Täna tuli esimene lumi
- Marko S
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 530d
- Kontakt:
Re: Täna tuli esimene lumi
Ma ei tea mis mujal toimub,aga tallinnas sajab küll "pisut" lund.
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Jälle? Ma just ärkasin ja seda nüüd küll aknast välja vaadates näha ei tahaks..
**läks aknast välja vaatama**
edit: tore küll, tuiskabki.. otsa ei või juba saada...?
**läks aknast välja vaatama**
edit: tore küll, tuiskabki.. otsa ei või juba saada...?
Viimati muutis Henri., 19.02.2010 11:31 07, muudetud 1 kord kokku.
Keilas sajab praegu täiega, autol kuhi peal juba, ei meeldi see lumi enam.
Tartus ka tuleb täiega. Mis te ajate, et ei meeldi, mulle küll meeldib. Hanged on sellised nagu lapsepõlves või siis lapsepõlves loetud Jack Londoni raamatutes
Absoluutselt. Lahe lumi.sookoll kirjutas:Tartus ka tuleb täiega. Mis te ajate, et ei meeldi, mulle küll meeldib. Hanged on sellised nagu lapsepõlves või siis lapsepõlves loetud Jack Londoni raamatutes
Indrek
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
Viimsis ka tuiskab, õnneks veel näen aknast autot
Aga see aasta vist 1 märts suvekaid alla ei pane, nagu eelnevatel kahel aastal
Aga see aasta vist 1 märts suvekaid alla ei pane, nagu eelnevatel kahel aastal
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
Sellest head nahka ei tuleks see aasta.Aga see aasta vist 1 märts suvekaid alla ei pane, nagu eelnevatel kahel aastal
Tartus on küll kesklinnas liiklus ikka väga häiritud sellest lumest juba.Üle 30km/h pole võimalik liigelda.
Ou Vööthüään!!!
Subaruga ei saanud kurta
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Oota vähem kui 2 nädala pärast võib suvekad alla panna?
edit: ok, ka praeguste pitsalõikuritega on päris meeltlahutav
edit: ok, ka praeguste pitsalõikuritega on päris meeltlahutav
Viimati muutis Henri., 19.02.2010 15:44 39, muudetud 1 kord kokku.
Võid ju proovida
krt kunagi pole hea... varasematel aastatel on alati olnud probleem, et "ah mis talv see ka on kui lund pole" jne.
nüüd on olukord vastupidi. ausaltöeldes vaikselt viskab juba kopa ette.
Täna näiteks tee mis sa teed aga ikka näed välja liikluses nagu mingi debiilik... igakord kui fooritagant hakkad liikuma siis käib "puusanõks" ja loodad ainult et see nõks nii suure aplituudiga ei ole et võiks kõrvalolevat autot ohustada. Ja muidugi kõik inimesed vahivad et "näe bemmimees - koguaeg vaja driftida"
nüüd on olukord vastupidi. ausaltöeldes vaikselt viskab juba kopa ette.
Täna näiteks tee mis sa teed aga ikka näed välja liikluses nagu mingi debiilik... igakord kui fooritagant hakkad liikuma siis käib "puusanõks" ja loodad ainult et see nõks nii suure aplituudiga ei ole et võiks kõrvalolevat autot ohustada. Ja muidugi kõik inimesed vahivad et "näe bemmimees - koguaeg vaja driftida"
Kes see siis Riisipirukaga sõidab.Madis_M kirjutas:Subaruga ei saanud kurta
Ou Vööthüään!!!
Ma läksin hommikul magama siis kergelt mingit puru tuli. Ärkasin nüüd ülesse auto suure kuhja alla ja postimehest hea pilte vaadata mis vahepeal toimunud on
See aasta on hea kui 1 aprill suvekad alla saab
See aasta on hea kui 1 aprill suvekad alla saab
- Alari.
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw e38 730d
- Telefon: 5181397
- Kontakt:
Aknast välja vaadates on üli ilus ilm ja ei kurdaks!Aga mehed,minge ja prooviga katuseid sellise ilmaga teha!Täielik kopp ees ja närvi läbi!Ootan täiega kevadet juba!
