Raul_A kirjutas:Eile suutis üks "mainekujundaja" mind nii hirmsalt naerma ajada.
Kes kunagi on Elvas käinud ja sealt Tartupoole välja sõitnud on kindlasti alla sõitnud viadukti kaldteest/kiirendusrajast, mis lõpeb Valga-Tartu maanteega. Sealt ma siis eile alla krõbistasingi. Ja nagu kiirendusrajale kohane, suutsin seal saavutada 2 auto kiiruse(kes maanteel liikusid) et sujuvalt nende ette/vahele/taha reastuda ja rõõmsalt edasi kulgeda. Asjaolude kokkulangemisel sattusin Jeep G Cherokee ja BMW e46 vahele ja seda kiirusega u 100km/h mis aga ilmselgelt ei mahtunud hinge daamile rohelise BMW-ga kes hakkas mul sõna otseses mõttes seljas elama. Aga tuleb tõdeda, et eks ajab ikka sita keema küll, kui mingi tont sujuvalt liigeldes Opeliga "ette keerab".
Edasi liikudes Jeep aeglustas kiirust ja leides sobiva hetke möödusin jeebist ning kuna tädi bemariga hingas mulle väga tihedalt kuklasse kasvas kiirus 140+km/h. Tagasi reastudes üritas neiuke minu ja Jeebi vahelt veel omakorda läbi pugeda, millel ma juhtuda ei lasnud ja millepeale tädi paugutas minust mööda nagu sittuvast koerast ja tegi väga kahtlaseid zeste...
Ja sinna ta kadus. nagu ka Jeep minu taga kes algul 100km/h sõitis.
Asi on tegelikult puhtalt eestlaslikus debiilsuses, et kõrvalteelt/kiirendusrajalt kellegi enda ette lubamine on tabu ja siis on vaja plönn põhja lükata, et mitte mingil juhul keegi ette ei saaks. ARENEGE NATUKE, käige mööda maailma ning tutvuge liikluskultuuriga.
Kui sa neiuke peaksid seda lugema, siis tervitused ja ole ikka sama m*** edasi millisena sa siia ilma sündisid ja kui sa peaksid mulle kunagi veel persetaha juhtuma läheb su auto mahakandmisele *****!
Minu kui mitmekordse bemariomaniku jaoks on ja jääb selle auto maine sitaks ja sinna saan mina teha niipalju, et käitun ise viisakalt aga ***** ajab närvi kui mingisugused tõusikud hangivad endale bemari ja kujutavad ette, et teed on nende ja liikluseeskirjad neile ei kehti.
Austage teisi ja teised austavad ka teid.
Ning see ütelus peab 100% paika, et "Iga bemariomanik pole debiilik, kuid igal debiilikul on BMW"
Tervitustega Raul_A
Sinu jutust sain ma pigem aru, et sina olid see ''debiilne mainekujundaja''
Sõitsid jeebist mööda ja tädike tuli sinu järel? tädi sõitiss tihedalt järel ja oli vaja 140 välja pigistada?
ja siis sain aru, et tema tuli sinu järel möödasõidule ja sina ei lasknud teda tagasi reastuda, mille tulemusel ta sinust vihaga mööda paugutas ja sõimas vms.
Või sain ma millesti valesti aru