http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=175582
jajah.. mul ka pidevalt juhtub nii, et pargin õhtul auto ära.. natukese aja pärast vaatan aknast välja ja näen, et auto on ise läinud linna peale täis peaga inimesi alla ajama. Hommikul kenasti oma kohapeal tagasi jälle.Tom kirjutas:BMW onpaha
, mitte juht.
Antud artiklis seostub see kahjuks üsna konkreetselt juhtunuga. Fakt ju on, et purjus jobu BMW roolis oli...Reili kirjutas:Millal ükskord lõpeb see joobes juhtide ja BMW margi seostamine![]()
http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=175582
Kusjuures tegin lingi lahti ja pidin artikli mitu korda silmadega üle käima, enne kui Lexuse jutu seest üles leidsinTom kirjutas:Tegelikult võib üheks põhjuseks olla BMW nimi, kolm suurttähte järjest tõmbab rohkem tähelepanu.
Näiteks:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=10540735
Seal on kirjas, et kihutati Lexusega aga see ei paista lihtsalt artiklile peale vaadates välja.
ära saa valesti aru - rullnokk võib igas autos pesitseda. Lihtsalt kõik autod ei suuda nii kiiresti liigelda kui BMWCardo kirjutas:Mul naine käis hiljuti Londonis ja mainis, et seal oli nii nagu ka siin. Kihutasid ringi vaid BMW-d ja ei mingid muud autod. Mõttetu on eitada seda mis on !!!
Total BS on see jutt ... ma elan päris londoni lähedal... nimetatud linnas sõidan ka suht tihti...Cardo kirjutas:Mul naine käis hiljuti Londonis ja mainis, et seal oli nii nagu ka siin. Kihutasid ringi vaid BMW-d ja ei mingid muud autod. Mõttetu on eitada seda mis on !!!
Selle peale tuli meelde kunagine lõim news-ist alt.autos.bmw. Seal tõstatati küsimus: Why do BMW owners drive like a**holes? ja kellegi küüniline vastus oli: Because we canrzz kirjutas:ära saa valesti aru - rullnokk võib igas autos pesitseda. Lihtsalt kõik autod ei suuda nii kiiresti liigelda kui BMW
Heh, lugesin ja mõtlesin- on ikka inimestel mõtlemine- BMW ei ole auto, vaid surmarelv... Ei oska selle kohta muud öelda, et siiski inimesed peaks ise ka mõtlema, enne, kui midagi suust välja ajavad. ...Ei püsi teel jne... Minu meelest on BMW näol siiski tegemist ühe parema juhitavusega autoga, lihtsalt inimesed ei oska BMW suhteliselt suure võimsusega toime tulla ja nii need õnnetused tulevad. Ja muidugi see purjus pea- huvitav kui mingi traktorist purjus peaga traagilisema õnnetuse põhjustab, kas siis hakkab tulema kommentaare, et traktor on taparelv ja ei püsi teel... Vaevalt, kõik teavad, et traktoristid on suht tihti tahmas ja seda peetakse normaalseks, kuna selle kiirus väike. Suuremat tähelepanu tuleks siiski pöörata sellele, et inimese purjus peaga sõidavad, mitte sellele, et BMWga sõidavad... Ja sellised idioodid, kes siiski purjus peaga rooli istuvad, seda BMW mainet rikuvadki ja seetõttu peavad paljud ka EBK-d rullnokkade klubiksReili kirjutas:Selles artiklis ei olnud seekord tõesti BMW kohe pealkirjas, kuid esimene lause mis tuli oli kohe "BMW kihutas...", mitte 29 aastane Raivo, vaid BMW justkui ise.
Samas tänu sellistele artiklitele jääb inimestel BMW-st kui autost selline mulje (tsiteerin ühte kommentaari sealt):
"Mul lausa hirm. Mul ka väike laps. Ja mingi sugune loll rullnokk tuleb ja ajab alla. BMW ei ole auto. See on surmarelv. Ei püsi teel ja ajab noored hukkatusse. Ja üleültse milleks minna joobes oleks rooli. Kas on tõesti vähe sõpru kes oleks kaine ja tuleks kaineks autojuhiks. Jube"