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36 M3 “95/F31 320d ED “18
Ma tean mida sa tunned,ise ka karlsson katuselt.freddy21 kirjutas:Aknast välja vaadates on üli ilus ilm ja ei kurdaks!Aga mehed,minge ja prooviga katuseid sellise ilmaga teha!Täielik kopp ees ja närvi läbi!Ootan täiega kevadet juba!
If everything seems under control, you're just not going fast enough
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Sry Marguss, et varem vastata ei saanud, arvuti oli remondis. Mis minu negatiivsusesse puutub, siis usud või mitte, aga minu puhul on tegelt tegu hoopis risti vastupidi elusuhtumisega inimesega, aga mulle lihtsalt ei mahu pähe üks asi- nimelt kuu aja kaupa Soomes, Rootsis ja Norras kulgedes ei näe ma terve kuu jooksul nii palju väiklust ja küünilisust kui siin mõne päevaga- vaid paar-kolm päeva kodus olles nägin pea kaotanud Audi A6 juhti, järgmisel päeval kodu ukse eest lund rookides arvas naabrimutt, et loopisin kaks kühvlitäit lund ''tema maale'' (tänavaäärne lumevaal)- lumi on ju loomulikult minu oma, eksole... Midagi oli veel- arumaeisaa, mis inimestel vahel viga on- kas tõesti masu mõjub nii?H_Margus kirjutas:No ei ole see asi nii, küllap imetles hoopis vanakooli kaunist joont. Sa kuidagi jube negatiivne pidevalt ..AARE530 kirjutas:eks tal oli kindlasti siuke tunne, et tema oli ju uue A6ga ja mina vana 500sega
Sry, vbl natuke OT, aga lihtsalt pidin mõned asjad südamelt ära rääkima- ei taha, et inimestel vale mulje jääks...
Lumi iseenesest on ülilahe, täna sain üe pika aja tagavedusega lumes trallida, mõõõõnus
Peace, my friends
Ma üritasin just autosse murda. 5 minuti möödudes avastasin, et minu autol ei ole selliseid velgi all ja selgus, et mu auto on kaks kohta edasi
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
fun...aint...nagu Reporteris öeldi, kes sõitmisega hakkama ei saa, jätku auto koju
mul pole midagi lume vastu...isegi sellises koguses..ajab närvi aint, suured jutulinnud ei suuda piisavalt niipalju eluolu suunata, et seda lund ka normaalselt koristatakse...vingumine et raha selleks pole on BS...realiseeritakse mõttetutesse asjadesse ja "kriisisituatsioonid" lahendust ei saa
Riivo @ üle.mitme.aasta.talvega.väga.rahul.ee
mul pole midagi lume vastu...isegi sellises koguses..ajab närvi aint, suured jutulinnud ei suuda piisavalt niipalju eluolu suunata, et seda lund ka normaalselt koristatakse...vingumine et raha selleks pole on BS...realiseeritakse mõttetutesse asjadesse ja "kriisisituatsioonid" lahendust ei saa
Riivo @ üle.mitme.aasta.talvega.väga.rahul.ee
´17 4Drive
Siukse ilmaga on paras kodus olla..või vähemalt auto koju jätta. Vähem probleeme.
BMW E28 524td
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Riivoga kahe käega nõus- üle aastate parim, st. tõeline talv
Muidu ei ole pidamisega probleeme, aga Laagna teel ei suuda autot pidama saada. 2 korda samal ristmikul (linna poole sõites esimene valgusfoor - see mis bussijaama poole läheb) oleks peaaegu matsu pannud. Kiirust ei ole (~50) ja pidurit peab kahe jalaga vajutama... lõpuks lasin teeäärde paksu lume sisse... siis sai auto pidama. Teised ristmikud kõik ok.
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
pikivahe ja korralikud rehvid :pJaanus_P kirjutas:Muidu ei ole pidamisega probleeme, aga Laagna teel ei suuda autot pidama saada. 2 korda samal ristmikul (linna poole sõites esimene valgusfoor - see mis bussijaama poole läheb) oleks peaaegu matsu pannud. Kiirust ei ole (~50) ja pidurit peab kahe jalaga vajutama... lõpuks lasin teeäärde paksu lume sisse... siis sai auto pidama. Teised ristmikud kõik ok.
