Lugejate autod nähtavad ainult klubiliikmetele
Lugejate autod nähtavad ainult klubiliikmetele
Tekkis siis selline idee ,et lugejate autosi võiksid näha ainult klubiliikmed. Kindlasti ei ole see kõigile meeltmõõda ,kuna päris paljud pole veel klubiga liitunud ning antud teemale puuduks edaspidi ligipääs. Kuid nagu me teame loevad seda foorumit prakitiliselt kõike kes tahavad k.a "pikanäpumehed" seega oleks turvalisem kui antud teemale oleks piiratud ligipääs. Sest võibolla nii mõnelegile ei ole meeltmööda oma autot ja kõiki sellega seonduvaid vidinaid avalikult esitleda.
Kui antud teema on mittevajalik võib selle koheselt sulgeda/kustutada.
K.
Kui antud teema on mittevajalik võib selle koheselt sulgeda/kustutada.
K.
Lancer EVOLUTION 9
- Kristjan_K
- Huviline
Niipalju kui mina tean, on paremad autod niikuinii mujal ka väljas - nt Carrratingus vms.
Teiseks - ärge oma helitehnikat niiväga reklaamige.
Kolmandaks - tehnilisest ehitamisest (neid autosid siin siiski mõned on ) on tehnilises mõttes hariv lugeda ka mittekasutajatel. Ja ehk mõni saab aru ka, mis õige asi on ja mis mitte.
Neljandaks - juhuvarastamise eest see eriti ei kaitse. Sa ära hoia oma autot tänaval Männiku tee alguses, vaid aja ikka garaazi siis kui kardad
Teiseks - ärge oma helitehnikat niiväga reklaamige.
Kolmandaks - tehnilisest ehitamisest (neid autosid siin siiski mõned on ) on tehnilises mõttes hariv lugeda ka mittekasutajatel. Ja ehk mõni saab aru ka, mis õige asi on ja mis mitte.
Neljandaks - juhuvarastamise eest see eriti ei kaitse. Sa ära hoia oma autot tänaval Männiku tee alguses, vaid aja ikka garaazi siis kui kardad
BMW M535i 1985; BMW 3.0S 1973;
BMW 318iS 1990
BMW 318iS 1990
- meph
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320Ci E92
- Telefon: 5140229
- Kontakt:
See lollaks reegel siis oleks mis?
Lugejate Autod peaks ikka olemas olema... kui rääkida millegi tegemisest selles vallas, siis võib teha juurde Klubiliikmete Autod, kus siis rahulikumalt oma asjadest rääkida ja ka helisüsteemi osas detailidesse langeda
Lugejate autod puhul ütleb juba nimigi ju, et tegu on foorumilugejate autodega, mitte kindlalt klubiliikmete autodega.
Seega lugejate autod peaksid ikka kindlasti kõigile avatuks jääma.
Lugejate Autod peaks ikka olemas olema... kui rääkida millegi tegemisest selles vallas, siis võib teha juurde Klubiliikmete Autod, kus siis rahulikumalt oma asjadest rääkida ja ka helisüsteemi osas detailidesse langeda
Lugejate autod puhul ütleb juba nimigi ju, et tegu on foorumilugejate autodega, mitte kindlalt klubiliikmete autodega.
Kuna auto minu nimel enam ei ole seoses kindlustuse hinnaga (on ema nimel), siis saaksin aint noorliikmeks astuda, mis pole mulle huvitav. Ema saaks mul küll liikmeks astuda .Henrik88 kirjutas:Hea meelega astuks liikmeks aga ei saa ju. See lollakas reegel
Ja teema algse idee laidan küll maha: See ei anna ju tegelt midagi minumeelest.
BMW 535\M535 e28 ruulivad, 323 e21 ja 635 e24 ruulivad samuti.
Runnin on sm v8 5,8L 260hp
Runnin on sm v8 5,8L 260hp
2fast2furiousHenrik88 kirjutas:Hea meelega astuks liikmeks aga ei saa ju. See lollakas reegel
Viimati muutis Arvo T, 14.10.2004 21:36 38, muudetud 1 kord kokku.
Selline variant oleks mõeldav.meph kirjutas:See lollaks reegel siis oleks mis?
- Kristjan_K
- Huviline
Kui ma nüüd väga ei eksi siis ega keegi sulle nina sinna auto dokkidesse ei pista.. piisab sellest et sina autoga ringi sõidad...Sander kirjutas:Kuna auto minu nimel enam ei ole seoses kindlustuse hinnaga (on ema nimel), siis saaksin aint noorliikmeks astuda, mis pole mulle huvitav. Ema saaks mul küll liikmeks astuda .Henrik88 kirjutas:Hea meelega astuks liikmeks aga ei saa ju. See lollakas reegel
Ja teema algse idee laidan küll maha: See ei anna ju tegelt midagi minumeelest.
muidu tuleks meilt siit mõni mees välja arvata kuna auo näiteks liisingfirma vms nimel...
Tegelt võikski seda põhikirja tiba ringi teha, et liituja ei peaks tingimata omanik olema, vaid piisaks ka kasutajaks olemisest, muidugi eeldusel, et ühe autoga mitu liiget poleks jms. Siin on päris paljudel selle punktiga muret olnud, seega juhtkond võiks arutada mõne lisasätte tegemist klubi põhikirja.
E 34 M50B25
53 840 111
53 840 111
Minuarust ei ole see asi veel mingi probleem olnud.Olts kirjutas:Tegelt võikski seda põhikirja tiba ringi teha, et liituja ei peaks tingimata omanik olema, vaid piisaks ka kasutajaks olemisest, muidugi eeldusel, et ühe autoga mitu liiget poleks jms. Siin on päris paljudel selle punktiga muret olnud, seega juhtkond võiks arutada mõne lisasätte tegemist klubi põhikirja.
Mercedes EQS 450+ 2022