Maantee 186
Maantee 186
http://www.maantee186.net/index.html
Mina oma allkirja igatahes panin.
Mina oma allkirja igatahes panin.
-
- Huviline
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Nissan Leaf
Tere
Eesmärk lehel küll üllas, kuid see ei ole ju allkirja andmine, vaid suvaliste nimede ning meiliaadresside kogumine. Allkiri peaks olema ikka midagi sellist, mida ei ole võimalik kellelgi teisel Sinu asemel anda. See projekt saadetakse riigivõimude poolt ilmselt just sellel põhjusel pikalt.
Edit: Ma loodan, et keegi ei saanud siit nüüd aru, et ma olen tohutult korralike maanteede vastu. Olen minagi Tartu maanteel kraavis käinud möödasõitu sooritades. Lihtsalt antud juhul on suur tõenäosus, et suur töö läheb vett vedama.
Leidsin portaalist "Täna Otsustan Mina" ühe Tartu maanteed puudutava ettepaneku. Vähemalt mingi aeg tagasi oli seal portaalis allkirja andmine seotud ID kaardiga. Millegipärast on sellel projektil vaid 1 (ÜKS) allkiri:
https://www.eesti.ee/tom/ideas.py/show?idea_id=1897
Ilmselt oleks olnud ülaltoodud lehe autoritel olnud mõttekam see ettepanek kuidagi TOM portaali kaudu teha ning seejärel seda reklaamida. Või siis vähemalt allkirjade kogumine TOM'ga siduda. TOM on ju ometigi Eesti riigiga seotud portaal ning vähekene ametlikum, kui tavaline veebivorm nime ning meiliaadressiga.
Edu !
jJanno
Teise inimese identiteedi kasutamine pole just kõige ilusam.hanzvonkazak kirjutas:panin veel miljon sõbra adresi ka :oops:
Eesmärk lehel küll üllas, kuid see ei ole ju allkirja andmine, vaid suvaliste nimede ning meiliaadresside kogumine. Allkiri peaks olema ikka midagi sellist, mida ei ole võimalik kellelgi teisel Sinu asemel anda. See projekt saadetakse riigivõimude poolt ilmselt just sellel põhjusel pikalt.
Edit: Ma loodan, et keegi ei saanud siit nüüd aru, et ma olen tohutult korralike maanteede vastu. Olen minagi Tartu maanteel kraavis käinud möödasõitu sooritades. Lihtsalt antud juhul on suur tõenäosus, et suur töö läheb vett vedama.
Leidsin portaalist "Täna Otsustan Mina" ühe Tartu maanteed puudutava ettepaneku. Vähemalt mingi aeg tagasi oli seal portaalis allkirja andmine seotud ID kaardiga. Millegipärast on sellel projektil vaid 1 (ÜKS) allkiri:
https://www.eesti.ee/tom/ideas.py/show?idea_id=1897
Ilmselt oleks olnud ülaltoodud lehe autoritel olnud mõttekam see ettepanek kuidagi TOM portaali kaudu teha ning seejärel seda reklaamida. Või siis vähemalt allkirjade kogumine TOM'ga siduda. TOM on ju ometigi Eesti riigiga seotud portaal ning vähekene ametlikum, kui tavaline veebivorm nime ning meiliaadressiga.
Edu !
jJanno
Viimati muutis jjanno, 02.03.2006 09:52 52, muudetud 2 korda kokku.
Põhjuse leiab ikka...jjanno kirjutas:TereTeise inimese identiteedi kasutamine pole just kõige ilusam.hanzvonkazak kirjutas:panin veel miljon sõbra adresi ka
jJanno
Aga hoopis mõjusam põhjus on hukkunud inimesed, et meie pealike südametunnistusele kolkida, siis selliselgi moel.
Tervitades,
Margus.
- BMW325 2,5
- Huviline
tundub, et asi kisub käest ära.
mõningad nimed siis;
tädi Leida
Login Password
Anna Allkiri
Nimi Perekonnanimi
Rudolf Punanina
Tehke Parem 3-realine!
Õnne Ratas
EI TOETA
Ronald McDonald
Big Mac
oNU Uno
piix Vikerkaar
jne. tundub, et eestis on liialt palju inimesi kes head asja tahavad metsa ajada
mõningad nimed siis;
tädi Leida
Login Password
Anna Allkiri
Nimi Perekonnanimi
Rudolf Punanina
Tehke Parem 3-realine!
Õnne Ratas
EI TOETA
Ronald McDonald
Big Mac
oNU Uno
piix Vikerkaar
jne. tundub, et eestis on liialt palju inimesi kes head asja tahavad metsa ajada
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
.
Viimati muutis Mihkel, 20.02.2017 11:42 06, muudetud 1 kord kokku.
BMW 520iA Touring 1994.a. ex, BMW 730d 1999.a. ex, BMW 330cd 2003.a. ex, BMW 730d E65 2006.a. ex, BMW 530d F10 2014.a. ex, BMW 530d G30 2018.a.
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Ytleme nii, et kugi ei ela ei Pärnu- Tallinn ega Tartu- Tallinn maantee ääres, kasutan Tallinnas käimiseks p6hiliselt siiski Tartu maanteed, hoolimata ca 20km ringist, mida sealt s6itmine tekitab (elan hetkel Vändra kandis), kuna need väikesed trassid näiteks Vändrast Tallinna ei kannata yldse s6ita . Seoses sellega mainin ka, et tegelikult PEAKS siiski eelpoolnimetatud maantee olema 4-realine, kuna see liiklustihedus on ikka ysna meeletu seal, eriti näiteks reede ja pyhapäeva 6htutel. On mis on, olgu ta kallis jne, aga arvan, et asi on seda väärt...
Mis aga puutub Aaro arvamusse, siis arvan, et asi poel selles, et see on megakallis ehitus, vaid pigem selles, et m6ned rahad lähevad ''tiba'' valesse kohta, oli ju mingi aeg jutuks, et aktsiisist kaob kusagile mutiauku umbes 75% , teede kehav olukorra p6hjuse otsimist v6iks sealt alustada ... Igatahes hääle panin kirja ja peale minu häält oli kirjas 20533 häält ...
Mis aga puutub Aaro arvamusse, siis arvan, et asi poel selles, et see on megakallis ehitus, vaid pigem selles, et m6ned rahad lähevad ''tiba'' valesse kohta, oli ju mingi aeg jutuks, et aktsiisist kaob kusagile mutiauku umbes 75% , teede kehav olukorra p6hjuse otsimist v6iks sealt alustada ... Igatahes hääle panin kirja ja peale minu häält oli kirjas 20533 häält ...