Tükkhaaval varastatakse autot alt ära
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 525d
Re: Tükk haaval varastatakse autot alt ära
Fb-s märkasin jah, et ei ole ma päris ainus kannataja...
- ladammm
- Huviline
- Peamine sõiduk: 5er
- Telefon: 53586029
- Kontakt:
Mul tõmmati Kuperjanovi vastas olevas parklas e34 FL neerud ära. Krt ajasin neid isegi tikutulega taga. Vaevalt et mustlased, selliste asjade eest rikkaks ei saa. Ilnselt mõni kade kaasvõitleja
E34 520i & E39 525d & E60 530D & E60 550i (daily) & E85 2.5i ja kõik käsisegukastid
- Chris_P
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E46 328iT
Venna E39 lasti mingi aeg tagasi lasnamäel FL neerud rotti.
kus juures need olid niigi katkised ja silikoniga pandud..
kus juures need olid niigi katkised ja silikoniga pandud..
My car looks happy. Used to look happier.
E36 316i Compact - E46 328i Touring Aerodynamics Package
E36 316i Compact - E46 328i Touring Aerodynamics Package
- mafeikin17
- Huviline
- Peamine sõiduk: bmw 530 G31
Olen fie . valan betoonkingakesi kui vargad kätte saate siis võtke ühendust
Tere!ladammm kirjutas:Mul tõmmati Kuperjanovi vastas olevas parklas e34 FL neerud ära. Krt ajasin neid isegi tikutulega taga. Vaevalt et mustlased, selliste asjade eest rikkaks ei saa. Ilnselt mõni kade kaasvõitleja
Kui vähegi võimalik, siis paluks mitte jätta Kuperjanovi vastas olevasse parklasse sõidukeid. Sealt ikka pannakse aeg ajalt asju rotti. Linnas on valvega parkla olemas (ma saan aru küll, et peab raha maksama, aga ikkagi...).
E90 325I LCI´10 M-Tech
Sealt valvega parklast on lühem maa patti kui bussijaamast, seega pole häda midagi sõdurile.
- Timmok
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 530i M-Pakett 2007.a
http://www.topgearsuomi.fi/content/raja ... stetun-bmw
Ei osanud seda nagu kuhugi mujale teemasse ka sobitada... las olla siis siin. Kes oskab Soome keelt, see loeb, kes ei oska, see laseb nt tõlkida
Ei osanud seda nagu kuhugi mujale teemasse ka sobitada... las olla siis siin. Kes oskab Soome keelt, see loeb, kes ei oska, see laseb nt tõlkida
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Reaalne värk. "Mõistlik" on muidugi see, et vahele jäi kuna ülekoormatud vedrustus tähelepanu äratas.
Parkiisn ka E53 X5 Mustamäe kortermaja ette, ja plaanin seda edaspidigi teha.
Panen siis siia märgi maha juba, et saaks mugavalt mainida mis läinud on
Panen siis siia märgi maha juba, et saaks mugavalt mainida mis läinud on
-
- Huviline
nägin rakveres kuidas mingi lexus rx300 või mõni sarnane maastur jäi mu auto taga seisma, tegi pilti ja sõitis minema, ei jõudnud järgi ka et numbrit vaadata. ei tea kas õhtul sõidab poolasse minema?
-
- Huviline
- Kontakt:
Nu mine tee samas kohas ka ise pilt oma autost ja näita meile. Siis oskab rohkem versioone välja pakkuda, mis võis huviorbiiti jääda või pildi tegemise motiiviks olla.
- darkie
- Huviline
- Peamine sõiduk: 750iL
Äkki sul lihtsalt nii ilus auto, et vajas jäädvustamist
-
- Huviline
võibolla pakkus see huvi
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E65 FL
- Telefon: 56997849
Ei taha keegi su väsinud E34 kuskile Poola ilmselt tõesti kupatada, vaid pilku püüdis idiootne välimus ilmselt
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
Võibolla jäädvustas mu parima sõbra autogarage reklaami tagaaknal hoopis
´17 4Drive
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW e46 318i
Täna hommikul Tallinnas, Tedre tänaval avastasin, et kellegi siin elava e36 compacte´il, millel on m-pakett on stange jalutama läinud.
See konkreetne isend on minu arust seisnud sellest ajast peale kui esimene lumi maha tuli vist (suvekad all ja korraliku lumekihi all).. Pilti ei hakka panema kuna auto ei ole minu oma. Hoiatuseks siis, et Mustamäe/Kristiine kandis tegutsevad vargad.
See konkreetne isend on minu arust seisnud sellest ajast peale kui esimene lumi maha tuli vist (suvekad all ja korraliku lumekihi all).. Pilti ei hakka panema kuna auto ei ole minu oma. Hoiatuseks siis, et Mustamäe/Kristiine kandis tegutsevad vargad.
Sama hästi võis omanik kokkujooksnud mootoriga autol stange jõulude eel maha müüa, kui märgid ei viita muule .
Kes teab!
Kes teab!
