VEDASTäna kohtus tsiteerisin lõbusalt põhiseaduse preambulas sisalduvat mõtet ja tegin kohtule ja võmmidele selgeks, et öösel tühjal tänaval punase fooritulega parempöörde sooritamine pole karistusväärne ja kohtuotsusega kohtuvälise menetleja otsus muudeti- rahatrahv tühistatati ning väärteomenetlus lõpetati otstarbekuse kaalutlusel. Proovige järgi teha
Minul oli halenaljakas juhus talvel kohe peale auto ostu.Aku oli tühi ning ei saanud autot käima,siis tulid sõbrad ning aitasid käima lükata.Mina olin roolis ja nemad lükaksid,kohe kui auto käima sain hüppasid nad autosse ning jõudsime paar meetrit sõita kui politsei kinni pidas.Konstaabel tuli akna juure ja lausus: Straastvuite,dokumentõ pasaalusta...ANdsin siis dokid ja tüüp kadus oma autosse ja oma 15 minti midagi toimetas seal,vahepeale tekkis juab mõtet,et huvitav,kas kirjutab auto tehnilist passi ümber(kuna ta patrullib minu elu rajoonis siis äkki tahtis mind personaalselt jälgima hakata).Lõpuks tuli mu auto juurde ja ulatas dokid.Küsisin siis: "Kas midagi on valesti"?,sellepeale öeldi:"niet,vse horosho",ja siis väga tugeva vene aktsendiga eesti keeles ütles mulle,"teinekord kui autot lükata lased jää seisma auto käima saades ja siis võta sõbrad peale".
Üle-eelmine laupäev jäin reidis mendile ette ome nimesildiga
Tüüp ütles mulle selges eesti keeles:"korja see plönn ära".ma siis küsisin,et see pole ju number vaid nimesilt.selle peale korrati:"Korja ära!!!".võtsin siis selle ära kuna ei tahtnud liiklust takistada ning tüübiga vaielda kuna kiire oli.Küsisin talt,et kas tagaaknalt tuleb kleepsud ka eemaldada kuna need propageerivad streetrace-i......sellepeale öeldi:"liiguta,sa takistad liiklust". Kui minuga suhtutakse niimoodi,võin ka mina oma suhtumist muuta ning hakata nende tüüpidega kohtuid käima Ma oleksin jumala rahul olnud kui ta oleks kasvõi 1 põhjuse andnud,et miks ma pean selle nimesildi ära võtama,siis nii ma oleksin ka koheselt teinud aga kui "korja ära" on ainus seletus,siis no andge andeks....selline seletus on küll alla igasugust arvestust. Aga mis seal ikka järgmine kord olen targem ning hakkama toreda politseinikuga koos neid paragraafe ja standardeid taga ajama