Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Viiks läbi väikese küsitluse:)
2007 .a. on meil praegu kõige värskemalt meeles ja ehk on meeles Teil ka see, kui palju tuli Teil eelmise aasta jooksul kasutada oma sõidukile puksiirteenust? Ja millised olid peamised põhjused puksiiri kasutamiseks?
Mulle jääb teema mõte natuke arusaamatuks aga mul on värskelt meeles ka kõik eelnevad aastad,puksiiri on vaja läinud täpselt 0 korda kogu ajaloo jooksul.
Üldse elu jooksul olen kasutanud 1x tasuta Autoabi teenust õe auto teenindusse vedamisel.
Enda autole pole teenust vaja olnud, mõned korrad on nööri otsas veetud ikka.
Kui teemaalgataja soovib küsitlust siis oleks kõige õigem olnud teemat luues teha ka küsimustik, valik vastustega. Niimoodi siin igaüks vastates läheb teema pikaks ja lohisevaks.
Aga, et ma niisama ei oleks mõlisenud siis BMW-d ei vedanud eelmine aasta kordagi nööri otsas ega treila peal. Kahjuks teist marki autot korra.
Üks kord, kui mu vana BMW sodiks sõideti, naine oli roolis ja õnneks jäi terveks. Olin 100% kannatanu ja kindlustusest telliti treiler järgi. Oma rallikat olen tunduvalt tihedamini treileril vedanud aga mitte sellepärast, et ta laguneks