320 '94
328 '95
M3 '96
335d '07
328 '95
M3 '96
335d '07
Stange oli äkki defektiga ja läks värvimisse hoopis
- MargusA
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: e61
E34 vist tehti tühjaks. http://www.delfi.ee/news/paevauudised/k ... d=71032639" onclick="window.open(this.href);return false;
Kristiines on mingid erilised lambad need vargad ! Mõni kuu tagasi viidi 2 laiendatud plekkvelge auto alt ära ja mõni aeg tagasi läks suhteliselt ribadeks sõidetud tavaline e36e esistange jalutama.Salajanevend kirjutas:Hoiatuseks siis, et Mustamäe/Kristiine kandis tegutsevad vargad.
Kummalgi juhul ei saa ma asjale pihta , veljed saaks endale pm seinale riputada sest ühegi auto alla nad naljalt ei mahu - 11.5" laiad ja no nii katkist stanget kellelegi ei müü .. seega lambad.
Eelmine nv läksid pelgust kahe e36 udukad ka jalutama , aga no siin kandis lastakse terve tänava autode sumpsid makrot ka täis nii et ei imesta midagi
Ühe leeduka pikad näpud jäid vahele;
Põgeneva autovarga peatasid politseikoera kihvad
Põgeneva autovarga peatasid politseikoera kihvad
- mafeikin17
- Huviline
- Peamine sõiduk: bmw 530 G31
chiwauwa kirjutas:Kristiines on mingid erilised lambad need vargad ! Mõni kuu tagasi viidi 2 laiendatud plekkvelge auto alt ära ja mõni aeg tagasi läks suhteliselt ribadeks sõidetud tavaline e36e esistange jalutama.Salajanevend kirjutas:Hoiatuseks siis, et Mustamäe/Kristiine kandis tegutsevad vargad.
Kummalgi juhul ei saa ma asjale pihta , veljed saaks endale pm seinale riputada sest ühegi auto alla nad naljalt ei mahu - 11.5" laiad ja no nii katkist stanget kellelegi ei müü .. seega lambad.
Eelmine nv läksid pelgust kahe e36 udukad ka jalutama , aga no siin kandis lastakse terve tänava autode sumpsid makrot ka täis nii et ei imesta midagi
korralikud vanad viisid katkised minema, et sulle meelde tuletada et on aeg terved külge panna
Need kes katkiseid asju ära viivad on "BMW maine ja moe politsei".
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/k ... d=71158663" onclick="window.open(this.href);return false;
Kellel pärnus midagi tuuri pandud, on õrn võimalus need tagasi saada.
Kellel pärnus midagi tuuri pandud, on õrn võimalus need tagasi saada.
E36 328i cabrio & E36 328iT Winterbeater
Kristiines viidi e36 clear/smoke esisuunad minema. Ei saa aru kuidas nad need ära võtsid, kõik oli terveks jäetud, juhtmestik koos pirnidega isegi jäeti alles rippuma, läksid ainult klaasid ja reflektorid.
E36 esimesi suunakaid on ju ülilihtne pätsata. Pane ainult näpud taha ja juba praktiliselt kukuvad ise eest.
E82
Nonii , mina saan jälle siia rubriiki postituse teha ..
Täna öössel siis on üritatud kupeesse sisse minna läbi kõrvalistuja ukse ja lõhuti ära lukk aga kuna see ilmselgelt tulemust ei andnud siis otsustati lõhkuda tagumine küljeklaas ning kaasa haarata autost makk , auto dokkid otsustati õnneks alles jätta mis ka autos olid .
Naabrimehe autos käidi ka sees sealt haarati kaasa isiklikud asjad.
Täna öössel siis on üritatud kupeesse sisse minna läbi kõrvalistuja ukse ja lõhuti ära lukk aga kuna see ilmselgelt tulemust ei andnud siis otsustati lõhkuda tagumine küljeklaas ning kaasa haarata autost makk , auto dokkid otsustati õnneks alles jätta mis ka autos olid .
Naabrimehe autos käidi ka sees sealt haarati kaasa isiklikud asjad.
- mastergut
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 530xd
- Kontakt:
Kundas läks kaduma e39 kundepoolne tuledepesur.
Vargani viiva infoeest 100eur
58133386
Vargani viiva infoeest 100eur
58133386
AUDI b3 2.3 Quattro , E46 320I , e39 530d 142kw , e61 530xd , e34 524td
avastasin alles praegu selle teema, aga mul läksid oktoobris mustamäel e36-e küljest M-esistange liistud jalutama. kui keegi midagi teab või näeb liistude kuulutust siis võib mulle teada anda. ega neid eriti ei liigu muidu turul, äkki tunnen enda omad ära
Vaevalt et keegi müügiks võttis. Läksid kellelgi enda stange külge, kõige tõenäolisem variant.itnurk kirjutas:avastasin alles praegu selle teema, aga mul läksid oktoobris mustamäel e36-e küljest M-esistange liistud jalutama. kui keegi midagi teab või näeb liistude kuulutust siis võib mulle teada anda. ega neid eriti ei liigu muidu turul, äkki tunnen enda omad ära