Klubisärgid vol 2.
Klubisärgid vol 2.
Tere,
kuna eelmisest särgiteemast on juba oma jagu aega möödas siis torkas pähe, et ehk võiks teha uue laadungiga ka uue kujunduse vms ....niisis tunnikese, pool mõtet mõlgutades (pixleid liigutates) jõudsin seesugusele tulemusele:
http://rebane.webmedia.ee/~maido/crap/b ... shirt4.gif
http://rebane.webmedia.ee/~maido/crap/female2.jpg
Idee poolest üritasin teha hästi neutraalset, mitte pealetükkivat asja. Kuna BMW'l ei ole kahjuks just kõige kaunim maine siis minu meelest võiks asjale läheneda natuke vaoshoitumalt.
Kokkuvõttes on see lihtsalt nö väike pakkumine, et kui inimestel oleks huvi siis minu poolt oleks vajalik kujundus (vektorfalid), orgunnimise osa jätaks kogenenumatele tegelastele.
Kõik kommentaarid teretulnud.
Maido
kuna eelmisest särgiteemast on juba oma jagu aega möödas siis torkas pähe, et ehk võiks teha uue laadungiga ka uue kujunduse vms ....niisis tunnikese, pool mõtet mõlgutades (pixleid liigutates) jõudsin seesugusele tulemusele:
http://rebane.webmedia.ee/~maido/crap/b ... shirt4.gif
http://rebane.webmedia.ee/~maido/crap/female2.jpg
Idee poolest üritasin teha hästi neutraalset, mitte pealetükkivat asja. Kuna BMW'l ei ole kahjuks just kõige kaunim maine siis minu meelest võiks asjale läheneda natuke vaoshoitumalt.
Kokkuvõttes on see lihtsalt nö väike pakkumine, et kui inimestel oleks huvi siis minu poolt oleks vajalik kujundus (vektorfalid), orgunnimise osa jätaks kogenenumatele tegelastele.
Kõik kommentaarid teretulnud.
Maido
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
Kui pikemalt vaadata siis on kena , nagu ma aru saan siis on seal 4 südant ja siis bmw logo. Aga kui korraks peale vaadata siis meenutab natuke koerakonti, mõnele võibolla midagi muud.
Aga särgi teema poolt olen ise ka, kuna eelmisest partiist ei tellinud.
Aga särgi teema poolt olen ise ka, kuna eelmisest partiist ei tellinud.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
PS! Klubi sümboolikaga särgid on mõeldud ainult klubiliikmetele.
Seega www.bmw-club.ee, mis on Eesti BMW Klubi ametlik kodulehelkülg, ei käiks antud juhul sinna särgi peale.
Seega www.bmw-club.ee, mis on Eesti BMW Klubi ametlik kodulehelkülg, ei käiks antud juhul sinna särgi peale.
nagu ma aru saan sis huvilised ei saaks särki aga liikmed küll, või kui jätta ära se koduaadress särgile panemata saavad ka huvilised?
muidu üldiselt suhteliselt kena on, ei ole tõesti väga pealetükkiv. meeldib mulle isiklikult see kus on väiksemalt peal(esimeses postituses ülemine variant), mitte väga suurelt. või sis teha päris vahepealne variant.
muidu üldiselt suhteliselt kena on, ei ole tõesti väga pealetükkiv. meeldib mulle isiklikult see kus on väiksemalt peal(esimeses postituses ülemine variant), mitte väga suurelt. või sis teha päris vahepealne variant.
Raha lõhn tervisele ohutu
Kuna klubi sümboolikaga seotud asjad on mõeldud vaid klubisiseseks kasutamiseks, siis ametlikult pole hetkel "klubisärgid vol 2"-ga tegu. Kui klubi sümboolika eemaldada, siis sellegipoolest jääb järgi kena (ilusa kujundusega) BMW-logoga särk, mille võib ikka huviliste olemasolul käiku lasta. Seega eduMärt_S kirjutas:nagu ma aru saan sis huvilised ei saaks särki aga liikmed küll, või kui jätta ära se koduaadress särgile panemata saavad ka huvilised?
- Kristjan_T
- Huviline
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Seda et kui kedagi huvitaks minu arvamus, siis Kaiti joonistatu (second edition kuid mitte värviline) võiks olla seljal suurelt ja Maido oma ees. Ja mina ostaks.
Mis värvi puutub, siis norm särgikontor teeks täpselt nii mitu roosat, musta, oraani ja valget jne kui tahtjaid oleks ja hind sellest ei sõltuks.
Roosa läheks naistele väga hästi.
Arvan ma.
Mis värvi puutub, siis norm särgikontor teeks täpselt nii mitu roosat, musta, oraani ja valget jne kui tahtjaid oleks ja hind sellest ei sõltuks.
Roosa läheks naistele väga hästi.
Arvan ma.
E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT