E46 veojõukontroll ja abs
E46 veojõukontroll ja abs
Tere
Esineb autol selline probleem et vahest lükkab veojõukontrolli ja absi välja ja siis sisse. Kas võib olla tõsine probleem?
Esineb autol selline probleem et vahest lükkab veojõukontrolli ja absi välja ja siis sisse. Kas võib olla tõsine probleem?
Re: E46 veojõukontroll ja abs
ei oska keegi aidata?
Mis mõttes lükkab välja?
Süttivad mingid tuled armatuuril või ainult ise nö tunned seda?
Probleemi tõsidusest saad aimdust diagnostiku abiga.
Kas mõni andur või muu jama.
Süttivad mingid tuled armatuuril või ainult ise nö tunned seda?
Probleemi tõsidusest saad aimdust diagnostiku abiga.
Kas mõni andur või muu jama.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
Süttivad tuled kuiga tunnen, et ei tööta ei abs kuika veojõukotroll, aga vahest on kõik ok. Paningi nüüd 28 aja diagnosti.
eks tal mingi andur jah, parem diagnost muidugi - kui olulisel hetkel alt ära hüppab abs või stability, siis on piix majas...
1,8l E46 coupé 12/1999
-
- Huviline
Kas said teada oma vea? Milles asi oli? Mul sarnane olukordMarkHt kirjutas:Tere
suure töenäosusega abs-i andur, peaks olema vasak ja parem, tk hind umbes 100 euri
Remokk kirjutas:suure töenäosusega abs-i andur, peaks olema vasak ja parem, tk hind umbes 100 euri
Suure tõenäosusega on süsteemis ikka 4 ratta pöörlemiskiiruse andurit(ees parem ja vasak ning taga parem ja vasak) , kuid ainult sellest süsteem ka ei koosne. Ikkagi vaja diagnostikasse, kui just ei taha ükshaaval suva järgi hakata detaile vahetama.
Ja nt bmw e46-le on absi anduri hind 45.-€/tk, tootjaks Bosch.
Fordil oli algselt kasutusel 2 anduriga süsteem, aga selle süsteemi nimi ei olnud ABS ja mõndadel vanematel autodel nt mersudel oli 3 anduriga (ees 2 ja taga diffris).