Kuidas kasutad turvavööd sina ?
Kuidas kasutad turvavööd sina ?
Eeldades, et kõik ikkagi teavad milleks turvavöö vajalik on huvitaks kuidas Teie seda kasutate, selleks toon mõningad kasutusviisid.
Kõik küsitlusvariandid eksisteerivad ja paluks ausat ülestunnistust vastuste andmisel, kes mida vastab ei saa ju nagunii teada.
Olid veel mõned variandid, aga need ei mahtunud millegipärast ära
Kõik küsitlusvariandid eksisteerivad ja paluks ausat ülestunnistust vastuste andmisel, kes mida vastab ei saa ju nagunii teada.
Olid veel mõned variandid, aga need ei mahtunud millegipärast ära
Viimati muutis Cardo, 25.02.2006 10:59 05, muudetud 1 kord kokku.
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
- Kristjan_K
- Huviline
..peale mootori käivitamist. Et mootorile anda, nii väike kui sea ka pole, aega soojeneda. Nii aeglaselt kui ma seda vöö pesa ka otsin.
E39 525 iA Sedaan
http://www.templiryytel.eu
http://www.templiryytel.eu
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Käsi sydamele- olen suht suur unustaja, seega suht tihti on nii, et olles juba m6nda aega s6itnud, tuleb meelde ja panen kinni, kuigi see s6idetud ma aon tavaliselt suht lyhike. Linnas siiski väga ei kasuta, ei hakka pada ajama, kuid see ei ole mingi poosetamine v midagi, pigem see autosst sisse- väja kalpsamine p6hjuseks. M6ne aastaga on asi ikka tunduvalt paranenud igatahes arvan, et asi suht normis hetkel, kuigi areneda saab alati
mina hakkasin turvavööd kasutama peale seda kui lubadest ilma jäin (oli vaja korralikult liiklema hakata, et mitte silma jääda). ennem seda oli 2 aasta jooksul 5 avariid (mina ei roolinud) ja üheski avariis ei olnud mul turvavööd peal, aga autost väljusin alati kriimustusteta (see ei õigusta turvavöö mittekasutamist).
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
Asi on tõesti suhtumises.Näiteks ise sõidan linnas kogu aeg kinnitamata turvavööga. Ja seda pidevalt,juba 17 aastat.Muuseas selle aja jooksul pole saanud veel kordagi trahvi kinnitamata turvavööga sõidu eest. Samas niikui sõit läheb maanteele või asulavälise teele, haarab minu käsi turvavöö järgi,ning seal kasutan ma alati turvavööd,ning nõuan seda ka kaassõitjadelt. Jõudes linna tagasi vabastab käsi näiteks Tartu maanteel lennujaama ette jõudes automaatselt turvavöö.
linnas ainult siis kui politsei on vaateväljas ja maanteel väga harva.
olen ise suuremat kasvu ja minu jaoks vaga ahistav turvavöö.
aga muidu olen korralik liikleja ma usun (jalakäijate ülelaskja kiiruse piirangutest kinnihoidja jne)
olen ise suuremat kasvu ja minu jaoks vaga ahistav turvavöö.
aga muidu olen korralik liikleja ma usun (jalakäijate ülelaskja kiiruse piirangutest kinnihoidja jne)
525 iA e28; 524 tdA e28; 730 iA e32
528eA e28; 525e M-tech e28; 518i e28
528eA e28; 525e M-tech e28; 518i e28
-
- Huviline
jahh oleneb olukorrast , üldjuhul linnas samamoodi ei kasuta , vahest ka maanteel. miks vahest ,sest vahest kohe ei kisu üldse kudiagi vastik hakkab sees ja pooma aga muidu igalvõimalusel
samas tean ühte juhtumist tuttavatuttaval, kus tüüp sõitis jõkke ja ainukene kes ellu jäi oli seemees kellel vöö lahti oli , ülejäänud 4 uppusid kuna lihtsalt ei suutnud vööd lahti teha.
samas tean ühte juhtumist tuttavatuttaval, kus tüüp sõitis jõkke ja ainukene kes ellu jäi oli seemees kellel vöö lahti oli , ülejäänud 4 uppusid kuna lihtsalt ei suutnud vööd lahti teha.
Jah liikluses on erinevaid olukordi, kuid see uppumisvärk ju nii harukordne?
Igatahes, kui ärkasin tagurpidi autos ja tundsin, et olen ikkagi veel istme küljes kinni, tekkis tunne, et tahaks turvavööle musi anda
Ja peale seda, kui nägin auto lohisemisjälge, oli see tunne veel suurem
Siinkohal meenutuseks, et kui kulged linnas 60km/h ja on laupkokkupõrge, on sama, mis 120km/h vastu lausseina panna...?
Arvad, et jääd ellu?
Ilma vööta?
Kahtlen...
Pole see niisama iluasi midagi, mul on temast ikka päris palju abi olnud
Igatahes, kui ärkasin tagurpidi autos ja tundsin, et olen ikkagi veel istme küljes kinni, tekkis tunne, et tahaks turvavööle musi anda
Ja peale seda, kui nägin auto lohisemisjälge, oli see tunne veel suurem
Siinkohal meenutuseks, et kui kulged linnas 60km/h ja on laupkokkupõrge, on sama, mis 120km/h vastu lausseina panna...?
Arvad, et jääd ellu?
Ilma vööta?
Kahtlen...
Pole see niisama iluasi midagi, mul on temast ikka päris palju abi olnud
Jah samamoodi on ka minul ja kui keegi veel autos, siis nõuan, et ka temal või nendel on oma vööd kinnitatud, peale esitatud nõuet ka kontrollin üle, et sai ikka kinni nüüd siis kõigil.hanno kirjutas:Minul on lausa ebamugav sõita, kui turvavöö kinnitamata.
Ja see nõue kehtib alati ka kõrvalistmel olijale.
Ennem ma kunagi sõitu ei alusta, kui kõigil on vööd kinni, vööd kinnitan ma ka alati asjadel, mis on mul kaasas: arvuti, spordikott ja muud kõik asjad. Lõpude lõpuks on mulle siiski tähtis nii enda kui ka teiste turvalisus
Nii, et siis minul autos ennem sõitu range turvakontroll