2000 a. 320d, e46
MuiduMees kirjutas:pikivahe ja korralikud rehvid :pJaanus_P kirjutas:Muidu ei ole pidamisega probleeme, aga Laagna teel ei suuda autot pidama saada. 2 korda samal ristmikul (linna poole sõites esimene valgusfoor - see mis bussijaama poole läheb) oleks peaaegu matsu pannud. Kiirust ei ole (~50) ja pidurit peab kahe jalaga vajutama... lõpuks lasin teeäärde paksu lume sisse... siis sai auto pidama. Teised ristmikud kõik ok.
Tundub et MuiduMees pole seda kohta näinud. Mõistan täitsa Jaanus_P muret, isegi seal liugu lastud ja pidamist otsitud, ei ole seal vahet kas lamellid või naastud, kas 2WD või 4WD, teekate on nii kenasti ära poleeritud et 100m ligu on suht normaalne. Ja porbleem pole mitte väga eessõitjatele selga sõitmine(eks see ole ka probleem muidugi) kui just teistele autodele ette libisemine (ristuv sõidusuund).
Kõne alune koht siis: http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=365934
Ja pikivahe - sina võid hoida ju vahet, aga mõni teine "lahe mees" mõtleb see vahe on tema jaoks. Sinna su pikivahe ka kaob Kuiva ilmaga poleks see probleem aga sellise ilmaga ja sellise libedusega kohas on see tõsine jama. Kahjuks mõned ei mõtte
BMW E39 528i Shadowline 98' -˃ Volvo V70 Move 05' -˃ Toyota LC120 05' -˃
Honda CR-V 16'
Honda CR-V 16'
Kellega ma pikivahet hoian kui ma üksi sõidan? All on Hakkapeliitta 2 naelad (esimesed veel väga head). Aga sama koht jah ja seal ei ole kiirust vaja, et libe oleks... Arvan, et see auto (pildil) tõmbas ka tee äärde, et pidamist saada, aga ehk tõmbas lumme kinni ja siis üle katuse! Sõidan hetkel väga rahulikult ja mingeid liigseid manööverdusi ei tee... hoian oma sõidurada (pikivahet) jne.
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
- 525touring
- Huviline
Kindlasti tuleb väga palju negatiivset vastukaja aga minu seisukoht on see, et pange ABS'le lüliti vahele.
Kui vähegi kogemust ilma tilu-liludeta liikuritega, siis tasub proovida. Pidama saamine on hoopis teisest puust. Teisel liikuril ABS aastaringselt väljalülitatud.
Isiklikult ei kurdaks selle libeduse üle, mis meil Eestis praegu on. Kõik on suhteliselt normaalsuse piirides.
Lõpuks ka korralik talv!
Kui vähegi kogemust ilma tilu-liludeta liikuritega, siis tasub proovida. Pidama saamine on hoopis teisest puust. Teisel liikuril ABS aastaringselt väljalülitatud.
Isiklikult ei kurdaks selle libeduse üle, mis meil Eestis praegu on. Kõik on suhteliselt normaalsuse piirides.
Lõpuks ka korralik talv!
- birgit123
- Klubiliige EKBK
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive 09/2018, BMW 318iS 09/1993
Täna oli suur vajadus garaazi ukse vahelt sisse piiluda. Enda üllatuseks avastasin sellise hunniku.
Tänud abikätele, kes olid abiks kaevamisel
Tänud abikätele, kes olid abiks kaevamisel
- Alari.
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw e38 730d
- Telefon: 5181397
- Kontakt:
Sai täna kodulinna Tapale sõidetud ja vot Loobu mnt võttis küll suu naerule 1/3 teest oli ühe suunaline ja vahepeal ka üheautoga läbivus raske Keset teed pea 1m kõrgused lume vaalud !Pold kahjuks pildistamis võimalus,muidu oleks väga kenad pildid saanud!
Eile istusin pool tundi lumehanges kinni ja kummagist uksest välja ka ei saanud. Hanged olid silmini .
E46 320ci