ALARMID PEALE !!!
jesus............ võtta iga kord tähik võti ja keerata jagaja kaan maha, et võtta rootor kaasa!!! sry, mugavam on otsida valvega parkla.
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
- --overdose--
- Huviline
- Leho
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E60 550I
- Kontakt:
neil on juba enne vargusele minekut etteteada kas on kaskoga auto või ei ole. Kaskoautosid varastatakse ainult siis kui varuosasid vaja . mõnes teises riigis näiteks.tzonn kirjutas:mul siuke küsimus - kas vargad vaatavad enne varguse üritamist kas autol on kasko või minikasko?
mu majaees on 3 BMWd, kõigil kaskod peal ja ühtegi pole üritatud.
kas õnnelik juhus või uuritaksegi enne?
BMW E60 550i MY05 270KW. Telefoni number : +372 56 206 746
Iga foorum on täpselt tema omanike ja modede andekat nägu.
Iga foorum on täpselt tema omanike ja modede andekat nägu.
no kui se 2000.- "odav" signa ainult pasundab,siis olete küll petta saand.isegi tõsiselt odavatel 800eegustel (ok,ma ei tea,palju nad poodides maksavad) on mingi 1-2 ahela katkestus,näiteks starter,süüde ja benapump,vms.minu ex bemmi signal oli väidetavalt viie ahela katkestuse võimalus,ja asi just 2-3k hinnaklassis.asi oli nii hästi paigaldatud,et ma ei leidnud ise ka plokki,hoolimata kõigist oma lammutustöödest(sihilikult ei otsind ka,aga pihku ei jäänud,ei tea siiani,kus se oli) et kui selle pasuna ka ära rebid ja minema viskad,jääb signa "aju" auto erinevaid ahelaid blokeerima,kui seade vähegi arvestatav ja paigaldaja viitsib/oskab.
siis veel on autode juhtmekimpudes palju kasutamata juhtmeid,mida saab ära kasutada ja varaste elu raskemaks teha.tean juhtumit,kus Audil veeti immo mingi katkestus eest taha ja siis teist värvi juhtmetega uuesti ette,ühesõnaga üks suur sasipundar.kusjuures murti garaasi sisse ja vendadel oli aega terve öö,aga autot nad käima ei saanud,kuigi terve salong oli segi keeratud.
kokkuvõttes tuleks lasta signad-immod paigaldada inimestel,kes marki läbi-lõhki tunnevad,nagu BMW puhul näiteks Patrick,+veel mingi oma salalukk,kui el alased teadmised seda võimaldavad.
edu ja turvalisi öid teie autodele
siis veel on autode juhtmekimpudes palju kasutamata juhtmeid,mida saab ära kasutada ja varaste elu raskemaks teha.tean juhtumit,kus Audil veeti immo mingi katkestus eest taha ja siis teist värvi juhtmetega uuesti ette,ühesõnaga üks suur sasipundar.kusjuures murti garaasi sisse ja vendadel oli aega terve öö,aga autot nad käima ei saanud,kuigi terve salong oli segi keeratud.
kokkuvõttes tuleks lasta signad-immod paigaldada inimestel,kes marki läbi-lõhki tunnevad,nagu BMW puhul näiteks Patrick,+veel mingi oma salalukk,kui el alased teadmised seda võimaldavad.
edu ja turvalisi öid teie autodele
Impreza STi ja mikromootoriga bemm :)
no mis jutt see on, kus kandi pealt on õige teise inimese vara lihtsalt omandada? ära võtta, sellepärast, et ma ei kaitse seda. kui see on minu oma, siis ta on minu oma ja sina ei võta seda ära. punkt. ei ole nii, et kui alarmi pole siis oled ise süüdi, et ära läks. vargad jäävad debiilideks nii või teisitipatrik kirjutas: samas minule ei mahu pähe, miks pärast nutetakse ja ollakse vihased päti peale, kui auto kaitstud ei ole, minu meelest täitsa paras, ise süüdi
E34 525 tds - müüdud
Seda küll ... kahjuks vargad samamoodi ei arva, seega parem kaitsta kui kahetseda - kui ise oma vara ei hoia, siis ei hoia seda keegi teine ka.leho57 kirjutas:no mis jutt see on, kus kandi pealt on õige teise inimese vara lihtsalt omandada? ära võtta, sellepärast, et ma ei kaitse seda. kui see on minu oma, siis ta on minu oma ja sina ei võta seda ära. punkt. ei ole nii, et kui alarmi pole siis oled ise süüdi, et ära läks. vargad jäävad debiilideks nii või teisitipatrik kirjutas: samas minule ei mahu pähe, miks pärast nutetakse ja ollakse vihased päti peale, kui auto kaitstud ei ole, minu meelest täitsa paras, ise süüdi
Indrek
kui aku juba suuremas siis enne udutuld teise aku ühendamineprelude20 kirjutas:mu vanal autol oli nii ehitatud et alarm maha , võti raadio asendisse , el peegli lülitist vool sisse . võti lõpuni (enne starteri rakendumist) ja udutuled põlema ja starter. pikk ja närvesööv protsess . andis ostes meelde jätta.
mis aasta auto oli?