidu suuremaid ka aga e38t pole.
Atrioolat julgen soovitada, mudelitega tegeleb Roman, mudelite kvaliteedi ja hinnaskaala on väga lai - alates sajast kroonist lõpetades tuhandetega. Burago on mudelite kõrval mänguasi. Ise olen ostnud sealt mitmeid asju kingituseks, mõõdus 1:43 on kvaliteedi ja hinnasuhtelt üks parimaid Minichamps. Ka BMW enda 1:43 mudelid on nende tehtud - vaid selle vahega, et BMWle valmistatud sarju firmalt endalt osta ei saa. Keskmine hind on (tellides) ca 330 krooni...
BTW: ise kogun Vene veokaid, kui kellelgi midagi pakkuda, siis saatke palun PS.
BTW: ise kogun Vene veokaid, kui kellelgi midagi pakkuda, siis saatke palun PS.
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Kontakt:
Aga mida täpsemalt sa otsid üldse- on sul mingi ettekujutus, mis suunitlust sa taga ajad või otsid huupi? Muuseas, mõnest minu üllitisest pilte ka SIIN
>>Siit<< ei leia midagi?
PS E32 ja E34 on küll ainult Art Car'idena ja E38-t pole üldse.
Kuigi, varuosakoodi järgi on ka E21 saadaval.
PS E32 ja E34 on küll ainult Art Car'idena ja E38-t pole üldse.
Kuigi, varuosakoodi järgi on ka E21 saadaval.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Mul on olemas Minichampsi kataloog, 1:18 E34 ja E32 on seal olemas, Eestis on mudel ca 700 - 900 krooni eest.
Viimati muutis Kaido S, 27.10.2006 12:25 17, muudetud 1 kord kokku.
Kas sa scania keskusest oled vaadanud? Krt ei mäleta täpselt, aga kui viimati käisin siis oli seal igasugu võimalikke neid. Aga huvitav, kas betooniauto mudelit ka kusagilt leida võiksAARE530 kirjutas: Aga see rekka- sellele inimesele oleks ma küll tänulik, kes aitaks selliseid rohkem sebida kuskilt
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Kontakt:
Taanis Volvo veokaesinduses hakkasid silma Soome EMEKi poolt valmistatud asjad, neid küll mudeliteks nimetada ei saa, need rohkem mänguasjad, kuigi üsna originaalilähedased, kui detailidesse ei lasku. Ise eelsitan siiski võimalikult originaale, veel parem, kui on kokkupandavad Olen ka mõelnud, et peaks Scanni esindusse minema, kuid seni pole asjale pihta saanud. Muuseas, vähemalt nö kvaliteetmarkide puhul peaks esindusest üsna palju saama Peab vist kolama hakkama
Betooniautode kohta niipalju, et mul töö juures on logistikute laual üks Mercedes Benz Actros/ Liebherr miksri mudel. Ise küll eriti sellist taga ei aja, kui siis mingid treilerid, multiliftid jms
Betooniautode kohta niipalju, et mul töö juures on logistikute laual üks Mercedes Benz Actros/ Liebherr miksri mudel. Ise küll eriti sellist taga ei aja, kui siis mingid treilerid, multiliftid jms
ORACLE BMW JAHT on ka huvitav.
Hobikeskuses samuti üks taoline asjandus olemas, saidil olevast suurem.
Hobikeskuses samuti üks taoline asjandus olemas, saidil olevast suurem.
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Kontakt:
Krt kahjuks ei ole silma hakanud, see pilt hakkas kunagi netiavarustest silma ja sai see oma raali salvestatud, kuid tõesti, sellist oleks omalgi hädasti vaja . Mingeid variante E65st on ka kaubandusvõrgus müügil, kuid need ei ole nii täpsed. Lahti käivad ainult esiuksed ja kapott ning võibolla ka pagass, täpselt ei mäleta...k2rpman kirjutas:aga aare äkki oskad öelda kust selliseid saaks nagu see viimane 7sajane.
Vaata, minu meelest ka Rocca keskuses on mingi pood, seal peaks ka midagi olema... Ja mis Atrioolasse puutub, siis peaks ise ka mingi aeg sealt läbi hüppama ja tsekkama, mis värk on
- --overdose--
- Huviline
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Kontakt:
Mul kodus E36 Alpina täitsa olemas, kuid kahjuks pean sind kurvastama. need ei ole mul müügiks... Kunagi üks käis idee välja, et ma panen kokku ja tema ostab ära, aga minu seisukoht selline, et selle kokkupanekuga muutub asi na hingelähedaseks, kasutad ju oma fantaasiat ja värki seal
Aga mis puutub ''valmis'' mudelisse, siis võid vabalt Atrioolast läbi hüpata, täitsa võib seal midagi olla- valik oli seal üsna suur...
Aga mis puutub ''valmis'' mudelisse, siis võid vabalt Atrioolast läbi hüpata, täitsa võib seal midagi olla- valik oli seal üsna suur...