Hoiatus autovaraste eest !!!

Vaba teema
Vasta
Ergo750
Huviline
Kontakt:

Hoiatus autovaraste eest !!!

Postitus Postitas Ergo750 »

Minu tuttava-tuttavalt varastati eile 92a.E32 ,kuna tegemist on asjaliku mehega,kel tuttavaid nii "kandiliste inimeste" ,kui ka politseinike seas, võeti asi põhjalikuma uurimise alla.
Nii tegelased pollad,kui ka ruudukujulised inimesed väitsid mõlemad,et hetkel siis "tellimus" just E32 mudelile :shock:
Soovitan siis soojalt oma masinatel silm peal hoida...muidugi ettevaatust ka teiste mudelite omanikel !
Kasutaja avatar
Jarlo
Huviline

Postitus Postitas Jarlo »

Hetk tagasi toimus mind igati üllatav seik:
Läheb mul töökaaslane välja (Kesklinn, Hariduse tänaval asuv Justiitsministeeriumi parkla), et autoga üks sõit teha. Auto juurde jõudes leidis mingi mehe roolist. Kuna töökaaslane oli naisterahvas, siis sai varas jooksu. Autoks oli Honda Civic. Täitsa hull variant... päise päeva ajal ja turvakaamerate nina alt tahetakse ka ära viia auto. Õnneks enda auto täna seal polnud, kuna asub hetkel Valdeku hoole all.
Viimati muutis Jarlo, 17.01.2006 21:10 18, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
petzz
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas petzz »

Jarlo kirjutas:Hetk tagasi toimus mind igati üllatav seik:
Läheb mul töökaaslane välja (Kesklinn, Hariduse tänaval asuv Justiitsministeeriumi parkla), et autoga üks sõit teha. Auto juurde jõudes leidis mingi mehe roolist. Kuna töökaaslane oli naisterahvas, siis sai varas jooksu. Taga ajades olid mingid vennad tal veel tee tõkestanud ja küsinud nii muuseas, et kuhu teil kiire on :shock: . Autoks oli Honda Civic. Täitsa hull variant... päise päeva ajal ja turvakaamerate nina alt tahetakse ka ära viia auto. Õnneks enda auto täna seal polnud, kuna asub hetkel Valdeku hoole all.
mis turvaelemendid civicul peal on?
The BMW E36 M3 is considered to be one of the better-handling cars of all time, and was awarded "Best-Handling Car" award by Car and Driver magazine in 1997.
Kasutaja avatar
Jarlo
Huviline

Postitus Postitas Jarlo »

alarm oli kindlasti, seda ma ei tea, kas immo oli.
Vasta