Probleem rooliga E36 coupe
Probleem rooliga E36 coupe
Asi siis selline, et roolis on imelik loks sees. Rool loksub igas suunas, aga ainult rool mitte selle ümbris.
Mitte selline loks mis tavaliselt roolil on, et pöörad aga rattad on paigal.
Nädal saab juba täis ja tunnet et loks läheb suuremaks
Mida teha?
Mitte selline loks mis tavaliselt roolil on, et pöörad aga rattad on paigal.
Nädal saab juba täis ja tunnet et loks läheb suuremaks
Mida teha?
Olen ka nõus Mephi väitega... kontrolli see plastlaager üle seal roolisamba ülemises otsas. Laager ise maksis ca 100 kr UM-is.meph kirjutas:Ei usu, et mutris asi on. Mul on ka sarnast probleemi paar korda esinenud. Kui rool maha võtta, siis selle nn. roolivarda ümber suht rooli enda taga on laager, mis kipub ära surema pahatihti ja sellega kaasnebki tavaliselt antud loksumine.
Ise vahetasin sellepärast, kuna aukude peal kolistas roolisamba ülemises otsas.
Re: Probleem rooliga E36 coupe
Kas oli nii ka, et kui konarusest üle sõita, siis oli nagu kolksu tunda (mitte kuulda) roolirattas?
Tere!
Kaevasin vana teema välja kuna mul see just päevakorras. Asi järgmine...kui sõidan kruusa või munakividega kaetud teel ,siis tekib selline kolin rooli taha .Rooli kohapeal kangutades siia sinna on see täiesti tihedalt kinni, mingit loksu pole. Kas võib olla nii ,et see plastik laager seal rooli taga on selle kolina põhjustaja ,kuigi seistes mul ju rool ei liigu mingit pidi ?On kellelgi midagi sarnast olnud?
Kaevasin vana teema välja kuna mul see just päevakorras. Asi järgmine...kui sõidan kruusa või munakividega kaetud teel ,siis tekib selline kolin rooli taha .Rooli kohapeal kangutades siia sinna on see täiesti tihedalt kinni, mingit loksu pole. Kas võib olla nii ,et see plastik laager seal rooli taga on selle kolina põhjustaja ,kuigi seistes mul ju rool ei liigu mingit pidi ?On kellelgi midagi sarnast olnud?
kas siis tõesti mitte kellelgi rool ei kolise?!
- Pedak
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 330D
Milline detail see laager on, mis loksu põhjustab. Mul endal ka rool loksub igas suunas! Eriti hull on kruusa peal sõites!
võta järgmine pilt ja detail nr.2 aga ma pole ka selles surmkindel...minul loksutades rool ei liigu üldse,isegi jõuga mitte...kruusa teel hakkab kostuma sellist klobinat rooli tagant.
- Heix
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 3.0 D FL
mul endal sama probleem,kruusa või munakivi tee peal koliseb rooli taga midagi,samas rool ise on vägagi kinni ja nagu ei loksu....
E36 m50b20
Vot kui keegi nüüd ütleks,et on selle jubina vahetamise läbi kirjeldatud kolinast vabanenud ,siis läheks kohe auto kallale Muuseas kurtsin eelmine suvi seda ka um-is, aga seal ei saadud peale proovisõitu nagu midagi aru