Tervitused foorumlased!
Soovitage palun häid töökojasid Tartus,kus teostatakse korraliku autoremondi.
Kus te olete ise lähiajal käinud ja jäite selle töökoja tööga ja hinnaga rahul?
Soovitage:Hea ja soodne töökoda Tartus
Soovitage:Hea ja soodne töökoda Tartus
3 - Seeria E36 91 - 99 5x120 35 - 45 72,5
Re: Soovitage:Hea ja soodne töökoda Tartus
Einar - 5015578
Olen kõikide enda autodega tema juures käinud ja hind on ka soodne (kokkuleppel).
Olen kõikide enda autodega tema juures käinud ja hind on ka soodne (kokkuleppel).
Enne: 7xE36, 2xE46, E39, E61, E32. Nüüd: F34 320dxDrive GT, E36 M3 cabrio
Tänud sulle Fred!
3 - Seeria E36 91 - 99 5x120 35 - 45 72,5
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Hõikab ka http://www.autolab.ee" onclick="window.open(this.href);return false; siinkohal välja. Enda auto juba mitmendat korda raxxi käes.
Kiidab ka Einarit veel korra.
Kui esindus jääb kalliks, siis ka mina soovitan Autolab'i.
Olen juba mõnda aega olnud nende klient ja olen töö kvaliteediga väga rahul. Need mehed ongi just BMW'dele spetsialiseerunud. Kokkulepetest (tähtajad, eelarved) peetakse kinni ja asjaajamine on tulemusele orienteeritud. Hinnatase, nii töö kui varuosad, on mõistlik. Kiiret lahendust vajavate küsimustega on mulle mitmel korral vastu tuldud. Kliendina tunnen, et olen nende juurde oodatud. Seetõttu ei olnud mul ka kahju natukene aega kulutada ja soovitus kirjutada.
Olen juba mõnda aega olnud nende klient ja olen töö kvaliteediga väga rahul. Need mehed ongi just BMW'dele spetsialiseerunud. Kokkulepetest (tähtajad, eelarved) peetakse kinni ja asjaajamine on tulemusele orienteeritud. Hinnatase, nii töö kui varuosad, on mõistlik. Kiiret lahendust vajavate küsimustega on mulle mitmel korral vastu tuldud. Kliendina tunnen, et olen nende juurde oodatud. Seetõttu ei olnud mul ka kahju natukene aega kulutada ja soovitus kirjutada.