K: E36 katuseluugi tihend
K: E36 katuseluugi tihend
Tere Foorumlased
Tekkinud on väikene probleem, mis vajab kiiret lahendust, on järgmine:
nimelt vaja E36 1991.a. sedaanile katuseluugi välimist tihendit (sees on metallriba), mis jookseb välimise ääre ümber. Kust on võimalik seda hankida
Ootan kommentaare. Tänud ette
Tekkinud on väikene probleem, mis vajab kiiret lahendust, on järgmine:
nimelt vaja E36 1991.a. sedaanile katuseluugi välimist tihendit (sees on metallriba), mis jookseb välimise ääre ümber. Kust on võimalik seda hankida
Ootan kommentaare. Tänud ette
..:: E36 320i M50 Passenger Vehicle ::..
Nüüd on uuesti tihendimure käes. Nimelt värviti autol katus ära ja vaja uus tihend panna. See on ostetud UM-ist. Tihend on jah koos kleepsuga.
Nüüd palungi targemate nõu, et kuidas seda kleepida tuleb? Kuhu tuleks jätta liitekoht ning kust peaks alustama?
Asjaga kiire
Tänud ette.
Nüüd palungi targemate nõu, et kuidas seda kleepida tuleb? Kuhu tuleks jätta liitekoht ning kust peaks alustama?
Asjaga kiire
Tänud ette.
..:: E36 320i M50 Passenger Vehicle ::..
kat luugi tihend
liitekoht oli mul küljepeal ei tea, omal panin silikooni räigelt vahele et ikka korralikult saaks paika
Mul ka tihend eba esteetiline ei hakand uut ostma ja enam ei viitsi polstreid lammutada..kas on olemas tihend mis käib hoopis luugikülge mitte katuse, mida saaks paigaldada nii et ei peaks polstreid lammutama
Mul ka tihend eba esteetiline ei hakand uut ostma ja enam ei viitsi polstreid lammutada..kas on olemas tihend mis käib hoopis luugikülge mitte katuse, mida saaks paigaldada nii et ei peaks polstreid lammutama
Lennart Meri: Olukord on ****, kuid see on meie tuleviku väetis
pane õli vahele! soovitaks sellist asja teha kuuma ilmaga siis kumm veits pehmem ja läheb paremini,
ole ettevaatlik et kogu värki ära ei lõhu, kui hammakas juba mõne korra üle viskab siis tuleks mootor maha võtta ja käega aidata mõlemad pooled sünkrooni tagasi saada
ole ettevaatlik et kogu värki ära ei lõhu, kui hammakas juba mõne korra üle viskab siis tuleks mootor maha võtta ja käega aidata mõlemad pooled sünkrooni tagasi saada
Lennart Meri: Olukord on ****, kuid see on meie tuleviku väetis